Asia Bibi nekas asyl i Storbritannien

Storbritannien  ger inte asyl till den pakistansk kristen kvinna som suttit fängslad i åtta år, dömd till hängning,  för att hon druckit vatten ur ett glas som också en muhammedansk kvinna använt.  Man anger rädsla att det skulle leda till oro i Storbritannien och attacker mot ambassader, som orsak till avslaget, hävdar hennes anhängare.

LÄNK

16 thoughts on “Asia Bibi nekas asyl i Storbritannien

  1. Det ultimata nederlaget av demokratin i Europa. Storbritannien vågar inte skydda en äkta flykting enligt de mänskliga rättigheterna för att tidigare s.k. flyktingar nu dikterar villkoren för de mänskliga rättigheterna. Vem i riksdagen tycker det är nog nu och hjälper till att ge denna flykting säkerhet oavsett vad ilskna muslimer säger?

  2. Hela västeuropa är ju nedlusat av muslimer så det är ju inte lämpligt. Polen eller Ungern vore ju lämpligt som ju ännu är fria från denna smitta.

    • Även Tjecken samt Slovakien.
      Redan i början av inv. sade Tjeckiens presidet Miloš Zeman
      ” Vi kan inte integrera dem – för vi har inga moskéer”.
      Att bygga upp landet med moskéer var det inte tal om.
      När det var tal om att Tjeckien skulle ta emot kvotflyktingar då skulle Tjeckien ta emot 1.200.
      Efter att det kom in 12!st.blev det stopp och belägg.
      Deras förre premiärminister Bohuslav Sobotka sade med att han betalade hellre böterna en att det kom in flera.
      Bohuslav Sobotka ville heller inte ens se dem komma in i landet som asylsökare.
      Deras nuvarande premiärminister Andrej Babiš håller deras linje.
      Han har vid upprepade tillfällen sagt i EU att de inte tar emot någon.
      EU krävde att Tjeckien skulle ta emot 50! Baaarn.
      Inte ens med ”bara” 50 Baaarn gick Andrej Babiš med på.
      ”— Varför skulle vi ta emot dem? Vi har föräldralösa barn även i Tjeckien som behöver hjälp. Jag började med politik främst för att jag vill hjälpa tjeckiska medborgare. Varför skall vi ta hand om syriska föräldralösa?”

  3. Det rapporteras om varmgång på kyrkogården till St Martin’s Church i Bladon. Samtidigt säger sig människor ha hört en röst sägandes ”Why the Hell did I save the Empire”.

    Om utvecklingen fortsätter så börjar en tanke uppstå att det kanske hade varit bättre om de allierade förlorat kriget. Det hade varit lika totalitärt som det är på väg att bli men det hade varit någon form av ordning i vansinnet.

    • ordnung macht frei. Sannolikt hade Nordeuropa haft det bättre. Vi har bara gjort upp med halva 1900-talet. Socialisterna/kommunisterna/marxisterna. Man kan stå upp i TV och vara en stolt marxist. Fy fan de är lika skyldiga som nassarna

  4. muslimerna har UK i ett hårt grepp. Efter Rushdie är alla livrädda för den muslimska hämnden i Europa. Författare, konstnärer, media, politiker etc. Kan inte godhetsapostlarnas hemland ta emot henne

  5. Ta fram rejäla kanoner och visa vart skåpet ska stå! Grov kaliber och hög eldhastighet. Pang på bobba!

    Spara skäggen, de kan användas som husisolering.

  6. Det bevisar bara var västs korrumperade styren står nånstans! Vems sida de väljer, när det gäller. Nämligen: MUSLIMERNAS!!! Allt annat spelar ingen roll för vänstermakten! Theresa May, är lika förljugen som alla andra PK-vänner. Utträde, eller ej! Annat vore det om Boris Johnsson styrt Storbritannien! Då hade hon säkert varit välkommen!

  7. Är lite mysig och spännande den s.k fredliga religionen Islam, inte konstigt att 7 klövern PK-media extremvänstern och det övriga mångkulturälskande svenska etablissemanget vill avkristna Folkhemmet och istället införa en ny religion !

KommenteraAvbryt svar