28 thoughts on “Fejsbok stängde av i 3 dagar för denna bild

 1. Det skulle vara intressant att lägga upp den på en så kallad hemlig grupp för att se vad som händer.

 2. Skönhet och värme, skönhet och hälsa, skönhet och god smak, skönhet och godhet. Tydligen normer som människan respekterade och strävade efter är idag föraktade. Vit skönhet ersattes med brunt och svart, med smuts, imbecillitet och ondska. Anledningen är samma som alltid: avundsjukan. Avunden är ett starkt vapen, lika starkt som hatet, båda vill förgöra det sköna, det goda, det sunda.
  Detta har fått djupa rötter i samhället, tyvärr …..

 3. Det hade varit lätt att kommentera detta om man hade haft den minsta lilla aning om vad det rör sig om.

 4. Ansiktsboken är en ytterst farlig spionorganisation! Dom lagrar precis alla uppgifter som sinnesslöa och ovetande användare lämnar om sig själva, sin släkt, sina vänner och huskatten!
  Och i händerna på denne galne mångkulturella förespråkare Zuckerberg, så är det ett mycket farligt vapen mot oss normala människor!

  Jag har också lite svårt att förstå att en del människor fortfarande använder sig av denna globalistiska och genomfalska site, fattar dom inte vilken enorm risk dom dagligen utsätter sig för?
  Lämna denna site medan tid är! Det är svårt och tar tid men ge Er inte!

 5. Ser man amerikanska filmer så håller sig även negermän till negerkvinnor.
  Vad är det för fel med det?

 6. Men att gå klädd i handuk och lakan är mycket representativt.
  Skulle väl kunna acceptera det om kvinnorna också fick välja klädsel själva.

 7. Över i Ankeborg är de väldigt känsliga,närmast löjligt pryda…. Kanske var det tjejen som höll vänsterhanden,allt för nära sitt organ,för kroppens flytande innehåll ?
  Vad killen till vänster håller i sin hand,kan ju också vara orsaken….
  I varje fall har US-Ankorna en livlig fantasi !

  • Bra sagt .Det ser man ofta att barn från blandäktenskap har ett vilt sinne och kort stubin samt hörs mest.Hoppas att detta inte är rasistiskt , utan jag personligen upplever det !

 8. Pettersson och bloggen är avstängd på livstid på Facebook och jag vet inte varför, även om man kan misstänka att några vänsterblivna massanmält bloggen…

  • Inget att oroa sig för, jag ”avstängde” mig själv för över fyra år sedan…. då jag mer och mer insåg vad det var….

  • FaceBook är ett skruttställe. Jag har blivit bannad från stället många gånger. Det verkar som om FaceBook förlorar många medlemmar på grund av deras hyckleri.

   • Det kanske är en komplimang att bli avstängt på FB, men det är inte bra.

    På Facebook publicerade jag exakt samma material som på Petterssons blogg och det är en inskränkning i demokratin och yttrandefriheten att inte få chansen att visa det för de miljoner i Sverige som använder Facebook.

  • Sanningen svider och det är det enda förbjudna i Sverige som straffas på olika sätt. En del blir uthängda i media, andra stängda på Facebook, många mister sina arbeten , blir utmobbade, dömda för hets mot folkgrupp med mera. Äntligen har politiker lyckats med sitt syfte ,att splittra folket mot varandra.

  • När vita idag snart inte har några rättigheter kvar, hur ska vita som minoritet då kunna ha några rättigheter ?

   • De vita är redan i minoritet i Världen, och när vi blir en minoritet i ”Sverige” och Europa kommer minoriteters rättigheter att avskaffas!

Kommentera