Asia Bibi ute ur Pakistan

Pakistans högsta domstol frigav Bibi förra veckan efter åtta år i fängelse, där hon väntade på att hennes dödsdom för hädelse av profeten Muhammed skulle verkställas.

Hennes mordhotade advokat har redan flytt från Pakistan, där hans liv inte längre var säkert.

Nu har Asia Bibi också lyckats lämnat Pakistan via flyg och hon är på väg till okänd ort, förmodligen ett land i väst där hon kommer att erbjudas asyl.

– Asia Bibi har lämnat fängelset och har förflyttats till ett säkert ställe, skrev Europaparlamentets talman Antonio Tajani, på Twitter.

Länk

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Tyvärr är hon inte speciellt säker i Europa heller, det finns en hel del mordlystna utövare av den ”fredliga och humana” i Europa också!

16 thoughts on “Asia Bibi ute ur Pakistan

 1. Hon måste undvika Sverige .
  Här utvisas nämligen dom som inte är Muslimer .
  Är du då dessutom Kvinna och sköter dig i det Feministiska Matriarkatets Diktatur åker du ut fortare än någon annan .

 2. Ja, det är väl såna som är berättigade till en fristad i väst. INTE massa terroriserande islamister! Jag fattar inte vad de har här att göra. Hur mycket är flykt från förföljelse av en beskedlig hållning, och hur mycket är egentligen en flykt undan berättigade straff för deras egna terror mot andra?

 3. Det kommer hela tiden motstridiga uppgifter, så jag hoppas det är sant! Det vore fantastiskt! Önskar denna lilla kämpande kvinna lugn och trygghet.

  Saknar ord för vanvettet islam för med sig. Och inte får man protestera heller. Fällan kan slå igen minst man anar.

 4. Och fortfarande inte ett ord om detta i Svensk pk-media. Kanske gagnar det inte vänstermedias agenda att visa sanningen om islam.

 5. Säkra länder är Ungern eller Polen mfl.
  Vill man ha milda vintrar är Portugal också ett alternativ.
  Sverige är inget alternativ här finns redan många potentiella mördare.

  • Tjeckien är nog säkraste landet här uppe.
   Tjeckiska regeringen värnar om deras folk och viker sig inte för EU.
   Håller gränsen stängd.
   Australien samt länder borta i Asien är tänkbara.

 6. Asia Bibi borde bli en väckarklocka för hela världen men INTE för ”världens första ”FEMINISTISKA” regering” dvs herr Stefan Löven med följe som kröp på alla fyra för den muslimska diktaturens IRANS företrädare, – satans mördare som deras ryggradslöse förebild Olof Palme skulle kallat dem! Inte ett ord om Asia Bibi från syltryggana i sosse-regeringen! Islam är en 10 gånger mer människofientlig och satanisk ideologi än nazismen någonsin varit och islam är ett hot mot allas vår existens, vi borde förklara krig mot islam och inte tillåta den att breda ut sig i Europa! Jag tror KINA kan vara en förebild här, de vet att sätta gränser för detta vansinne som kallas islam!

  • Med Kalla krigets upplösning och Järnridåns fall,
   då kom hotet ifrån islam.
   Vilket vi ser av idag.
   Innan dess låg de i träda.

  • Då sätter jag mig ner och håller tummarna, och hoppas att något land (som inte värnar om islam/terror mot folket) kan förklara krig mot Sverige.
   Vi lägger oss direkt, om de lovar att få till ett stopp mot islamismen och förnedringen av svenskarna, ifrån denna sk. styrningen av Sverige, där Sveriges sk. ledare blundar för terrorismen mot sina egna landsmän.
   FY FAN !

   Så välkommen till länder som värnar om:
   ANSVAR, RÄTTVISA, HARMONI, FRED och FÖRSTÅND att förklara krig mot Sverige.

   All annan väg är bättre, än vägen mot ett samhälle där islamiseringen pågår !

   • Sverige klarar inte detta själv, men det behövs inget krig. Bäst vore att återupprätta den svensk-polska unionen, vilken var en union mellan Sverige och Polen-Litauen från 1592 till 1599. Sedan kan polska och svenska armén tillsammans ”släcka alla oroligheter” lika effektivt som skogsbränderna i somras.

    Den starka polska katolska kyrkan kan så etablera sig i Sverige och konkurrera med den svaga svenska protestantiska för att tillsammans värna den kristna kulturen.

 7. Här har vi ett klockrent falla av en person som är i behov av asyl. Märk väl hon är förföljd av fanatiska religiösa dårar, har suttit fängslad p.g.a. religiös fanatism och av en stat som drivs av detsamma och hon riskerar att avrättas. Med andra ord en person som verkligen har ett behov av skydd.

  • Samma som med Lars Vilks som är ständigt jagad av islamister.
   Bor på hemlig ort med skyddad adr. och lever med ständigt livaktsskydd.
   Lars Vilks kan inte leva fritt här i sitt land.

 8. Det var en positiv nyhet. Hoppas det finns en säker plats då någonstans i väst, som kan ge skydd mot denna förbannade religiösa förföljelse.

 9. Hon och advokaten är välkomna hit! Släng samtidigt ut minst 10 000 andra som inte har något här att göra! Det blir en stor vinst för landet att få hit två vettiga människor och samtidigt skicka tillbaka tusentals kriminella bedragare!

Kommentera