C och L är som åsnan som inte kunde bestämma sig

REGERINGSBILDNINGEN. Carl B Hamilton är professor, nationalekonom, liberal, tidigare riksdagsledamot och numera särskild rådgivare i utrikeshandelsfrågor åt EU-kommissionen.

Hamilton tycker på Twitter att Centerpartiet och Liberalerna är som åsnan mellan två hötappar så jobbet aldrig kommer igång, ett ben i varje läger och en massa andra exempel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “C och L är som åsnan som inte kunde bestämma sig

  1. Ut med fårskallarna i 7-klövern och in med politiker !!!!!
    Som det nu är så finns det bara ett parti i riksdagen som sysslar med politik och det är SD.

  2. Det är ju en förhoppning i alla fall, att mittenåsnan faller död ned. Demokraterna i USA, har också den dumma åsnan som symbol. Det säger ju allt om vad de står för. Men bara för att de är åsnelika till sin karaktär, behöver de ju inte ta efter ett dåraktigt velande beteende, och sparka bakut mot alla och envar. Men man lever väl sig in i sin åsnedumhet så starkt, att den blir näst intill mani och tvångstankar. Centern och liberalerna och ALLA dessa sjuka krafter, behöver helt enkelt, LÅNGVARIG KLINISK VÅRD. Gruppterapi, räcker inte! Hur många grupper de än får vara med och agera i. Och även om den store doktorn och psykiatikern heter Andreas Norlén.

  3. Sveriges Riksdag kallas ju inte för inte ofta för Åsneverkstad!
    Nu bekräftas ju detta också av en tidigare ”verkstadsarbetare”.

  4. C och L påminner om den klassiska sketchen med våra folkkära bortgångna Hasse o Tage med Gösta Ekman.

    ”En Människa Ställd – I En Besvärlig Situation”

  5. Alla som har läst växelströmslära vet att L och C ofta tar ut varandra och tillsammans blir NOLL! 🙂

  6. Man kan bara hoppas på det mittre alternativet, vad gäller partierna. Vilket förhoppningsvis kommer att inträffa vid ett extra val.

Kommentera