Mohammad ljög, riskerar att utvisas – trots fru och barn i Sverige

INVANDRING. Inom kort kan det liv som Mohammad Nazim Sahil byggt upp under sex år i Sverige raseras. Tillsammans med sin fru Felicia och lilla dotter Medina går han nu i otålig väntan över om han ska tvingas tillbaka till Afghanistan, skriver GP.se. 

Bild från GP.se

”Mohammad menar att allt bygger på ett missförstånd från när han först sökte asyl i Sverige 2012. Enligt honom använder man sig i Afghanistan, likt många andra länder i Mellanöstern, av olika namn i olika sammanhang. Officiellt heter han Mohammad Nazim, men bland familj och vänner kallas han Sahil Siraj.”

Läs vidare på GP.se…

-Pettersson menar att vi har sett många som använder olika namn i olika sammanhang, olika ålder och olika bakgrund också. Det gör vi inte i Sverige och alla som inte begripit det ska återvända hem, eventuellt dömas för urkundsförfalskningen innan de kliver på planet…heder åt Migrationsdomstolen om de fullföljer detta. Vi har redan alldeles för många bedragare i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Mohammad ljög, riskerar att utvisas – trots fru och barn i Sverige

 1. Ingen risk att han åker ut, myndigheterna brukar lära dom, att ljuga lönar sig,
  Ingen fara bara träning.

 2. Utvisa hela familjen så har man inte splittrat familjen och dom kan gå vidare i mannens riktiga hemland.

 3. Min erfarenhet har lärt mig att så länge du står öga mot öga med lycksökaren är ni överens. Utom synhåll var allt ett missförstånd.
  Vi har fått höra genom båda öronen att våra invandrare är högutbildade hjärnkirurger, forskare och civilingenjörer.
  Nu har uppdrag granskning skrapat på sjukvården och vad vi trodde har besannats.
  En falsk sjuksköterske-examen kostar 4500 euro i Bulgarien. Det vimlar av falka sjuksköterskor och Läkare i den svenska vården.
  På Karolinska kunde du få en plaststrupe inopererad av Karolinskas stjärnrekrytering Paolo Macchiarini, med Leijonborgs goda minne.
  Nu borde UG granska resten.
  Vad kostar ett falskt körkort som kan bytas ut i Sverige.
  Nu stiger trafikolyckorna i statistiken.
  ”Ensamkommande barn” kan köra vidare, för att de tappat sitt Syriska körkort.
  I morse hördes på TV att fängelserna är överfulla, vad göra nu?
  Den naive Svensken är bedragen av våra folkvalda.
  De skyldiga kan inte ens krångla ihop en regering.

 4. Om han nu inte kan utvisas på grund av sin anknytning till Sverige genom frun och barnet, kan det lösas enkelt genom att vi skickar med dom till Afghanistan!

 5. Mohammad i Sverige gäller svenska och inte afghanska regler ÄVEN för er som kommer andra länder (fast ni inte tycks tro det).

 6. Om man har personlighetsklyvning lider man av flera namn. Men det låter märkligt att han inte använde sitt officiella namn när han kom till Sverige, utan verkar ha klämt ur sig sitt smeknamn. En mycket förvirrad man.

 7. Det är väl fullt naturligt att man får använda vilket namn och vilken ålder man vill då det ska vara fritt att välja kön enligt de vänsterblivna. Personligen tycker jag att kön är mer särpräglande än både namn och ålder.

Kommentera