När journalistik blir en tävling…

MEDIA. Den så kallade ”journalisten” David Baas har gjort karriär på att granska Sverigedemokrater och deras sympatisörer och nu är herr Baas nominerad till ”Stora journalistpriset” som är ett pris för inbördes beundran tror jag.

Sina ”avslöjanden” gör Baas med hjälp av vänsterextremisterna på Expo och kriminella Researchgruppen som kommer från den autonoma våldsvänster och Expressens pengar.

Baas lever på att berätta att 73-åriga Bengt kallade en neger för neger anonymt på nätet för tio år sedan och Baas blir jätteglad om han kan hitta en Sverigedemokrat som sagt att invandringen är för stor och att den för med sig ökande brottslighet.

Det är alltså gamla basfakta av sanning som David Baas med hjälp av köpt olaglig information ska försöka vinna ”Stora Journalistpriset” för. Herr Baas tror dessutom att journalistik är en tävling och drar sig inte för att fuska.

-Pettersson säger att ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “När journalistik blir en tävling…

 1. Akta er för att kommentera, det vänsterkriminella Researchgruppen, där flertalet är dömda brottslingar, kommer att ta fram era namn och adresser. Sedan har ni dvärgen Baas utanför porten.

 2. Priset är ett pris för journalister av journalister, en klubb för inbördes beundras som självklart lyfts fram som ett pris i klass med Nobelpriset. Baas, tja det är en misslyckad tomte som vill vara macho

 3. Den ynklige inkompetenta fähunden borde ha offentlig prygel för sina insatser att trakassera och svärta ned oskyldiga människor.
  Stora journalistpriset är bara för inbördes beundran av dessa uslingar som kallas journalister.

 4. Det är motsvarande nivå som när man utnämner SVT reporter i USA Carina Bergqvist till hedersdoktor i Umeå. Både de som utdelar priset och de som tar emot har anledning att skämmas över kvaliteten.

 5. Att David Baas ens är nominerad, är ett stort svaghetstecken på den granskande journalistiken i Sverige.

  Här har han sina ”medarbetare” förresten………….

  Granskare som inte tål en granskning.

  Den omtalade Researchgruppen har byggt upp ett åsiktsregister över medborgare som medverkar på internetforum. Expressen och Aftonbladet har i samarbete med gruppen avslöjat namn, adress och rasistiska kommentarer från lokalpolitiker och privatpersoner.

  Men vilka kretsar tillhör Researchgruppen själv?

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

Kommentera