14 thoughts on “BöneBröl I En Tysk Stad

 1. SVENSKA FOLKET måste sluta med alla sina kristna traditioner annars KRÄNKER och förolämpar vi muslimerna i Sverige. Men muslimerna har ALL i världen att skrika ut BÖNEUTROP över det kristna svenska samhället, och den svensk som protesterar mot detta blir direkt uthängd som ISLAMOFOBER eller rasist.
  SENSMORALEN ÄR ATT MUSLIMERNA HAR ALL RÄTT ATT PRAKTISERA ISLAM I DET OFFENTLIGA RUMMET, MEN OM NÅGON ANNAN RELIGION GÖR DETTA SÅ ÄR DET EN KRÄNKNING MOT MUSLIMERNA OCH ISLAM.
  SÅ ALLA RELIGIÖSA AKTIVITETER I DET OFFENTLIGA RUMMET MÅSTE UPPHÖRA OMEDELBART. MED ETT UNDANTAG ISLAM SOM FÅR PRAKTISERAS OCH ÄVEN VÄXA I DET OFFENTLIGA RUMMET.
  I SVERIGE RÅDER DET RELIGIONSFRIHET MEN BARA FÖR MUSLIMERNA OCH ISLAM.
  I SVERIGE HAR ENDAST EN RELIGION RÄTT ATT PRAKTISERAS I DET OFFENTLIGA RUMMET SOM INNEBÄR ATT ALLA ANDRA RELIGIÖSA GRUPPER SKA ANNPASSA SIG TILL ISLAM OCH DESS VÄRDEGRUND MEN MUSLIMER BEHÖVER ABSOLUT INTE TA NÅGON HÄNSYN TILL NÅGRA ANDRA RELIGIONER I DET OFFENTLIGA RUMMET.
  ALLA SKA FINNAR SIG I ATT BLI KRÄNKTA MED ETT UNDANTAG OCH DET ÄR ATT INGEN HAR RÄTT ATT KRÄNKA MUSLIMERNA OCH DERAS RÄTTIGHETER OCH VÄRDEGRUND.

 2. Vet inte från vilken sekt detta klipp stammar. I varje fall var det mer typ sång,än det eviga malandet hos Sunniterna,o. liknande i S-Arabien m.fl. länder.
  Där upprepar man samma Allan Achba minst 50 gånger,mellan sina stönande !

 3. Sverige är inte sämre det finns i Fitja, Växjö och Karlskrona hittills vad jag vet.
  I Karlskrona är tillomed en SD politiker stämd för hets mot folkgrupp för att ha kritiserat tillkomsten av minareten av en flyktingaktivistisk åklagare.
  Arma land!

  • Varje gång ?
   Då måste det kräkas flera gånger varje dag i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

 4. snart är väll detta infört i svenska riksdagen med 7 pauser/ böneutrop ( på arabiska) under deras arbetstid ,politikerna har ju säkert en bra konsekvens analys att detta lyfter landet till oanande positiva höjder för alla invånare, och väljer ut dessa vrålande män till idol, så vi tar bort Luciafirandet för förskolebarn, byter namn på Julmarknad till Vintermarknad och straffar bort Julen som svensk högtid för att vänligt inte stöta oss med de nya svenskarna. Nyårsfirandet är nu flyttat för att följa den muslimska kalender.
  som tack får vi finansiera deras böneutrop med att betala högre TV/Radiolicens så de kan få stimpengar för varje utrop som välljuder i våra orter, morgon till kväll utan att kunna stänga av den ”friviligt” motagna sändningen.
  demokratiskt? hejdlöst ofattbart !!

 5. Böneutropet är en signal att platsen redan är erövrad så att muslimska anfallande styrker inte behöver våldföra sig på den igen.

 6. Trevligt och stämningsfullt, gör sig perfekt i kramgoa Mutter Merkels numera trygga och mångkulturella Tyskland !
  Västeuropa är definitivt förlorat.

Kommentera