Stäng

Aftonbladet byter fot

Det framkommer allt mer fakta om SSU Skånes kopplingar till islamism och förmodligen har vi inte sett de sista avslöjandena.

Uppenbart är SSU-ordföranden Philip Boström ljuger om sin närvaro och vetskap.

Håkan Boström på GP påminner svenska folket om hur Aftonbladets Daniel Swedin gick till angrepp på en socialdemokratisk kommunpolitiker 2012. Kommunpolitikern från Uddevalla som redan då försökte varna för den antisemitism som var utbredd inom SSU.

”Många av ungdomarna kommer från Mellanöstern och bär antisemitismen med sig. Det är något som man från centralt håll givetvis kommer att förneka, men så är det”

Varningens och sanningens ord från honom. Svaret från Aftonbladets Daniel Swedin såg ut som följer:

”Krister Kronlids politiska framtid avgör någon annan, men har han någon skam i kroppen så kontaktar han snarast sina partikamrater i SSU och ber om ursäkt för sin motbjudande och rasistiska anklagelse”

Vi vet vad som hänt SSU den senaste veckan och moderpartiet sedan valet. Islamister har kuppat sig in med antisemitisk retorik.

Nyheter Idag

Nu läser vi hur också Aftonbladet tvingas ta upp antisemitismen, islamismen och homofobin inom partiet. När verkligheten kryper sig på är det inte alltid lätt att förneka dess existens. Från Daniel Swedin är det dock tyst. Anders Lindberg som inte är sen att twittra och som de senaste dagarna fått utstå hård kritik för sin nidbild av Ulf Kristersson, är tyst på twitter och meddelar att han fr.o.m. igår tar långhelg.

Aftonbladet

 

16 reaktioner på “Aftonbladet byter fot

 1. Månne det ske hos socialdemokraterna det som skedde hos SD. Att ungdomsförbundet blir utslängda.
  Åtminstone ssu i skåne.

  Fast det kommer nog inte att ske. Sossarna är nog allt för beroende av invandrarnas röster och muslimer har ju S inget emot.

 2. Nu rasslar skeletten ut ur de överfulla garderoberna på Sveavägen 68, likt ett bättre spökhus hemsöker de nu arbetarpartiet som gjort allt för att tysta ner judehatet och homofobin genom att på klassiskt maner smeta ner sina meningsmotståndare inom Sverigedemokraterna med just de åsikterna som verkar frodas inom socialdemokratin!

  I det gistna och maskstungna spökhuset som härbärgerar det av långt gången rigor mortis och förruttnelse sönderfallande socialdemokratiska partiet, försöker man nu jaga in demonerna i den tysta garderoben. Om detta lyckas kommer säkerligen Löfven att försöka försegla dessa med svetsens hjälp. Frågan är dock om han klarar av att lägga en hållbar fog eller om svetsen inte genast spricker upp, så full av porer och orenhet som den verkar vara.

  Skall bli väldigt intressant nästa gång Löfven bröstar upp sig och deklarerar sitt partis ’överlägsna värdegrund” och kallar de han inte gillar för nazister.

 3. Men vad är det som händer. Jag och Löfven trodde att alla Sossar var de anständiga , att Islam gillade homosexuella och människors/kvinnors lika värde. Men om anklagad ordförande leder utredningen så kommer nog anständigheten tillbaks.

 4. Samnytt var först med avslöjandet om SSU Skåne.
  Expressen hängde på med egen avslöjande artikel.
  Därefter på tåget kom övriga media, men inte ett ord om att det var Samnytt som var först med avslöjandet.

  Samnytt fortsätter med deras nya granskande reportage om SSU Skåne.

  ”AVSLÖJAR: Så här vill islamisterna ta över hela SSU”

  Skånes ordförande Mansour Ahmed ska ”agera med kraft” för att bli av med personer som uttrycker sig i strid med SSUs ”grundläggande värderingar” och leda en utredning. Samhällsnytts granskning visar dock att han själv är en del av problemet. Med hjälp av källor med insyn i SSUs interna maskineri kan vi idag berätta om islamisternas plan för att ta över hela SSU – och påverka moderpartiet.

  https://samnytt.se/avslojar-sa-har-vill-islamisterna-ta-over-hela-ssu/

 5. Det bästa är väl om Aftoncensuren byter till Julgransfot så står de måhända, iaf i fortsättningen, stadigt på jorden!

 6. Man kan ju hoppas att fanskapet med sin långhelg har konverterat till islam för gott, och att Muhammed tar hand om honom så vi slipper honom i fortsättningen.

 7. Hur många fötter har Aftonbladet?
  Dem har bytt fot så många gånger genom historien, de måste gå på knäna sen länge!
  Men den blaskan tillhör gruppen av människor som inte förstår vidden av sin egen politik. Globalismen som de omhuldar bygger på helt andra ideer än de själv förstår.

  Det verkar som de tror att folkförflyttning är det enda som ingår. Men när jobben flyttat till asien och vi står med tomma fickor och miljontals bidragstagare, då är sossarna bankrutta sen länge!

 8. Sossarna får smaka sin egen medicin, dvs islamisering.

  Är i Köpenhamn nu. Här skyddas synagogan av två danska k-pist beväpnade soldater. Polis är också på plats. Tänk vad bra det blivit med islam.

 9. Löfven: Antisemitism måste bekämpas

  Delcitat

  ”Den brutala attacken i Pittsburgh är ytterligare en skrämmande påminnelse om att antisemitismen måste bekämpas varje dag, ÖVERALLT”.

  Utrikesminister Margot Wallström (S) skriver att hon ”fördömer kraftfullt den hemska antisemitiska attacken som ägde rum i en synagoga i Pittsburgh”. (Publicerat 28 oktober 2018)

  Slut delcitat

  https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/lofven-antisemitism-maste-bekampas

 10. Typiskt att de springer och gömmer sig, vissa tar timeout och andra tar långhelg men de gömmer sig

Kommentera

%d bloggare gillar detta: