Tre män gripna för gruppvåldtäkt på Medborgarplatsen

BROTTSLIGHET. Tre män misstänks ha våldtagit en ung kvinna nära Medborgarplatsen på Södermalm i centrala Stockholm. Strax före midnatt greps tre män misstänkta för våldtäkt i Björns trädgård i centrala Stockholm.

 

Våldtäkten ska ha inträffat utomhus i parken i närheten av Medborgarplatsen. Enligt uppgifter till Aftonbladet är kvinnan som utsatts i 20-årsåldern.

Polisen har inlett en förundersökning om våldtäkt. En av de gripna männen har tidigare misstänkts för inblandning i våldtäkt.

-Pettersson vet inte mer än ovan men kan upplysa att vid Medborgarplatsen ligger Stockholms moské och i området brukar så kallade ”ensamkommande” häcka…

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Tre män gripna för gruppvåldtäkt på Medborgarplatsen

 1. 82:an är säkert nöjda och vill ha mer av samma, Annie Löv vill ta in 30,000.000 araber/negrer/MUSLIMER till….De ska visst starta företag säger hon, svenskarna behöver inte sina företag själva ? Det är många kriminella nu som driver omkring planlöst i Stockholm….

 2. Numera är de rika som har köpt dyra bostadsrätter där.Så de fattiga vänstermullor börjar mer och mer försvinna.

 3. Ojdå på det journalisttäta Södermalm till råga på allt. Hoppas då att dessa sömndruckna journalister (som är mästare i att sätta sig själva på piedestal) vaknar och börjar göra reportage om brottsligheten i Sverige med dagliga skjutningar och våldtäkter. Med reportage menar jag då inte pliktskyldiga notiser utan djupgående och grävande reportage. Fast det är klart gräver man djupt kan man ju träffa på ”icke önskvärda (ej PK) sanningar”.

 4. Ytterligare tre stackars missförstådda våldtäktsparasiter för rättsväsendet och myndigheter att fokusera på ta hand om och ge en mycket god vård !
  Men brottsoffret då, vilket brottsoffer ?
  Helt ointressant i de kriminellas paradis Sverige.

  • Här är valresultatet för valdistrikt Björns Trädgård:
   (s) 21,6%, (m) 17,4%, (v) 16,8%, (c) 10,6%, (mp) 10,5%, (sd) 9,3%.
   Kommunisterna bara en hårsmån från näst största parti.
   Det så kallade miljöpartiet dubbelt så stora som i landet som helhet.
   Och SD hälften så stora.

Kommentera