Sveriges fulaste städer har socialdemokraterna gemensamt


INRIKES. Borlänge, Katrineholm och Bollnäs. Karlskoga, Flen och Västerås. Sveriges fula och otrivsamma städer har en gemensam nämnare. Socialdemokraterna.

Borlänges 1:a maj…

Där socialdemokraterna hade stor eller oinskränkt makt, där rev man för att skapa ljus och luft åt det arbetande folket. Tanken var fin men blev hemsk.

För en tid sedan röstades Borlänge fram som Sveriges fulaste stad.

-Pettersson skulle annars säga att fulhet och skönhet sitter i betraktarens öga men eftersom Aftonbladet säger att fulhet hör ihop med socialdemokratin så får jag väl tro på det…

Katrineholmare som vill ha allt åt alla

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


15 responses to “Sveriges fulaste städer har socialdemokraterna gemensamt

 • MartinA

  Det mesta som byggts i sverige de senaste åttio åren är fult. Och allra fulast är kommunal infrastruktur, såsom elrlådor och dylikt. De är chockerande fula.

  Gilla

 • Langmore

  Besökte Oxelösund, det var också fult.
  Ett stort torg, tomt förutom på en del utslagna i ett hörn.

  Gilla

 • Tony

  Verkar som SFI haft framgång, dom har ju lärt sig tre ord??

  Gilla

 • centurion

  Vill man gå runt de verkliga problemen, så är det väl bekvämt att ge sig på förorten, utanförskaps-OMRÅDEN, problem-OMRÅDEN och även hela städer. Men de verkliga problemen ligger ju på de som befolkar dessa. Och vad de gör med sin omgivning och hur de utvecklar den. Och det var ju just DÄR det började köra ihop sig…

  Gilla

 • Thomas

  Om jag ska nämna en stad som framstår som lite trevlig och mindre ful så är det Mariestad.Gammal trästad vid Vänern.
  Visst finns det den sedvanliga hopen med nyanlända men det tar inte över stan. Än så länge.Som närliggande Tidaholm,Skara och Falköping,förlorade städer.

  Gilla

 • Nya tankar

  Det är bara att se hur Stalin gjorde! TY SÅDAN ÄR SOCIALISMEN!!! i ALLT!!! Förfulning är slagordet. Det ligger ju pöbelns natur!

  Gilla

 • Janne

  Rent generellt så är väl dom allra flesta städer fula företeelser!

  Men en ful stad kan jag dock stå ut med, men absolut inte obehöriga, otrevliga, våldsamma anskrämliga, fula och elaka invånare (inkräktare)
  Det kommer jag aldrig någonsin att tolerera eller acceptera!

  Gilla

 • Carl ekström

  Jag vill kräkas på dessa individer !

  Gilla

 • compulsoryunion

  Fulaste människoapor städer, Södertälje Borlänge spypåsar på Rosa bussar rundresor med pensionärer innan val behövs.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Att det handlar om S styrda städer är inget konstigt. Man ville tvätta bort bilden av arbetarstad. Som född och uppvuxen i Borlänge så såg jag förändringarna under 60- och 70-talet. Tänket att spara byggnader för kommande generationer borlängebor fanns aldrig. Stämpeln ”arbetarkommun” skulle tvättas bort. Det skulle vara en kommun i tillväxt. Man rev träkåkar och lät Domus slå upp sitt fyrkantiga varuhus, Domus såg lika dana ut i de flesta städerna i slutet av 60-talet. När jag tänker till så inser jag att det finns vissa likheter med talibanerna i Afghanistan och IS i Syrien/Irak, alla gamla statyer och religiösa byggnader som inte var islam sköts sönder med hjälp av kanoner. Ungefär vad som händer med Sverige idag

  Gillad av 1 person

 • Grune

  Ni glömde en mycket ful stad som också styrs av de sjuka sossarna. Södertälje.

  Gilla

 • Mike E

  När patrasket som saknar estetisk förmåga på 50-talet på allvar tog över så blev det bara funktion.

  Gilla

 • Ståfräs

  PK, Jonas kommunister o sossar njuter så det knakar när dom ser på bilder av Sovchoser o Kolchoser och gör allt för att Sverige skall bli lika fint inget konstigt alls

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  I mitt födelseland Tyskland rev britterna och amerikanerna städernas centra på 40-talet och tyskarna byggde upp dem igen på 50-talet. I Sverige rev svenskarna själva på 60-talet och byggde nytt. Därför är många tyska och svenska innerstäder slående lika.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: