Gatukonstnären Dan Park döms till tre månaders fängelse

PK-KRITIK. Gatukonstnären Dan Park, som är en gammal bekant på bloggen, har återigen fällts för struntsaker. En konstnärs uppgift är att provocera och att skildra samtiden. Dan Park bor i Malmö och där har han inga problem att hitta motiv.  

Nu är det på internet de påstådda brotten begåtts – på hans blogg och via hans Twitterkonto ska affischer med rasistiska ord och bilder av svarta ha postats vid fem olika tillfällen.

Utöver fängelsestraffet döms Park även till skadestånd på 15000 kronor till en av de tre målsägande. Samtidigt frias han på två åtalspunkter gällande hets mot folkgrupp och ofredande.

Park avser överklaga domen.

HÄR finns bilderna, de är även med i collaget nedan.

-Pettersson tycker att etablissemanget går bananas. Bra konst ska utmana och provocera brukar det heta men tydligen bara om den utmanar och provocerar från ett politiskt korrekt håll. Konsten får tydligen inte utmana de vänsterfeministiska genustramsarna.

Samhället är sjukt. Tre månaders fängelse. Dan har inte misshandlat någon, inte våldtagit, hotat eller skjutit. Park har tecknat och skrivit nigger och neger. Fängelse är inte klokt!

En tröst är att Dan Park verkar hålla modet uppe.

Sydsvenskan intervjuar Park: – Jag trodde att jag skulle få sex månaders fängelse. Tre månader är ju ingenting.

Intervju i P1:s Kulturnytt: – Har du några planer för framtiden? Kommer du sluta dela dom här bilderna för att undvika att det här händer igen? – Nej absolut inte, varför skulle jag göra det?

Åklagaren borde få sparken eller ett rejält löneavdrag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

 

11 thoughts on “Gatukonstnären Dan Park döms till tre månaders fängelse

 1. De, som anser sig vara offer för hans konst föredrar de verkligen knarkförsäljning, våldtäkter, skjutningar och eldsvådor, som förmodligen sker mer regelbundet än hans konst? Jag förstår att han åker i fängelse, det är just därför jag bara kan rösta på SD.

  • “just därför” var inte så helt sanningsenligt. Det blir mer rättvisande med “en av orsakerna”.

 2. Utmanar och provocerar verlkigen PK-vänster-konst etablissemanget??? Den ÄR ju etablissemanget!!!

  DAN PARK BEHÖVS VERKLIGEN, SOM PETERSON OCH NATURLIGTVIS OCKSÅ PETTERSSON!!!

 3. S.k. omvänd rasism pratas det inte om i Sverige, se på hur vita behandlas i Sydafrika, de förfölj, mördas, diskrimineras i Sydafrika idag och omvärlden blundar. Vita är en minoritet på jorden, endast 7% är vita, resten är negrer, kineser, araber osv. Att Dan Park döms enligt lagen om “häst mot soffgrupp” bevisar att lagen måste avskaffas!

 4. Det finns en förening som ägnar sig åt att stödja “förföljda konstnärer”, de tillfrågades om de ville hjälpa Dan P, tror någon att de ville?
  Nej, naturligtvis inte, han är ju ingen vänsterinriltad PK-konstnär och därför räknas inte den “svenska” Regimens förföljelse av honom.

 5. Endast ett odugligt rättsväsende ägnar sig åt skitsaker, medans de som verkligen borde sitta inne går fria i detta feminiztiska idiotsamhälle…

 6. Fisken ruttnar från huvudet. Journalister, rättsväsende, universitet och regering allt stinker av långt gången förruttnelse.

Kommentera