När det gäller invandrare är 50 fler än 250.000

UTVISNING. I juli 2010 skrev jag om kritiskt om att Sveriges Radio kallade utvisningen av 460 irakier under drygt två år för MASSUTVISNING, med invandringen av hundratusentals människor aldrig kallades MASSINVANDRING.

Nu är det ännu värre. 135.000 uppehållstillstånd under 2017 och 120.000 under 2018 kallas stängda gränser och EU:s Miniminivå medan utvisning av ett 50-tal afghaner utan asylskäl är MASSUTVISNING, enligt Expressen. 

Studerar man en av Expressens bilder från demonstrationen lite närmare syns att vår vän Fatemeh Khavari har fått låna megafonen hon skriker i från Vänsterpartiet.

Expressen Foto: Anders Wiklund TT. 

En annan som demonstrerade mot att Sveriges lagar följs var riksdagsledamoten för vänsterpartiet Christina Höj Larsen som sände live på sin Facebook skriver ”Hittills har utvisningen av 22 personer stoppats, Hurra!” Höj Larsen är känd från bloggen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “När det gäller invandrare är 50 fler än 250.000

  1. Hmmm…
    Kan man då säga att en person (PK) med 18 fungerande hjärnceller är oerhört mer klok än gemene man (runt 18%) med 85 miljarder fungerande nervceller?

  2. Den gapande, inlindade Fateme har alltid gjort intryck på mig av att vara man. Kan någon förklara?

  3. Skönt att man tycks ha lyckats att få iväg alla som tänkt. Men varför kan man inte hemlighålla när transporten ska ske så dessa haverister inte kan hålla på och bråka och stöka.

  4. Deras lögnaktiga och Smutsiga agenda kan inte bli tydligare, för en fritt tänkande människa!
    Alla hjärntvättade Zombier förstår dock inte betydelsen och syftet med formuleringar och ordval.

Kommentera