Borta för alltid med Özz Nujen

INVANDRING. Özz Nujen twittrar om den ”generösa” flyktingpolitiken. – Pettersson antar att han menar den vi såg på Drottninggatan och att han är medansvarig till att några är borta för alltid. 

Allvarligt talat Özz, skulle vi stänga Europa totalt så skulle vi slippa många döda, på Medelhavet och i Europa. Förresten när ska du åka hem till Kurdistan och bygga upp det land du är beredd tt dö för?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Borta för alltid med Özz Nujen

 1. Kan vi inte diskutera de muslimska ländernas generositet istället?
  Har den funnits någon gång över huvud taget. Dom har blivit svinaktigt rika på sin olja. Har det hjälpt medborgarna i Mellanöstern? Nej.
  Jag tycker vi ska säga till Özz vad försäkringkassetjänstemannen sa till honom från forna Jugoslavien,
  – Passar det inte i Sverige kan du väl åka tillbaka till ditt hemland.

 2. De som är DÖDA Özz är de som är MÖRDADE PÅ DROTTNINGGATAN av en TERRORIST SOM DU SPONSRAT MED DITT SVARTBYGGE PÅ GOTLAND! De är BORTA och SÖRJDA för ALLTID…..

 3. Det är Özz Nujens syn på ”generös” flyktingpolitik, som gör att folk drunknar på Medelhavet . Skyll inte ifrån dig.

  En förnuftigt reglerad och human migrations politik måste till. För att lösa det som Özz Nujen och många fler ”fasadmänniskor” har ställt till med.

  Det är alltid någon annans fel tycker de . Oavsett hur man vrider och vänder på frågan.

 4. Dags att Özz visar vad riktigt generös flyktingpolitik är. Bygg upphemlandet Kurdistan och ta hjälp av hantverkare och svåger samt komiker av samma värdegrundsdignitet.
  Där kan Özz öppna sitt hjärta. Även Sverige kan bidra med en grund. De som kommit hit kan bli hans grundflyktingbefolkning och så är det bara att fortsätta att ta emot.
  Ös på Özz. Visa hur dina ord flyger som vingar och blir din vän i arbetet med paradiset på jorden.

  Annie borde vara intresserad av att hjälpa till. Hon kan ju sköta beräkningarna?

 5. Bara i ett land som Sverige kan en mentalt störd person som ser ut som en toaborste bli sk”kändis”, jag föraktar de allra flesta sk ”kändisar”. Väldigt få har förtjänat sin ”stjärnstatus” som ger fribiljett till soff och lek program. De är snyltare och parasiter som framför politiskt korrekta skämt o sånger med hjälp av bidrag som har klämts ut ur varje hårt arbetandes plånbok. De är fega kräk som vågar häda Kristus men kryper för Mohamed, de blir ryggdunkade och hjälper varandra att sitta kvar på sina höga låtsas pedistaler. De bor i us med rena trygga trappupgångar med säkerhetsdörrar och därifrån hånar de Trump som vill skydda sitt land med en mur och alla som vill ha lås och bevakning på gränsen till Sverige. Skulle dessa undernärda nervvrak lyckas få barn i 40 årsåldern så tvingar man på dem all genus skit som de själva slapp växa upp i. Varje gång du ödslar din tid på Tv underhållning så ser du till att dessa fåntrattar och pajasar kan fortsätta sitt låtsas liv på din bekostnad. Och tillbaka till Toaborsten från kurdistan, att han inte sitter inne är bara ett bevis på att hela samhället, media, rättsväsende mm är genomruttet och korrupt.

 6. Özz Nujen är ingen komiker utan en patetiskt fuskande parasit. Åk hem Özz vi uppskattar inte din sk ”komik”.

 7. Om du kvot-turken, vänstermediapajas kunde vara tyst vore det mysigt. Inte leka med telefon, eller alfabet och såna svåra grejer. Är inte du upptagen med att betala svart åt terrorister längre..?

 8. Vad menar karln? Har herr Özz fler byggprojekt på gång? Till än mer lägre kostnad och än mer högre kostnad för oskyldiga? När är det nog, Özz, du ser väl att systemet inte pallar? Nu pratar jag om Sverige, du pratar om USA. Är USA din målbild? Det brukar låta annorlunda bland dina fränder, vad vill du egentligen?

 9. Özz Nujen gör mig illamående.
  Drygblatte som skulle tjäna på
  att vara tyst.
  Finns inget med han som är svenskt.

Kommentera