Krakatoa lägger av en rökare


Anak Krakatau (Son of Krakatau) är den aktiva delen av den kända vulkanen Krakatoa. Videon visar vulkanisk aktivitet i oktober 2018, filmad från närliggande Rakata ön. Öarna ligger i sundet mellan Java och Sumatra.

 

FjärranÖsternRedaktören undrar: Hur många elcyklar kommer miljöpartiet att påstå att Svenska skattebetalare måste sponsra i Stockholms innerstad för att ”miljökompensera” detta av moder jord utförda grova miljöbrott?


2 responses to “Krakatoa lägger av en rökare

  • Mm

    Inte för Tok&Hittepå partiet, MP, mer elcyklar för att rädda planeten

    Gilla

  • MartinA

    Vad fjärranösternredaktionen inte nämner men säkerligen känner till. Och vad jag gissar nämns i klippen. Är att Krakatoas utbrott 1883 anses (av många) som den största explosionen i världshistorien. Som påverkade efterföljande års klimat globalt. Därför är Krakatoas göranden och låtanden relevant för alla.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: