Genuskvalité och…

GENUSTRAMS OCH FEMINISM. Special Air Service eller SAS är ett brittiskt specialförband, särskilt utbildat i strid på djupet bakom fiendens linjer, underrättelseinhämtning och antiterrorism. USA har sin  motsvarighet i Navy SEAL, i Sverige finns SOG, Särskilda operationsgruppen. De finns troligen i alla länder och i olika förband. De är de bästa av de bästa. 

SAS, den brittiska specialstyrkan har sin syn på genustramstet. De bästa av de bästa är svåra att hitta om man söker jämlikhet.

-Pettersson har absolut inget emot jämlikhet och kvinnor, men det får vara måtta och när genustrams och feminism genomsyrar hela samhället förstör det mycket mer än nyttan…

SOG, Särskilda operationsgruppen, Sverige på filmen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

16 thoughts on “Genuskvalité och…

 1. Special Air Service säger det självklara som alla vet, farfar, farfars far, farfarsfartars far…osv.

 2. Tycker att det är bra att de finns, men som ”gammal” soldat blir jag ändå inte värst imponerad, sen frågar man sig; vilka arbetar de för? Regimen eller Svenska folket?

 3. fulländade i konsten att ägna sig åt fel saker! Vi måste alla bli kämpande kristna och föda svenska barn. Så besegrar vi muslimer och naturligtvis med återvandring. Säkra platser finns i osäkra länder

 4. Titta noga och lägg på minnet symbolen i vänstra övredelen av videon ovan. Det kan hända att korset kommer att försvinna utan att någon hinner säga emot. Varför ska man reagera då, och smaka på förhör, rättegång och straff ? Inga protester hördes när en och annan kristen symbol tolkades som obekväm och kränkande här och där i Europa. Och det var inte ateisternas verk …..

 5. Ja, SAS har räknats som världen bästa specialstyrka.
  Sverige har så klart inget som ens kommer i närheten. Sverige är så feminiserat och passiviserat att militären inte får delta i strider och använda vapen.
  Danmark, däremot, deltar hela tiden i strider utomlands och har specialstyrkor som arbetar tillsammans med SAS och Navy SEALs.

  • Min mor var lotta under 40-talet och hade på sitt sätt gjort lika stor nytta som de stridande genom sin back-up bakom fronten om det blivit sådant läge. Hon hann dessutom med att ta hand om finska s k krigsbarn och ta hand om brorsan och mig. Och jobba för Röda Korset i övrigt.
   Men farsan var där han skulle vara under rådande omständigheter för han var starkast. Den saken var (också) klar.

  • Du ska veta att det finns kvinnor som uppfyller kraven för vissa tjänster inom armen – utan anpassningar – samtidigt som det finns män som inte gör det.

   Förstå mig rätt: Det är rätt att sätta upp fysiska krav för en tjänst, om det är relevant för tjänsten. Det kommer sortera bort de flesta kvinnor -men många män kommer också sorteras bort.
   Inget problem med det. Det handlar om att klara jobbet som ska utföras.

   • Så är det, vissa kvinnor passar utmärkt i stridande förband, men de är relativt fåtaligare än passande män.

Kommentera