Iraniers hot mot iranier stängde Danmark


BROTTSLIGHET. Det var ett misstänkt attentat mot exiliranier som skulle utföras på uppdrag av den iranska säkerhetstjänstens som fick dansk polis att stänga av alla vägar in och ut ur Själland. Det uppger danska säkerhetspolisen till DR.dk. 

 

Världens första och enda feministiska regering på besök i Iran…

Under några hektiska timmar den 28 september spärrade den danska polisen av bland annat Öresundsbron  och Stora bältbron, som förbinder öarna Själland med Fyn, samt färjetrafiken mellan Helsingör och Helsingborg och till och från Tyskland stängdes av.

Nu berättar den danska säkerhetspolisen, PET, på en presskonferens att det var misstankar om att ett attentat planerades mot exiliranier i landet som låg bakom att ön stängdes av.

Den danska säkerhetspolisen säger också att en norsk medborgare med iransk bakgrund sitter frihetsberövad. Mannen är misstänkt för att ha hjälpt den iranska säkerhetstjänsten.

– Det handlar om en iransk underrättelseverksamhet, som enligt vår mening planerade ett attentat i Danmark, säger PET:s chef Finn Borch Andersen.

Bloggen skrev om det misstänkta attentatet den 2 oktober…

-Pettersson är inte förvånad, det är islamister inblandade, som i 80-90 % av världens konflikter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Iraniers hot mot iranier stängde Danmark

 • ruben

  Varför har en Norsk medborgare Iransk bakgrund, verkar för Iranska staten och förväntas vara fientlig i Danmark? Eller rättare sagt, varför har en Iranier Norskt medborgarskap och utövar fientliga handlingar för Iranska staten i Danmark? Gör man samma fel i Norge, som i Sverige eller har man kommit överens om den politiken? Undrar hur många liknande det finns i hela Skandinavien? Förresten kan det varit Saudiarabiska Islammissionärer, som var måltavlorna också? Har någon något verkligt hum om vad, som pågår?

  Gilla

 • Wally Walrus

  Luktar lite fake-news över det hela. Misstänker att USA:s vasallstat Danmark fått i uppdrag att mjuka upp EU:s inställning till sanktionerna mot Iran.
  Det hela verkar lite amatörmässigt skött med tanke på den Volvo som eftersöktes men som inte hade ett dugg med saken att göra.
  Hade det varit verklighet så hade de inte gått ut i media om en pågående utredning på detta sätt.
  Jag vill påpeka att jag inte för att jag på något sätt instämmer med huckledamerna på ovanstående bild men medias trovärdighet är numera i klass med Münchhausens.

  Gilla

  • Stenbock

   Mycket möjligt att din teori stämmer Wally W.
   Detta är en ny fara vi tvingas leva med i Europa efter invandrade lyckosökare,från alla jordens delar.
   Såg i kvällsnyheterna att Vietnam jagar sina ”flyktade” i Berlin.En av dessa uppträdde i TV och förklarade,att han inte vågade gå till sin ambassad för att förnya sitt pass. Förra året kidnappade man en av hans landsmän mitt i en park,på ljusa dagen.Denne fördes till Hanoi och sitter nu tydligen bak galler i hemlandet.

   Gilla

 • Tony

  Ta seden dit du kommer, gäller visst för dessa damer, men omvänt
  skiter dom som dräller in här i våra seder o bruk? Och våra ryggradslösa politiker i regeringen håller med dem?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Irans öppna anstalt Danmark

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Man ska aldrig släppa en djävul över bron. Kan inte folk sin Fänriks Ståls sägner?

  Gilla

 • Mike E

  Idioterna som styr Europa nu lever efter den socialistiska idén att alla individer är identiska och att de muslimer/afrikaner som väller in är exakt likadana som Européer men bara hade oturen att bo i ett dåligt land.
  (Nu påstår idioterna t.o.m. att män & kvinnor är identiska!)

  Gilla

 • MartinA

  Ok. Så varför ger Danmark en fristad åt Irans fiender?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: