Falska nyheter – snart på din skattsedel


MEDIA. Från och med 1 januari 2019 hamnar falska, vinklade och agenda-sättande nyheter på din skattsedel. De vänsterblivna som marscherade in på redaktionerna 1968 har blivit kvar och deras barn har tagit över. Inför förändringen till skattefinansierad public service har innehåll, kvalité eller opartiskhet inte diskuterats. Endast Sverigedemokraterna är emot. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


21 responses to “Falska nyheter – snart på din skattsedel

 • Lolo

  De som vill undvika hjärtinfakt och mental chock bör undvika att lyssna på P1 i Sveriges Radio, särskilt programmen ovetenskapens värld och dumklotet. Dessa program produceras av en samling alarmistiska och obegåvade hönshjärnor vars röster aldrig borde släppas ut i etern. Man sänder den här smörjan lika ofta som en kommersiell kanal sänder reklam vilket gör att man inte kan ha radion på om man vill undvika nervsammanbrott. Att public service ägnar sig åt domedagspropaganda och skrämmer vettet ur godtrogna lyssnare som okritiska små barn och förståndshandikappade äldre så att dessa inte kan sova om nätterna är en ren skandal. Hela företaget public service är så oseriöst och vänstervridet att det inte längre går att reformera företaget. Lägg ner skiten!

  Gilla

 • MartinA

  Krävdes en gräsrotsreaktion för att SD skulle sluta stödja sina nya vänner i riksdagen:
  https://samnytt.se/sverigedemokraterna-andrar-sig-sager-nej-till-skattefinansierad-public-service/

  Gilla

 • Zero8

  Snart är det dax att ta fram den gamla skylten
  Född fri skattad till döds

  Gilla

 • Thomas

  1300 mer i skatt, en droppe i havet av alla andra skatter och avgifter….
  Vi lever som slavat från första till sista andetaget. Det märkliga är att det är så få verkar fatta det. Historiskt sett brukar slavarna med jämna mellanrum resa sig mot sin herrar, så när kommer det ske igen?

  Gilla

 • Joy

  De ger sig inte, makten ska kontrollera allt och alla!

  Gilla

 • Nya tankar

  En liten rättelse Pettersson: Det heter inte vänsterblivna, utan VÄNSTEREFTERBLIVNA! *Smile*

  Jo, det är STÖLD!!! Att betala för nåt, som inte är livsnödvändigt, ens ur vänsterpolitisk synvinkel, utan endast ett privat val. Jag väljer SJÄLV om jag vill ha bil, båt, hund, hus, elgenerator, draget vatten, jaktlicens, vara med i amnesty eller nån dyr klubb o s v. o s v. DETSAMMA SKA DET VARA MED TV-LICENSEN. NÅT ANNAT ÄR KRIMINELLT!!!

  Men de vill väl förståss ha en ytterligare genomsyring av idag tv-lösa hjärnor, så PK-maktens propaganda, kan få större genomslag i diktaturaspirationslandet Sverige!

  Gilla

 • El gringo

  Nyhet: Sydafrikas enda bank som bara ägs av svarta har kollapsat pga rån inifrån, alla svarta var kriminella!……

  http://newobserveronline.com/south-africa-first-black-bank-collapses-after-being-looted-by-owners/

  Gilla

 • Nisse

  REPRISER REPRISER REPRISER !!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • S Eriksson

  Falska nyheter. ….
  Det var en fantastisk rubrik, en av det bästa jag har sett.

  Gilla

 • Torleif

  Arbeta svart så slipper du betala in till kommunistregim.

  Gilla

 • Nosferatu

  Ja, jisses!

  Gilla

 • Punto

  Hade man vågat tala med SD så hade avtalet blivit bättre. Som i Danmark. Minska budgeten med 20%. Krav på opartiskhet som granskas på riktigt och inte av kompisar i nuvarande ”Granskningsnämnden”.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Alla som arbetar skall betala 1% av deklarerad inkomst högst 1300 vare sig de ser på SVT eller inte. Förr hade TV underhållningsprogram nu sänder de flabbande fnittrande s.k kändisar eller SVT anställda i fåniga program som endast roar deltagarna eftersom de får betalt. Jag har verkligen försökt finna något roligt eller underhållande i dessa program men gav upp varje gång.
  Vad deras samhällsprogram går ut på är ju att försöka lura i oss att det finns något gott med de nya fredliga religionerna och dess utövare, men även där misslyckas de. Lägg ner skräpet och köp in från de andra kanalerna strikt efter en innehållsförteckning,program utan reklam vare sig för partier eller religiösa åskådningar. Allt på årsbasis för att inte tvingas se något dåligt år efter år.

  Gilla

 • Björn

  Ja inte är det konstigt att det är avsky jag känner gentemot SVT och då framförallt SVT Nyheter som är det stora problembarnet inom företaget när det gäller opartiskhet och ren propagandaspridning.

  Gilla

 • Janne

  Att genom TVÅNG och REN STÖLD betala för att bli hjärntvättad torde sakna motstycke i hela världen. Inte ens dom mest vänsterextrema länder har någonsin kommit på denna helt befängda och lagvidriga ide att tvinga på sin befolkning någonting som dom inte har och dessutom tvingas betala för!
  Jag har ingen TV, kommer heller aldrig att skaffa någon, men ändå så STJÄL dessa as mina pengar för att finansiera sin motbjudande och avskyvärda propaganda!

  Det här landet är nu i det närmaste obeboeligt för normala människor!
  En utlandsflytt rycker allt närmare!

  Gilla

 • Håkan

  Fruktansvärt! DDR 2.0!

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: