En muslimsk stad i EU

Samtiden tog i tisdags upp en rapport från brittiska Daily Mail angående den lilla staden Savile Town, en liten förstad till Dewsbury i West Yorkshire.

Tidningen beskriver staden som en varifrån britter flyttat ut och muslimska invandrare flyttat in.

Hijab och burka är numera det vanligaste klädesplagget hos kvinnor. Snart har den sista puben stängt igen. Pubar som är något många förknippar med Storbritannien. Butiker som säljer västerländsk man och västerländska kläder existerar inte längre. Vid den senaste folkräkningen 2011, var enbart 1,19 procent av stadens invånare vita. Detta i ett land som beboddes av enbart vita i ett par tusen år.

Samtiden

Nedan en film från Savile Town och notera att staden ligger i ett av Europas mest framträdande. Innan ni ser filmen ska ni kanske fundera över om städer som Savile Town är målet för de islamister som nästlat sig in i Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet?

12 thoughts on “En muslimsk stad i EU

 1. Vi måste se på Frankrike, Tyskland, Storbritannien för att se vad som händer om vi inte är uppmärksamma!

  På en låg och på en hög nivå alltså! Ingen vill väl ha ett Sverige som helt sönderislamiserat?

  Alltså som i videon? För passar vi inte oss så tar de över bit för bit och med hjälp av en del märkliga figurer och instutitioner!

  Som ex. Svenska Kyrkan som inte verkar ha sina glasögon på. Eller så har de kanske sett vad som pågår och inser att de inget kan göra.

  Att motarbeta detta är också problematiskt, då ord spm rasist, islamofob och högerextrem snart flyger i luften. Men inget att bry sig om.

  Och nu gäller det att politikerna tittar på Europa, och inte bara Bryssel och Belgien, för det finns ju andra länder på vår kontinent.

  De som sitter i EU-parlamentet borde sparkas i röven och kastas ut, de ser ju inte vad som pågår mitt framför ögonen!

  Har de redan glömt terrorattackerna i mars 2016? De utfördes bara 400 meter från Natos högkvarter, och var ett meddelande – Vi tar er var ni än är!

 2. Undrar om en Engelsk stad kan gå i konkurs, Eller om de har något liknande system som vi har. I Sverige kan än så länge ingen stad gå i konkurs. Denne Engelske Robin Hood garanterar våra sämst skötta städer fortsatt styre.
  Utan Robin hade nog Malmö redan konkat eller så hade kommunal-
  skatten varit så hög att alla förvärvsarbetande hade flyttat därifrån.

 3. Det vi ser här är vad våra politiker har för avsikt att göra med vårt land och man har dessutom fräckheten att kräva detsamma av politiker i Östeuropa.
  Sverige är på väg att gå samma öde till mötes som Storbritannien och inget kan stoppa det nu, tyvärr.
  Så de har fått som de vill.

 4. En bedrövlig syn, som dock i långt högre grad är en följd av det brittiska imperiebyggandet än av EU-medlemskapet. När rödrockarna och missionärerna drog ut för att ta över hela världen för drottning Victorias räkning, kunde de knappast föreställa sig vad följden skulle bli.

 5. Jag hoppas att i en inte så långt avlägsen framtid att de bli de nya gäster i Polska / Ungerska sommar kollos, eller man slå upp en mur runt detta område och se det som ett studieobjekt över Islam

 6. England befolkades ganska snart efter istidens slut. Senare, Ungefär för 2600 år sedan kom Kelterna dit, språk och kultur anmmades, eller påtvingades, troligtvis av den ursprungliga befolkningen. Det märkvärdiga i hostoriebeskrivningen ( som till stor del, nedvärdrar och demoniserar de nordiska Vikingarnas inträde ca år 800 ( men det finns källor somnanger redan på 600-talet)) är att alla andra folkslag invaderade eller bosatte sig eller bara ”kom dit” men när man kommer till Vikingarna, så ”härjade” de och ”plundrade” de, det är antivit och antinordisk propaganda! Alldeles som att inga andra plundrade och härjade! Det är självklart nonsens!

Kommentera