Islamisten Voronov i farten igen…

MEDIA. Alex Voronov är politisk redaktör på Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren, han är även islamist på Sveriges första öppet islamistiska tidning fast de kallar sig liberala. 

Alex Voronov, är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen, han har en rysk mor och en far från Uganda, växte upp i Sovjet och flyttade till Sverige i tioårsåldern.

Något har gått snett där, Voronov som är en gammal bekant på bloggen är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass…

Vad tycks om Alex Twitter? 

-Pettersson vet inte om Alex Voronov rökt på eller om han menar allvar. Menar den politiske redaktören att svenska skattebetalare ska stå för bostad och allt annat för dem som söker asyl i Sverige?

För min del tycker jag majoriteten av de asylsökande ska åka hem och leta bostad där, eller att de ska följa FN:s flyktingkonvention…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Islamisten Voronov i farten igen…

 1. För den som är något insatt i hur Sverige fungerar, vet att det är tio-tals år av väntetid i storstäderna för att få en lägenhet.
  Då undrar jag, varför skall människor som aldrig betalat en skattekrona, inte kan språket, inte kan arbeta och lever på bidrag, få en bostad överhuvud taget i Sverige?

 2. Om nyanlända ska ges rätt till förtur till bostad så tycker jag Alex Voronov som är politisk redaktör på Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren borde läsa hela den här debattartikeln publicerad den 6 september 2018 i tidningsgruppen där han själv är anställd.

  Den är skriven av Maria Chergui (V) och Johan Sandberg (V). De riktar mycket hård kritik mot den bostadspolitik som bedrivs i Eskilstuna av bl a Socialdemokraterna, Moderaterna och Centerpartiet

  Debatt: Bostad är en rättighet

  https://www.ekuriren.se/debatt/debatt-bostad-ar-en-rattighet/

  Redaktör Alex Voronov kunde ju ta ett snack direkt med företrädarna för de politiska partier som suttit vid makten / fortfarande sitter vid makten som med sin bedrivna politik ställt till med obalanserna på bostadsmarknaden. Något eller några av dessa partier kan ju t o m vara redaktör Alex Voronovs egna själsfränder.

  De politikerna om några borde klart och tydligt berätta vart de tycker att såväl de nyanlända som alla övriga bostadslösa svenskarna kall ta vägen.

  • Tillägg / Rättelse

   Avslutningen på min kommentar ovan skall lyda:

   … övriga bostadslösa svenskarna skall ta vägen

 3. Voronov, Riazat, Baylan osv alla bolsjeviker har permanent men borde ha utvisats av polisen från början, helst inte fått sätta en fot över gränsen.

 4. Voronovs åsikter är tyvärr infantila och har ingen förankring i verkligheten.
  Enligt den så är det högutbildade kompetenta invandrare som kommer hit och borde därmed inte ha några problem med att acklimatisera sig.

  Nu är det inte så och då bör de som inte har asylskäl omedelbart bege sig hem istället för att utarma Sverige, mångfald är inget mer än ett ord.
  Vi har ett välfärdssystem som är uppbyggt kring att de flesta arbetar och de kan då försörja dem som inte har förmågan till det.

  Systemet klarar däremot inte stora skaror av människor som inte besitter läskunskaper eller vilja att arbeta. Det är ett måste att folk arbetar och gör rätt för sig, för att Sverige ska kunna behålla sin välfärd.
  Jag struntar i om välgörenhets-maffian tycker annorlunda eller rättare sagt, jag bryr mig inte. Satsa pengarna som ges till deras uppehälle på ökade resurser för att kunna utvisa de som fått avslag eller är illegala.

 5. En lösning på bostadskrisen för s.k. nyanlända är ju att asylaktivister inklusive Voronov flyttar ut från sina hus och lägenheter för att låta invandrarna flyttar in istället. Därefter kan ju dessa goda människor ställa sig sist i bostadskön utan krav på förtur.

 6. Han konkurrerar ju helt klart med jättebebisen Lindberg om titeln som sveriges absolut dummaste individ…

Kommentera