Man i Flen rånad i sitt hem

BROTTSLIGHET. Under natten till fredag rånades en man i 40-årsåldern av tre yngre män på Drottninggatan i Flen. De tre männen ska ha följt efter honom och tvingade sedan in mannen i hans bostad.

– Under hot med stickvapen ska de därefter ha tagit hans mobiltelefon, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson.

Polisen har sökt efter gärningsmännen, utan resultat. Brottet rubriceras som grovt rån.

-Pettersson säger att det var bra att vi fick veta att den rånade var runt 40 år och rånarna yngre men inget annats signalement.

Tvingade sig in i mannens hem, det är ett lågintensivt inbördeskrig som pågår….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Man i Flen rånad i sitt hem

  1. Har nu mer beväpnat mig och min familj eftersom det inte går att lita på att polisen kommer när man behöver hjälp . Man måste tyvärr vara beredd i dagens Sverige.

  2. Det är ju bra att vi få signalementet på offret, allting annat skulle vara hets mot folkgrupp.
    Varför kan inte offren själv gå ut med ett signalement när nu polisen är belagd med munkavle av den heliga mångfaldens och och PK andan altare.

    • Ja inte kommer äkta infödda naiva och konflikträdda svenskar göra något motstånd i ett eventuellt svenskt framtida inbördeskrig så det lär bli en lätt seger för motståndaren !

KommenteraAvbryt svar