Prästen Anna Karin Hammar minns de döda från olika händelser

ISLAM. Prästen i Svenska Kyrkan, Anna Karin Hammar minns de döda från olika händelser. Personer som är med på Anna Karins minneslista: Terrorister från Hamas Al-Qassam brigad, twittrar Tommy Hansson. 

233 Hamas-terrorister är med på Anna Karin Hammars minneslista…

Anna Karin Hammar gillar inte Israel sedan gammalt, ändå vill hon att vi står upp tillsammans mot antisemitism, särskilt i västvärlden! Hammar nämner morden mot de 11 judar som begicks i synagogan Livets träd i Pittsburgh, USA. Vi minns: Joyce Feinberg, 75 år, Richard Gottfried, 65 år, Rose Mallinger, 97 år, Jerry Rabinowitz, 66 år, Cecil Rosenthal, 59 år, David Rosenthal, 54 år, Bernice Simon, 84 år, Sylvan Simon, 86 år, Daniel Stein, 71 år, Melvin Wax, 88 år, Irving Younger, 69 år.

Alltså, inget om den antisemitism i Mellanöstern som begås av muslimer och givetvis inget om förföljelsen av kristna.

Däremot nämner och namnger Anna Karin Hammar de 233 araber, de allra flesta vuxna män, som dött sedan 30 mars 2018 när de med våld på order av Hamas försökt ta sig in i Israel från Gaza.

Det är i Svenska kyrkan i Allhelgonatid. Fokus på muslimer och araber, inget om de kristna som mördas och fördrivs…

Anna Karin Hammars blogg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Prästen Anna Karin Hammar minns de döda från olika händelser

 1. Hela familjen Hammar,som verkat i sitt prästerskap i Stenbocks närhet,är en styggelse för Kristendomen ! Familjen stammar från en skogsplats,mitt ute i en frikyrklig ödebygd utan någon förbindelse,till verkligheten.
  Därför råder jag alla,att taga deras uttalande, ”med en stor nypa salt”…

 2. Hennes privat livsstil kommer inte att falla väl ut i ett islamitiskt samhälle som hon vurmar för. Finns det kvinnliga imamer?

 3. Jag lämnade den svenska islamkyrkan för ett antal år sen och det var ärkebiskopen Antje Jackelen och KG Hammar som till slut fick mig att fatta detta beslut något jag ALDRIG har ångrat.

  • De har en präst i den kyrka jag går till ibland, som verkligen är mysko. Hon använder bland annat julevangeliet för att föra fram sina synpunkter på Israel. Hon är inte särskilt omtyckt i kyrkan. Men jag går sällan dit eftersom jag tröttnat på politiken Svenska kyrkan bedriver, så jag vet egentligen inte varför folk är less på henne.

 4. En riktig Quisling…

  Att förespråka nazismen eller islamismen, spelar ingen roll….lika sinnesjukt!
  Bägge sjuka ideologier strävar efter underkastelse av världen, mot ett sinnesjukt tänkande och agerande.

  Vill, hoppas och (vill) tro, att denna människa är naiv, lättledd och svag i tänkandet, och inte förstår vad hon själv säger.
  Om hon inte är detta enligt ovan, så är det sjukt, sjukt hemskt!

  Ps. Vill du vara med i Svenska kyrkan, när sådana här personer talar och agerar mot allt förnuft !?

 5. Herregud!
  Sverige blir bara sjukare och sjukare..

  Tydligen är gränsen när det inte borde kunna bli mer sjukt och horbidt redan passerat.

 6. Vilken otäck människa som krupit upp ur underjorden, vet den kristna församlingen vilken orm de när kring sin barm och som de tillika måste försörja.

Kommentera