785 islamistiska extremister det största terrorhotet i Sverige


ISLAM. Medan politiker och media sin vana trogen koncentrerar sig på några nazistiska muppar från Ludvika som uppträder helt öppet fortsätter SÄPO att vara för islam och extremister i Sverige. 

SÄPO har tidigare uppskattat antalet muslimska extremister till omkring 2 000 personer – en kraftig uppgång från bara några hundra på ett fåtal år.

Enligt rapporten Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet, som bygger på uppgifter från Säpo och Polisen, kan 785 personer i Sverige idag kopplas till den islamistiska miljön. Detta kan jämföras med totalt 575 personer i den så kallade vit makt-miljön och autonoma vänstern – 382 respektive 193 stycken.

– Den våldsbejakande islamistiska miljön utgör fortfarande det största hotet när det gäller terrorattentat i Sverige, säger Ahn-Za Hagström, senior analytiker vid Säkerhetspolisen, till SVT Nyheter.

-Pettersson säger att i undersökningen som totalt handlar om 15.244 personer, men vi ska veta att 1.817 individer har sorterats bort för att de saknade fullständiga personnummer! Sedan kan man naturligtvis spekulera i om dessa 1.817 personer är nazister från Ludvika eller kommer någon annanstans ifrån…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “785 islamistiska extremister det största terrorhotet i Sverige

 • Stenbock

  Då hade tyska BND (tyska SÄPO) rätt när de redan för två år sedan, publicerade siffran 800 Islamska Terroristsvin finns i Abzurdien !
  En skrämmande siffra,när vi jämför med vår ringa svenska folkmängd !

  Gilla

 • Grune

  Jag tror nog att rubriken är fel. Det absolut farligaste för Sverige måste väl vara SD. Dom har ju släpat hit så många massmördare och så har dom bestulit det Svenska folket på tusentals miljarder kronor. Dessutom har dom mage att kalla sig demokrater här i diktaturen.

  Gilla

 • Jack

  Jag hörde en sakkunnig i terrorhot på SR som tydligt beskrev att, det finns ingen sammanhållen extremhöger. Det är bara några småskuttar här och var, som hon sa. Dock finns det så mycket vinning i samhället att upprätthålla denna lögn. Polisen får mycket resurser utifrån det, vänstern får argument att vara våldsam och media får mycket att skriva om.
  Men som det har skrivits mycket om här så är det bara att jämföra antalet dåd med respektive grupp så har vi det givna svaret. Media mörkar som vanligt.

  Gilla

 • Kralj Tvrtko

  Amanda ? Du menar väl Ahmanda kulturberikare !

  Gilla

 • Nicklas

  Inte ens 10 Akilovs till skulle väl få polletten att trilla ner hos dom cirka 80% nickedockor till medmänniskor vi har i det här landet.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Den siffran är nog lågt räknad.

  Gilla

 • Suzie

  Lägg på en nolla efter 785 så börjar vi nog närma oss sanningen.
  Vi kan tyvärr inte lita på någon myndighet alls i Sverige idag då alla dessa är genompolitiserade och övermarinerade i socialism/kulturmarxism/ pk ism och enbart lyder order från den feministiska socialistjuntan sjukklöverligan.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Är det någon mer än jag som hela tiden efter valet 2018 trott och skrivit på detta debattforum att Sverige inom kort fram till 2022 kommer att ledas av en S-ledd regering som stöds av V (kommunisterna), MP, C och L?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hur kunde det bli så här i det gamla fina trygga och homogena svenska Folkhemmet ?
  Vi tänkte inte på det säger 7 klövern och det övriga svenska välgödda mångkulturälskande hycklande etablissemanget.

  Gilla

 • JEX

  Risken är ju stor att någon av dessa 785 islamister slinker förbi Säpo och gör något terrordåd i tex i julhandeln samt England varnar för terrordåd i Sverige .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: