Leif GW har flyttat från Nordkorea till södra Italien

MEDIA. I mars i år berätta Leif GW Persson och hans kollega Camilla Kvartoft för 1,4 miljoner SVT-tittare att ”Veckans brott” skulle läggas ner. Tolv timmar senare kom pressmeddelandet: TV4 hade värvat Leif GW Persson.

Nu berättar Leif GW Persson att han trivs på TV4. – Det enda som stör mig är deras omtanke och vänlighet. Det är som att man plötsligt från att ha bott i Nordkorea, det vill säga SVT, är i södra Italien. Men det finns andra fördelar med SVT, säger GW till Expressen. 

-Pettersson är inte förvånat. Kommunisterna marscherade in på SVT 1968 och har varit kvar sedan dess. Det är dags att någon visar dem utgången…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Leif GW har flyttat från Nordkorea till södra Italien

  1. Är det mindre kommunister på tv4? Nix,tror inte på det.
    Alla är kommunister där med,eller åtminstone sd hatare av rang
    som Malou,Jesper,David,Jenny,Steffo,Tilde
    Undantaget skulle vara doktor Mikael då,han verkar vettig

  2. SVT behöver inte bry sig om tittarsiffror, eller smöra för GW, de får ju duktigt med stålar från skattebetalarna. Jag tror också den högre lönen hos TV4 lockade GW. Det säger ändå ganska mycket när en gammal sosse kallar SVT för Nordkorea, det är säkert ingen överdriven jämförelse, snarare tvärtom.

Kommentera