Hur många ”somalier” är från fredliga Djibouti?

INVANDRING. HRS, Human Rights Service, har via valutaregistret upptäckt att svindlande belopp skickas av privatpersoner i Norge via betalningsföretag till icke-västliga länder. Exempelvis över en halv miljard kronor till Somalia, 200 miljoner till Kenya och Etiopien, 163 miljoner till Förenade Arabemiraten och över 95 miljoner till Djibouti, detta under 1:a halvåret 2018. 

Den senast siffran är särskilt uppseendeväckande. Den 1 januari 2017 fanns 112 personer i Norge med bakgrund i Djibouti. 50 av dessa är andra generationens invandrare, så de är födda i Norge och förmodligen är många av de 112 barn och unga.

Självklart går våra tankar till invandring. Detta av två skäl. Om vi ​​fördelar beloppet per person, totalt 112 registrerade från Djibouti, blir det 851.789 kronor på sex månader. Tar vi bara med dem som ä vuxna, talar vi om ca. 1,5 miljon kronor per person.

 1. Det är belopp som det är omöjligt för en vanlig anställd att skicka ut från Norge på sex månader.
 2. Den andra punkten är det kända asylbedrägeriet, nämligen att personer från Djibouti har sagt att de är från grannlandet Somalia för att få asyl i Norge.

Det pågår alltså ett gigantiskt asylfusk i Norge som det borde vara relativt lätt att åtgärda. Både avsändare och mottagare av beloppen är kända och är avsändaren registrerad som somaliern kan han få förklara varför han skickar pengar till Djibouti. Finns det då ingen godtagbar förklaring så borde uppehållstillstånd eller medborgarskap återkallas och hemresa inledas.

Läs mer på HRS…

– Petterssons skrev tidigare om att många ”somalier” i Sverige i själva verket är från Djibouti men det väckte inget intresse. Våra asylsökande är ju hederliga, välutbildade, arbetsamma och flyr för sina liv. Det ä inga som ljuger om ålder och ursprung.

Nåväl, att många ”somalier” var fransktalande trots att det inte talas franska i Somalia men väl i Djibouti brydde sig ingen om i flathetens land.

Djibouti är fattigt och fredligt, men där finns inga bidrag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Hur många ”somalier” är från fredliga Djibouti?

 1. Alla säkerhets och id-regler, som Svenskar nagelfars under sin livstid har idioter inom regering och myndigheter förkastat när det gäller flyktingar. Nyckelordet är ”flytt för sina liv”, så förvandlas nationen till bananrepubliken Absurdistan. Fingeravtryck? DNA? Det finns inga alternativ till det om myndigheterna vill vara seriösa, annars utsätts Svenskar för alla dessa risker av kiminalitet. Det begås oförlåtliga dagliga tjänstefel. SD:s politik är snart enda alternativet att laga trasiga myndigheter.

 2. Svenskarna är mer naiva än så, de plundrar oss som en julgran.
  Politikerna ser inga som helst problem (”utmaningar”).
  De ser det som bistånd.

 3. Falska somalier har vällt in i Sverige

  Delcitat

  En stor del av de påstådda somalierna i Sverige är i själva verket personer från länder i Somalias närhet som lyckats lura till sig uppehållstillstånd. ”Sverige är paradiset för mig – man behöver inte ens arbeta och kat finns tillgängligt”, säger en djiboutier som har bluffat sig till asyl i Sverige genom att låtsas vara somalier och nu lever på socialbidrag.

  Det beräknas att 7 000 djiboutier lyckades fuska sig till asyl i Sverige bara under 2007. De har därmed tillskansat sig socialbidragsförsörjning under en lång tid framöver – allt på de svenska skattebetalarnas bekostnad. (Publicerad 3 september 2012)

  Slut delcitat

  http://www.friatider.se/bluffsomalier-valler-in-i-sverige

  Invandringen av bluff-somalierna pågick under åren 2007 t.o.m. 2012. Nuvarande generaldirektören för MSB, Dan Eliasson (S), var generaldirektör för Migrationsverket åren 2007–2011, d.v.s. under tiden när de c:a 7.000 bluff-somalierna från Djibouti tog sig in i Sverige och utan minsta problem beviljades Permanenta Uppehålls-Tillstånd (PUT).

  Eric L, en socialarbetare i Värmland som arbetat med somalier de senaste 15 – 20 åren, uttryckte förvåning över att det plötsligt började strömma in mängder av somalier i länet som pratade franska, ett språk som få riktiga somalier behärskar. Franska är officiellt språk i Djibouti.

  I en papperslös värld är alla somalier
  (Publicerat 3 september, 2012)

  http://blog.svd.se/ledarbloggen/2012/09/03/i-en-papperslos-varld-ar-alla-somalier/

 4. Vi få det vi förtjänar, är Norrmän och Svenskar så korkade och naiva att dessa livsformer klarar av att dra den ”Vita” mannen vid näsan då förtjänar man inte bättre. Det är en skam att dessa kameldrivare lyckas att plocka oss som ett rikt julbord.
  Är du Svenne och ha fått några kronor för mycket i B.bidrag då ta det hus i helvete. Återkrav mm.
  Kontentan måste vara att dessa nigger är smartare än våra tjänstemän/Kvinnor

  • Det är den sk.ledningen av banandiktaturen, Sverige 🍌 som är mycket, mycket sjuk !

Kommentera