Sverige måste vakna, skriver en av de ansvariga för dvalan

MEDIA OCH BROTTSLIGHET. Förra året sköts 43 personer ihjäl i skottlossningar. Gängvåldet i Sverige har nått rekordnivåer och det är ett våld som inte bara drabbar knarkhandlarna, våldsbrottslingarna och ledarfigurerna i de allt mer utbredda kriminella nätverken.

Det senaste dygnet har det varit fyra skottlossningar i Malmö, skjutningar i Göteborg och Uppsala och en massa annat skit.

Nu har GT/Expressen, ett av de medier som delvis ligger bakom det ökande våldet och än idag inte kopplar våldet till invandringen, fast de naturligtvis vet att det är en stor anledning.

GT/Expressen har kartlagt åtta fall sedan 2009 – de flesta under de senaste åren – där personer klassade som oskyldiga har mördats.

 • Åtta personer som var på fel plats vid fel tidpunkt.
 • Åtta personer vars föräldrar, syskon och andra anhöriga fått sina liv krossade.
 • Åtta personer som av misstag hamnade mitt i skottlinjen för det ökande gängvåldet.

De senaste tio åren har Expressen och andra medier jagat dem som protesterat mot utvecklingen och försökt göra något åt dem i stället för att jaga de väljare och politiker som orsakat eländet.

Det värsta är att medierna fortfarande inte vaknat utan gnuggar sig i ögonen av trötthet…

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Sverige måste vakna, skriver en av de ansvariga för dvalan

 1. Jag är snart 66 år och har under dessa år haft ungefär samma dygnsrytm dvs sovit på natten och varit klarvaken på dagen. Detta kommer jag inte att ändra på om inget annat sätter käppar i hjulet.

 2. Undrar vad det är för vansinne som drabbar främst den vita rasen?

  Tänk bara på dom två världskrigen, där främst vita slaktades i mångmiljontal.

  Nu har dom vita drabbats av nytt vansinne, även detta till deras egen nackdel – vansinnesinvandring, som gör att ännu fler stryker med, samt att hela livsutrymmet för dom vita försvinner.

  Kommen inte finnas några vita kvar i framtiden, allt kommer att se ut som vilket u-land som helst.

  • Vilka svenska patetiska och ryggradslösa politiker ska vill eller kommer att ta i med hårdhandskar ?
   I de kriminellas paradis Sverige hånskrattar brottslingar åt dagens svenska löjeväckande politiskt korrekta och styrda korvgrillande dialogpolis och det svenska havererade rättsväsendet.

 3. Lägg till misstänkt dubbelmord i örebro i natt och en babbe mördat sin fru Motala.
  Som man sår får man skörda.

 4. Någon förståndig person sa att egentligen så var det inte de två knivdådsoffren på Ikea som var på fel plats vid fel tid, utan det var förövarna.

 5. Bra beskrivning på vart Sverige är på väg medan majoriteten av folket fortfarande sover/vänder bort huvudet ,blundar för ondskan som sker mitt framför näsan på dem,utan en tanke på att de medverkar till en satanisk framtid för sina barn och barnbarn.Om svensken älskade sina barn mer än slavoket som socialistregimen lagt på deras axlar,materialismen som som de dyrkar,upphöjandet av egot,och så den förlamande fegheten och inlärda hjälplösheten efter decennier av statlig /medial hjärntvätt ja då skulle vi se massiva protester,demonstrationer och helt annat röstresulta än som nu 82 % röstar på enpartiet sjukklöverligan.

  GÄSTSKRIBENT SIXTEN JOHANSSON: PK-KORPORATISMEN BANAR VÄG FÖR GLOBALFASCISMEN

  ”De senaste fyra åren har Sverige framträtt som ett multikorporativt samhälle (corporo = ”göra till kropp”) under ett centralistiskt styre med sjuklövern som enda godkända parti (med obetydlig makt i förhållande till den grandiosa självbilden och verkligheten). Den reella autoritära, elitära makten utövas på övernationella nivåer och utvecklingen går mot en expansiv och hänsynslös västlig globalfascism.”

  https://detgodasamhallet.com/2018/11/08/gastskribent-sixten-johansson-pk-korporatismen-banar-vag-for-globalfascismen/#more-13837

 6. Något mer än tre mord i månaden (3,58). Vad har hänt i Sverige? Det mest skrämmande är att politiker verkar totalt skita i vad som händer. 3 personer i månaden, vad gör det, när vi fyller på med 10000 eller nått.

  • Det är dessa väljare som är problemet och flertalet av dem går ALDRIG att väcka för de lider av en mycket svår form av narkolepsi som fortfarande inte är upptäckt.

Kommentera