Havererade Malmö – en krutdurk

Inbördeskrig i Sverige? Är det möjligt? Malmö, som kanske är en dystopisk föregångare av hela Sverige visar hur det jäser mellan olika invandrargrupper. Mellanösterns konflikter har importerats och fortsätter i oförminskad skala i Malmö. Freddy Mardell visar bilder på muslimliknande människor som demonstrerar, propagerar och skriker hatfulla saker mot andra etniska grupper.

Filmer från Feministinspektionen…

Vi ser mellanösternfolk som hatar judar, utvalda ickebinära som hatar heterosexuella svenskar och kriminella från mellanöstern som spränger kyrkor. Alla är de arga och ställer krav på mer engagemang och resurser från de hederliga svenska skattebetalarna, som inte har fått lov att rösta om man vill importera världens alla konflikter till Sverige. Polisen i Sverige verkar handfallen. Samhället har retirerat. Fram rycker imperialistiska åskådningar, som i rask takt koloniserar svenska folkets land. Vad kan man då göra om svenska folket nu skulle bestämma sig för att ta kontrollen över sitt land från kolonisatörerna? Freddy Mardell åker över till Danmark, som i ca 20 års tid försökt komma i från de globalist/anarkistiska idéerna, som Sverige fortfarande omhuldar. Bilderna visar poliser och t o m militär på gatorna i Köpenhamn. Knappast den utveckling som det svenska eller danska folket bett om. Freddy Mardells bildreportage visar alltså den deal vi fått när svenskarna demagogisk lovades ”arbetskraft”, ”spänning” och ”berikning”. Antingen får man laglöshet, skjutningar, demonstrationer, krav på skattebetalarna, sprängningar, knark, hot, våldtäkter samt tvingas lämna sin egen bostad om man inte accepterar ovanstående saker – eller militärer och poliser i varenda gathörn.

DEl 1.

Mångkulturhyllande politiker och journalister har i decennier försökt beskriva Malmö som en stad som ”svartmålas”. Man har försökt hävda att ”media” skulle beskrivit en negativ bild av Malmö. Den prisbelönte mästerfotografen Freddy Mardells kamera och muntliga vittnesmål kan dock visa att staden är värre ute än vad någon kunnat föreställa sig i sin vildaste fantasi. Skjutningar, våldtäkter och våld är bara en del av det stora problemet. Vad som inte syns i den skönmålande gammelmediarapporteringen, är all otrygghet som vanligt folk känner inne i de tidigare så trygga centrumområdena. Vanliga svenskar flyr detta Malmö och in flyttar ännu fler av de som Freddy Mardell benämner som ”globalister”. Bidragstagande invandrare som för oväsen långt in på småtimmarna, när vanliga arbetande och skattebetalande människor försöker sova. Dessa ”globalister” drygar ut sina vidlyftiga bidrag genom att pracka knark på vanliga skattebetalande arbetares barn och ungdomar. Man påstår att man ”flytt från krig”, men tackar de gästfria medborgarna genom att klottra ner husfasader och trappuppgångar till den milda grad att kommunen inte har en chans att hinna sanera. Bakom den växande slummen och etablissemangets oförmåga att sätta ned foten mot dessa kolonisatörer, tar extremister mer och mer över. Allt oftare sker islamistiska, könsseparerade maktdemonstrationer i Malmö, där svartklädda och militärklädda män, för sig, och kvinnor, för sig, går och skriker ut sitt hat mot rivaliserande muslimer, Sverige och de svenska skattebetalarna.

6 thoughts on “Havererade Malmö – en krutdurk

  1. Slum och missär, skapas av drägg, varken mer eller mindre! Om människor har en god hållning till sin omgivning, SKER INTE FÖRFALL! Men så blir det, när man låter drägget ta över, istället för de som har sundhet i sinnet. Det är bara för att politikerna har en konsensus-politik, utan rättesnören. Där ALLA får göra som de vill, så länge de inte går emot vänsterrismens ABC-principer. FÖR DÅ STÄVJAS DET! Allas-lika-värde ska råda för PK-folket. Och det innebär att det är huliganernas marknad i våra centrum. ”FÖR DE ÄR JU LIKA VÄRDA SOM OSS ANDRA”, enligt den socialistiska makten. Det innebär att det är de råaste och mest hänsynslösa odjuren, som ges makt till våra städers vitalaste delar, medans vi beskedliga trängs undan, genom hot och trakasserier. SÅDANT ÄR SVERIGE AV IDAG!

  2. – och ändå finns det människor i Sverige som tror att Sverige
    förblir vårt fosterland om de röstar på socialdemokraterna.

    Men visst, vi måste acceptera även människor med lågt IQ.

    Alla kan inte ha förmåga till konsekvensanalys.

Kommentera