Islamisterna och homofoberna i S och SSU har det tungt…

INRIKES. S och SSU har det så tungt, de är så upptagna av att skälla på Sverigedemokraternas värdegrund att de inte kan hålla rent på sin egen gård.  

SSU:s ordförande och lögnare Philip Botström försöker klara sig med mer lögner. Det går sådär, men vi vill till Botströms försvar  säga att det inte bara är SSU Skåne som har islamiserats. Hela den socialdemokratiska rörelsen har i många år samarbetat med islamisterna. S slöt ett avtal redan 1994 med Sveriges Muslimska Råd (SMR).

SMR ville ha inflytande och S ville ha muslimska röster. Ett öppet samarbete ansågs inte lämpligt utan S la ut det på Broderskapsrörelsen, socialdemokratins kristna gren, som bytte namn till Socialdemokrater för tro och solidaritet, och den kristna profilen minskades ned liksom principen att alla människor är lika värda.

Läs: S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Om Philip Botström på bloggen…

Hanif Bali Twitter

***

 

 

 

9 thoughts on “Islamisterna och homofoberna i S och SSU har det tungt…

 1. När rötan väl börjat i ett parti går den inte att få bort med mindre
  att man lägger ner hela partiet, i Sossarnas fall har rötan sedan länge gått för långt, med en partiledare som struntar i sitt eget folk visar på hur allvarligt det är.

 2. Bjuder man in Muslimska brödraskapet och islamister, isis och låter dem infiltrera Sverige och få härja fritt så tar de över steg för steg för det är deras plan och mål,därför måste S ses som folk och landsförrädare som ingick avtal med en fiende till Sverige och hela västvärlden,denna fiende som hatar vår västerländska kultur,demokrati,yttrandefrihet och män och kvinnors lika rättigheter,och särskilt kvinnors stora frihet,allt detta ser vi nu urholkas,raseras ,tas ifrån oss bit för bit och detta är hela sjukklöverligan inklusive gammelmedia skyldiga till.I över 40 muslimska länder är MB och isis förbjudna och är kriminaliserade som terrororgnisation och där sätter man isis /MB i fängelse medan man här i Sverige låter dem verka fritt och öppet,isis får gå fritt på gator och torg och svenska folket bekostar allt de begär. I många länder vet man att isis även har en arme av soldater ,varav tiotusentals kallar sig ensamkommande barn som tagit/tar sin in i Europa,man skakar på huvudet åt de dumma okunniga svenskarna som låtit sig luras att isis soldater är barn/unga som måste tas hand om som vore de bebisar. Flera kalkyler gjorda under 2015 visar att över 40 % av de som kallar sig ensamkommande barn är grovt kriminella narkomaner ,isis soldater och det förklarar ju en hel del som våldtäkter,gruppvåldtäkter ,stor ökning av narkotikaförsäljning främst i Sverige som ju är en fristad för all världens grova kriminella avskum.Okunskap och likgiltighet plus rädsla är livsfarligt i kombination med indoktrinerad hjälplöshet och övertro på socialistregimens omhändertagande av medborgarna bir svenskens fall och undergång om de inte ser sanningen och handlar därefter.

  • SMR är i Sverige täckorganisation för Muslimska Brödraskapet. Idioterna i vänstern tror att MB står för ett slags moderat islam, något av typ socialism jämfört med ren kommunism. Islam är islam och enligt dem själva kan inte en bokstav ändras för då är det inte islam längre, och avfällighet straffas med döden.

   MB är känt som alla terroriströrelsers ”moder”. Visserligen lämnar terroristernas ledare MB varje gång någon tar steget, men kontakterna bibehålls. En stor del av terroriströrelsernas beväpning samt löner finansieras och levereras via MB-trogna supporters.

   Var tog f ö de 4 däckslasterna i kontainrar vägen som grekerna upptäckte våren 2015? Bl a 4 st gick till balkan. Grekerna beslagtog 4 st kontainrar. De 4 fartygen tuffade runt Europas kuster och minst ett lastade av allt i Rotterdam. Ett av fartygen som anlände till Varberg råkade ”som av en händelse ut för fackliga krångel” och fick inte lossa. Sedan låg fartyget en tid i internationella delen av Kattegatt – men var hamnade de misstänkta kontainrarna. Det kan inte vara svårt att lasta över till småfartyg, som sedan gick bl a till svensk hamn ändå. En dylik styckegodsare har alla kranar som behövs. Innehållet bör vad grekerna räknade, kunna svara mot 2 bataljoner infanteri – komplett TOPPUTRUSTNING – som helt slår ut vad svenskt infanteri disponerar.

   Och tränade soldater för jihad har vi till överlopps i Sverige.

  • Eller kanske S blir antisemitiskt, just därför att de drar till sig antisemitiska araber!

 3. Han var stolt PK till nysvenskarna tog över SSU.
  Då blir han överflödig.
  Så var det ju inte tänkt från början.
  Samma sak kommer att ske i riksdagen.

 4. Ja det är inte första gången det blåser i SSU och inte sista, 2003 använde Ardalen Shekarabi pengar på felaktigt sätt för valkampanj till SSU-ordförande som var avsedda till annat. Han avgick 2005 när det började uppdagas om fusk. Nu är Civilminister

Kommentera