Verklig HBTQ-politik från S är att stödja böghatare

HBTQ. Annika Strandhäll är socialdemokrat, socialminister, idrottsminister och feminist enligt hennes egna ord. – Pettersson kan tillägga att jämfört med Strandhäll är USA:s president Donad Trump en amatör när det gäller att twittra dumheter. 

Nu hänvisar Strandhäll till en artikel i Sydsvenskan av Hans Linde, före detta riksdagsledamot för V, numera förbundsordförande för RFSU och homosexuell samt  Sandra Ehne, förbundsordförande för RFSL som påstår att SD:s politik hotar HBTQ personernas rättigheter.

Som exempel tar de upp att SD Nyköping motsatte sig att skattepengar går till Prideparader, att SD Höganäs motsatte sig att kommunen flaggade med prideflaggor på officiella flaggstänger, att SD Härryda krävde att prideflaggor skulle bort från biblioteket, osv.

Sverigedemokraterna tycker helt enkelt att barnens rättigheter ska gå först och att kärnfamiljen är en bra familjeform och att skattepengar inte ska gå till att särbehandla bögar. Sexualiteten kan hållas hemma och privat.

Nåväl, om Annika Strandhäll verkligen värnade om HBTQ-personers rättigheter kanske en bra idé vore att skippa biståndet till Palestina, där skull Hans Linde inte bli gammal eller till Tanzania som är en av Sveriges största biståndsmottagare och har inrättat en specialstyrka som ska jaga bögar.

I Sverige är inte SD i närheten av den bögjakt som muslimerna i SSU ägnar sig åt. Det är ditt parti som medlemmar säger att bögblod är smutsigt Annika.

Socialdemokraterna för Tro och solidaritet har till och med ändrat stadgarna för att blidka muslimer, tidigare stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

-Pettersson menar kort sagt socialminister Strandhäll (S) om du verkligen värnar om HBTQ-personers rättigheter borde du försöka stoppa den muslimska invandringen och kämpa för en storskalig återvandring av muslimer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

16 thoughts on “Verklig HBTQ-politik från S är att stödja böghatare

 1. HBTQ handlar alltså om synen på, om man får flagga eller inte, med Pride-flaggan? Eller är berättigad till skattemedel för att arrangera egna parader?

  Känns inte det lite enfaldigt och egoistiskt som argument i debatten?

 2. Här håller Annika Strandhäll socialdemokrat, socialminister på o älta om hbtq. men inte ett skit gör hon åt svensk födda fattig pensionärer lever i misär. Så korkad är denna. Detta sjuka land

 3. Våra liv på jorden är korta i ett större perspektiv, vi föds i en livmoder som forskarna kommit fram till skapades genom mutationer av gener för flera 100 miljoner år sedan. Förutsättningen för liv är ljus och syre, det får vi från en planet som är 300 gånger större än jorden och som vi liksom övriga planeter kretsar runt. Nu tror forskarna att vulkaner varit avgörande för vår atmosfär på jorden och på solsystemets övriga planeter….En stor tanke att vulkanutbrott avgjort innehållet i atmosfären på planeterna i solsystemet. Arten människa har en gigantisk påverkan på klimatet genom konsumtion av allt som vårt art behöver! Vissa arter på trädet människa förökar sig mycket mer än de andra arterna, den vita arten som endast utgör 7% av de arter som finns på jorden är mer återhållsam med att föröka sig och det är tragiskt eftersom det är den mest framgångsrika arten när det gäller samarbete och utveckling på alla områden. Sannolikt finns förutsättningar för litet-av-varje när det gäller sexuellt beteende hos alla människor, ur samhällets och individens perspektiv har ”familjen”, dvs mamma+pappa=barn varit den mest framgångsrika! Det är så vi för våra gener vidare, det är så vi blivit de starka individer vi är idag. Lycka kan inte vara att packa skit, det hålet är till för det stora ärendet! LYCKA är sannolikt något vi kan hitta i en familj med barn….Alla barn förtjänar två föräldrar, vi är skapade och har behov av förutsättningslös kärlek från två föräldrar när vi föds, annars blir vi sargade, störda, avvikande….Som någon så klokt sa en gång: ” Munnen är till för att äta med och baken för det stora ärendet….!” Sexualitet är en privatsak, det är en sak mellan två fria individer och angår ingen annan. En ganska enkel regel. Att propagera för avvikande sex som SOCIALDEMOKRATERNA gör är sjukt men Sverige är ett sjukt land och tanken är nog att bana vägen för muslimerna genom att göra befolkningen till en samling skadade harmlösa ynkryggar som bara jamsar med….

 4. Prideparader är, precis som tv-tittande, en sekteristisk privat företeelse, som inte ska beskattas av oss medborgare, FÖRUTOM att det är kränkande sexualfascistiska företeelser, som inte respekterar människor det minsta i deras integritet, eller deras sexualvaritionella disparation!

 5. Sossarna och Strandhäll beter sig exakt som man kan förvänta sig ett maktfullkomligt parti gör när det börjar gunga under fötterna,
  de känner att nu är det snart slut på sosseriet i Sverige om M+Kd+Sd får makten. Då är sossarna borta för evinnerliga tider och det är ont om tid nu för dessa fega kräk,de kommer med lögner precis hela tiden för att skrämma vanligt folk.

  • Som om M och KD som också tydligt sagt att de inte vill prata med eller sammarbeta med SD skulle vara bättre än de övriga inom familjen 7 !
   M och KD är exakt samma hycklare och mytomaniska partier som alla andra.
   Så länge 7 klövern och deras knähundar PK-media och den trygga 82:an finns så får SD fortsätta att sitta på åskådarläktaren utan något politiskt inflytande.

 6. Om nu expeditionsminister Annika Strandhäll (S) skulle komma på idén att granska vad företrädarna för hennes eget parti har för sig så kan hon granska det här fallet:

  Varför sitter valfuskaren Sultan Kayhan som också påstås ha haft samröre med företrädare för den turkiska nationaliströrelsen ”Grå Vargarna” … i sveriges riksdag för Socialdemokraterna. Sultan Kayhan har också uppgivits vara tjänstgörande statsrådsersättare för socialminister Annika Strandhäll.

  https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/ledamot/sultan-kayhan_50277320-fb16-40ba-82aa-8093fbb3126e

  I Expressen kunde vi också läsa den 2018-09-23 följande: Valfusk Turkiet: S-ledamoten avslöjas av tv-bilderna Riksdagsledamoten Sultan Kayhan (S)

  Läs mer på:

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/s-ledamoten-avslojas-av-tv-bilderna-fran-turkiet

  Forts nedan …

 7. Till minister Strandhäll !!
  Har man inget KLOKT / VETTIGT / FÖRSTÅELIGT att säga då är det bättre att vara tyst och tänka efter LÄNGE …..
  Det är iaf min KLARA åsikt ..

 8. Det talas om Trump och SD i parti och minut och alltid i negativa ordalag.
  Vissa gånger rättmätigt, men för det mesta bara gnäll över att det går bra för ett parti som inte ens suttit vid makten.

  Nu är det så att med facit i hand så tycker jag att partierna i sjuklövern ska tala tyst om makt. Få misslyckas så kapitalt med allt de tar sig för och framförallt de små socialistpartierna V – C – MP – L.
  De talar sig varm för sin politik, men de vacklar på gränsen till riksdagen, så att göra som dem lönar sig inte. Analysen = de har noll koll!

  Sen när det kommer till ministrar och regeringschefer så är det mer än lovligt dåligt uppförande. Det är som Pettersson säger, Trump är en vårvind i jämförelse med våra rabiata feministers motstånd mot vetenskapen. Finns inte så många saker kvar att misslyckas med.

  Men det värsta är deras obildade uppträdande mot allt de inte gillar eller inte förstår. Som Wallström och andra kvinnor från rörelsen som inte är vuxna att ta sig an en vetenskaplig debatt. Lööf har jag inget hopp alls för, hon hör hemma i bondeförbundets rasistiska, nazistiska oförmåga.
  Idag kan man kallt räkna med att politiker och journalister inte blir tagna på allvar, av den enkla anledningen att de inte förstår saker utanför sin världsbild. De är däremot snabba att sabla ner motståndarna med invektiv eftersom de inte har riktiga argument och inte förstår högre teoretisk argumentation.

  Har man som många inom vänstern gjort karriär i ungdomsorganisationer där fakta är bannlysta, då bör man inte väljas som företrädare för vårt land, Eu eller Fn eftersom de blir helt bortkollrade.

 9. PRIDE = Sexualfascism! Mot allas-lika-värde! Och sexuellt tvång på andra!

  Människor får väl ha vilken udda sexuell läggning som helst, BARA DE INTE PRACKAR DEN PÅ MIG. DET ÄR OERHÖRT HÄNSYNSLÖST, EGOISTISKT OCH RÅTT!!!

  Nej, alla får ha sitt för sig. Så har jag mitt för mig.

  • Ryssland, har förbud mot sexuell propaganda, i det offentliga rummet. DET TYCKER JAG ÄR HELT RÄTT, OCH MYCKET BRA!!!

   DETTA ÄR SEXUELL FRIHET!!! Inte bögensidighet!

   • Instämmer till 100% !
    I Ryssland och många andra rejäla länder existerar till skillnad mot det flummiga och vänsterextrema Sverige någonting som kallas för moral och etik.

Kommentera