Vita människor är problemet


INVANDRING. I samband med det andra världskriget flydde många människor, bland annat till Sverige, efter kriget öppnade vi våra gränser eftersom det behövdes arbetskraft. Främst socialdemokraterna och centerns idéer om rasbiologi och folkens olikhet var stendöd som vetenskap och politiskt omöjlig.

Åsikterna om invandringen går isär i Sverige, men sedan 1975, har landet formats av idén om ett rikt, mångkulturellt samhälle.

Varifrån idén om den rika goda mångkulturen kommer verkar ingen veta eller ha några bra exempel på. Man tyckte väl att invandring fungerade bra för de finnar, ester och judar som kom efter kriget och som arbetade från dag ett, Deras barn blev dessutom svenskar utan problem.

Troligen tänkte man att alla som får trampa moder Sveas jord, blir moderna toleranta människor, alltså svenskar.

De svenska Socialdemokraterna gick i täten, de lämnade rasbiologin bakom sig och började införa internationalism. Man ville assimilera människorna som kom till Sverige, men också minoriteter som redan levde i landet; tornedalingar, romer och samer, de fick gärna bli goda folkhemssossar och följa med på resan mot framtiden.

Assimilationspolitiken hängde samman med folkhemsprojektet. Varje människa skulle få arbete och förbättrade livsförhållanden.

Efter ett tag släpptes assimileringstanken, det bildades finska och estniska föreningar och några judiska församlingar och det fungerade bra. Invandrare mindes sina länder och seder, men levde som svenskar ute i samhället. Några parallellsamhällen var det inte fråga om.

Det fanns svenskar som påstod att assimileringen vore att ge Hitler segern i efterskott.

Så småningom övergavs assimileringsidéerna och främst Olof Palme gick in för att få mångkulturen att fungera med den svenska välfärdsidén.

Det blev önskvärt att samhället var pluralistiskt när det gällde etnicitet, kultur och religion, dock inte när det gällde åsikter av opponerande svenskar.

Nu började utom-européer invandra och mångkulturen har gått så långt så vi har fått segregerade samhällen, och medan man säger att folk har rätt att bevara sin kultur får de svårt att få jobb för att de inte kan språket och har sedvänjor som inte passar i Sverige.

Det har gått så långt att det påstås att alla är svenskar och helt plötsligt är det den vita kvinnorna och männen som byggt landet som är problemet, mångkulturen är bäst fast ingen kan visa några exempel på detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Vita människor är problemet

 • Bobby

  Onödigt att resonera eller dumförklara år 2018. Känner mig lyckligt lottad, uppfostrad/uppvuxen på 70-80 talet i dåvarande Skandinavien, innan socialbidragsmusliminvasionen. Hade en lycklig, trygg, icke rasistisk och säker barndom. Hatade ingen med olika utseende eller religion. Känner mig också lyckligt lottad för hoppeligen under min livstid så kommer jag inte få se Skandinaviens dödsstöt, när hat-muslimerna slaktar alla, är död när det sker. Mina barn och barnbarn kommer få ett helvete, i sitt hemland.

  Gilla

 • AmaTona

  Det var det sjukaste jag har sett…
  Så de menar att i China skall man ha congolese i riksdag i Nigeria skall man ha svenskar i Holland chilenare och i Sverige marockaner,afganer, somalier ,syrier och japaner för vi måste alltid vara värst..

  Gilla

  • Thomas

   AmaTona;
   Blanda inte Japaner med Somalier, Syrier,Marockaner, Afghaner.
   Det är helt åt väggarna jämföra Japan med de andra dysfunktionella medeltida u-länder.

   Gilla

 • Sixten

  Just det, och nu har det pack Mona tillhör inte varit sena att avslöja var föreningen Det fria Sverige har sitt nyinköpta högkvarter, det man benämner Svenskarnas hus.
  Föreningens medlemmar blev förövrigt attackerade under ett möte tidigare i år.
  Inte för att man väl planerat hålla platsen hemlig men det kan man räkna ut med —– vad avsikten med detta avslöjande är.

  Gilla

 • Nya tankar

  De vita kvinnorna, är inget problem, för de assimileras med de utländska männen. DET ÄR DE VITA MÄNNEN SOM ÄR PROBLEMET!!! Anser man!

  Sen är segregation nåt positivt, om även vi ursprungliga svenskar, tillåts leva i vår enklav. Så länge en generell överbyggnad finns. Det är uppblandningen som är ett fördärv. Det förstör vårt folk, i den omfattning det idag sker.

  DET ÄR GRUNDINNEVÅNARNA I ETT LAND, SOM SKA HA DOMINANSRÄTTEN!!! INGA ANDRA!!!

  FÖR FOLK SKA BEVARAS, INTE UTROTAS!!!

  Eller är ni emot den biologiska mångfalden i världen??? Varför då överhuvudtaget bry sig om, om några 1000 djurarter dör ut. Låt det bara bli som det blir, som med människan! ELLER…???

  Gilla

 • MartinA

  För övrigt är det väl utrett vilka som ihop med DN drev kampanjer för mångkultur och massinvandring.

  Gilla

 • MartinA

  ”..efter kriget öppnade vi våra gränser eftersom det behövdes arbetskraft.”

  Nej, det behövdes ingen arbetskraft. Alternativet till arbetskraftinvandring hade varit högre löner för svenska arbetare och något mindre vinster för industrin. Arbetskraftsinvandringen var Socialdemokratins första stora svenk mot svensk arbetarklass.

  Gilla

 • Hans

  Allas lika värde?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Och 2018 har Folkhemmet till 100% sin heliga trygga och som etablissemanget tycker och säger fungerande mångkultur !!!!
  Heja Sverige.

  Gilla

 • JEX

  Ja fy fan för Mona Muslim vill att vi ska anpassa oss efter dom ,då har vi snart sharialagar här och vi kommer att gå under . Det kommer ca 100 000 sådana hit om året om tio år är dessa ca 20% av våran befolkning. 😦 Det ser illa ut just nu.

  Gilla

 • Teapartaj

  –Varifrån idén om den rika goda mångkulturen kommer verkar ingen veta eller ha några bra exempel på. — den idén kommer ifrån Frankurtskolan och från EUs fader Coudenhove-Kalergi som utstuderat planerade få bort det vita Europa,googla och studera

  Gilla

 • ruben

  Ja man kan undra vad problemet är. Det är inte mer problematiskt än att de gärna flyttar hit ändå? Gjordes det här inslaget efter att en S förening skrivit avtal med SMR ( Sveriges muslimska råd ), att att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

  Gilla

 • Kent

  Högmod går före fall. Vem har så konsekvent drivit idén om välsignelsen med massimigrationen från islamistiska Mena länder?

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Inverterad rasbiologi är uppenbarligen helt ok i detta land där den etniske svensken är en utrotningshotad ras!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: