Massutvisning och Sveriges Radio


Sedan 2008 har 460 (Fyrahundrasextio) irakier MASSUTVISATS från Sverige till Irak enligt Dagens Eko i Sveriges Radio.

I Sverige finns sedan tidigare över 100 000 irakier och de senaste 25 åren har c:a 1,2 miljoner människor beviljats uppehållstillstånd i vårt land av olika anledningar. Då pratas det aldrig om några MASSOR, märkligt och knappast förenligt med Sveriges Radios uppgift att vara saklig, korrekt och opartisk i sin rapportering.  

Dessa 460 har har vägrat lämna landet frivilligt för att de inte uppfyller de enkla kraven i västvärldens mest generösa invandringssystem, det nämner inte Dagens Eko.  

Sveriges Radio beklagar sig också att de flygs till Bagdad och lämnas på flygplatsen där. Bagdad är enligt SR väldigt farligt.

Att åtskilliga Irakier flyger på semester från Sverige till Bagdad och till och med tar med sig sina barn dit verkar vara helt okänt för Sveriges Radio.

 I Irak dödas färre personer per dag än i Sydafrika, där det mördas c:a 60 personer om dagen, där har det nyss varit fotbolls-VM med massor av besökande turister. Irak är säkert farligt men det är det i Sydafrika,  Södertälje och Malmö också för fel personer på fel plats vid fel tid.


12 responses to “Massutvisning och Sveriges Radio

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: