På Aftonbladet är hudfärgen viktig

MEDIA. Redaktionen på oberoende socialdemokratiska Aftonbladet tycker att hudfärg är viktigt. I varje fall om man ska tro ledarskribenten Jonna Sima som twittrar glatt om detta.  

-Pettersson har dock aldrig hört någon på Aftonbladet kommentera kulturminister  Alice Bah Kuhnkes (MP) solarievanor.

Kulturminister Alice Bah Kuhnke delar ut Nordstjärneorden till ”kulturprofilen”  Jean-Claude Arnault som dömdes till två års fängelse för våldtäkt och fortfarande är misstänkt för ekonomiska brott. Nordstjärneorden delas ut på beslut av regeringen, till utländska medborgare till personer som gjort personliga insatser för Sverige eller för svenskt intresse. 

Nåväl, på Aftonbladets redaktion råder solarieförbud, där är bara den vita enfalden tillåten…

Aftonbladets redaktion jublar över att de slipper solarium och fått pris för sin vita enfald. Foto: Ola Axman

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “På Aftonbladet är hudfärgen viktig

  1. Våldtäkter och ekonomiska brott. Är det det som man ska göra för att bli belönad av vår regering? Nordstjärneorder!!

  2. Det är väl appropriering, nenar hon. Precis som svarta försöker efterlikna vita, där Michael Jackson var det tydligaste exemplet. Så att sola för vita, eller att andra etniciteter, lever vita liv, är idag rasistiskt???

Kommentera