Nu får vi se hur C och L kommer att ställa sig

REGERINGSBILDNINGEN. Flera partiledare reagerar positivt på att Stefan Löfvens (S) stöd ska prövas i kammaren. – Nu när Stefan Löfven kommer att prövas skarpt, får vi se hur C och L kommer att ställa sig, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson enligt Aftonbladet och fortsätter med att en vecka har slösats bort på Annie Lööfs (C) sondering.

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt gläds också över beskedet. ”Det är bra att Stefan Löfven får uppdraget att försöka bilda regering. Den före detta alliansen kan inte, nu måste vi finna nya vägar framåt. Vänsterpartiet är redo att samtala för att hitta lösningar”, skriver Sjöstedt på Twitter.

-Pettersson noterar att Anders Lindberg inte gillar att prata om SSU och islamister, eller socialdemokraternas löften till Sveriges muslimska råd eller en massa andra socialdemokrater…

…för övrigt tycker jag inte Åkesson ska haka upp sig på en förlorad vecka, i värsta fall förlorar vi fyra år igen!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Nu får vi se hur C och L kommer att ställa sig

 1. De små illbattingarna i sandlådan gör inte vad som förväntas av dom!
  Det är svårt med grupparbete redan i förskolan.
  Förskolefröken HerrTalman verkar inte ha någon pondus och inte deras föräldrar heller
  Kanske dags för Bilderbergruppen att kalla till ett extramöte för att styra upp det hela
  Om inte annat borde ett litet vitt kuvert i julklapp till de inblandade från George Soros kunna skynda på processen.

 2. Det är inte en vecka som slösats bort, det är ytterligare en vecka som vunnits med mindre effektiv åttklöverondska.
  För övrigt är jag rätt säker på att det blir S regering med C stöd. Möjligen kommer L att lägga ner sina röster. C tycker ju ungefär likadant som S i de flesta stora frågorna. Och något extraval vill de inte ha.

  • Ojdå, min poäng var redan sagd av Petterssons, jag läste slarvigt!

   ”…för övrigt tycker jag inte Åkesson ska haka upp sig på en förlorad vecka, i värsta fall förlorar vi fyra år igen!”

 3. Rödskrikan är en riktig sk*tkärr*ing anser jag. Och vad jag anser Majoren är, det lämpar sig inte för tryck.

 4. Byter C & L sida får dom skylla sig själva.
  Men en är maktlysten så det lyser rött ända upp.
  Den andra kämpar för sin politiska överlevnad.
  Men ni är körda båda två !!!!!
  Ingen kommer mer lita på er falska råttor.
  Politiskt horeri är vad det är.
  Nu kommer SD öka minst 5 %
  Och mer lär det bli !!!

 5. På Karlbergs officersskola så vet jag säkert, att Jan Björklund fick inte lära sig att chefen är viktigare än sina soldater. Hade han visat sådana tendenser så hade han blivit underkänd.

 6. Misstänker att C och L har agerat som de gör för att kunna skylla på andra när de släpper fram Löven och Co.
  Läste att Björklund redan delar ut ministerposter för att lugna oppositionen i partiet, olkart vilken regering han avser?

  Helt klart är att dessa båda partier än en gång skapat en ny Dö, trots sin förnekanden. Jag trodde inte att fri invandring var så viktigt för dem eftersom det inte ger de resultat de så desperat behöver.

  Men man får hoppas att Alliansen är stendöd och att den aldrig nämns igen. Lööf gick ut och krävde svar i valrörelsen hur andras parti-konstellationer skulle se ut efter valet. Vad hon inte berättade är att hon aldrig tänkte bry sig om sina egna åtaganden.

  Om Alliansen hade bildat fegering med stöd av SD så hade de kunnat söka stöd hos andra i vissa beslut, men de har låst fast sig för att slippa fatta de löften de gick till val på.
  Det här visar att det behövs färre partier i landet med mer uttalad politik. Borta är huvudargumentet för ett landsbygdsparti och liberala är de flesta partier per se.

 7. Lövfen blir statsminister och dom prostituerade Lööf och Björklund får fina minister poster som tack för hjälpen. Bilderberggruppen stormtrivs nu när deras globalist vänner har lurat hela Svenska folket. Nu får dom makten medan folket får lida de kallas för ”Svensk Demokrati” eller Diktatur som de heter i vanliga länder.

 8. Annie Lööf, har förstört demokratin, och för borgerligheten! Hon har drivit sönder ALLT! Precis som de 7 har förstört samhället i övrigt med sin vänsterpopulism. Det finns ingen god ordning, vett och konsensus längre. Allt är krossat i grundvalarna, och driver fritt! Normalt, gällande regeringsbildningen, hade varit som förr. Att de som har övervikt i sin grundläggande vind i riksdagen, bildat styre. VAD ÄR DÅ GRUNDLÄGGANDE? Jo, om vi har ett socialistiskt styre, eller borgerligt. INTE ATT SÄLJA SIN SJÄL, TILL ANDRA SIDAN!!! Det är som om en djupt troende skulle ägna sig åt satanism, prostitution och kriminell verksamhet, HELT PLÖTSLIGT, bara för att denna verksamhet växer, och tycks dominera samhället, medan kristna värden minskar. Men man väljer detta bara för att man hellre väljer maffian än stöd av andra kyrkor, som exempelvis Jehovas, TROTS att det kristna borde väga tyngre som gemenskap, oavsett kyrkor, än den förkastligt kriminella och djävulstroende världen. Men man väljer denna för att man bara inte kan med Jehovas. Man går således helt emot sig själv och allt vad kyrkan representerar p g a denna fobi för den trosriktning. DETSAMMA GÖR ANNIE LÖÖF OM HON VÄLJER LÖVEN OCH SOCIALISMEN FRAMFÖR BORGERLIGHETEN, BARA FÖR ATT HON INTE TÅL SD:s TYP AV BORGERLIG SYN. MEN LIKVÄL BORGERLIG!

 9. Jag tror nog att det inte blir så värst spännande eftersom det kommer att sluta på samma sätt som allt annat gjort de senaste månaderna, nämligen att talmannen låter M få några veckor till på sig att sondera.
  Jag begriper inte varför det skall vara så omöjligt för talmannen ( trotts att han är moderat uti fingerspetsarna ) inte kan tillåta ett politiskt parti få chansen att sondera. Släpp fram SD det enda politiska och demokratiska partiet i Sverige.

 10. En lämplig låt till kvällens bira :
  https://www.youtube.com/watch?v=UVD6_Fu3MK8
  Gör som Stenbock, tag en paus från vansinnet om ni har en möjlighet att bli fria,och komma ut från Dårhuset.
  En trevlig plats bland många i vår närhet är de gammaldags traditionella Julmarknaderna i Tyskland,som på bilden nedan.
  Även på andra sidan Öresund,är luften bra mycket behagligare,att andas in !
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/12/dsc_8030_1512838090-1024×576.jpg

 11. Jag blir så djävla trött!!
  Alltid nämns sk ’högerextrema’ kopplingar.
  ALDRIG vänsterextremistiska dito
  Inte undra på att det svenska samhället splittras

 12. Sätter min högersko på att Lööf och Björklund säger ja till Löfven.
  Och majoren och fjamåt kommer leka socialister och kommunisterna framöver utan att blinka.
  Det goda som det ger på lång sikt är att Fp går under och c tappar och M och Kd och Sd får lätt minst 51% nästa val, om m byter ut tuffe Uffe alltså, Ebba är bättre och kommer växa mer.
  God natt alliansen och stackars ni i Fp och c som röstade för en borgerlig regering. Lööf och Björklund är lika slingriga och falska som en skallerorm.

 13. På ett sätt är tiden knapp. Om det hade funnits ”rätt” regering på plats innan den 10 december så kunde om man önsketänker undertecknandet av FNs flyktingkonvektion i Marrakesh ha stoppats .
  Anders Lindbergs största livsgärning är att vara driftskuku på den här bloggen i övrigt är han bortom all sans och vett.

 14. Hyckleri av värsta sort:
  ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.” Bondeförbundets (numer C) grundprogram ’33
  https://peterharold.wordpress.com/2017/12/09/annie-loof-folkrorelseledare-med-brun-historia/

 15. Ska bli ett sant nöje att se dessa pellejönspartier hamna under 4% spärren tillsammans med FI piratpartiet och dylikt skräp.

Kommentera