Invandrarhot mot invandrare stängde Danmark


BROTTSLIGHET. Enligt uppgifter till Danmarks Radio var det misstankar om ett stundande angrepp mot en grupp exiliranier som utlöste den landsomfattande polisaktionen i Danmark i fredags.

Den danska säkerhetspolisen, PET, misstänkte  att det skulle ske ett angrepp mot en grupp exiliranier i Danmark i fredags. Närmare bestämt medlemmar av gruppen ASMLA, Arab Struggle movement for the Liberation of Ahwaz.

Den iranska regimen har velat att medlemmar från ASMLA ska utlämnats av Danmark eftersom regimen menar att de var medskyldiga till ett attentat mot en militärparad i Iran den 22 september där 25 personer dödades. Danska regeringen har dock ännu inte lämnat ut några personer.

När PET trodde att ett angrepp mot gruppen var nära förestående slog man larm och en enorm polisinsats inleddes. Färjor hölls i hamn, tåg stod stilla och broar spärrades av medan man sökte efter personer i en svenskregistrerad Volvo som hade setts i närheten av platsen där exiliranierna befann sig

Men personerna i den svarta Volvon visade sig ganska snart vara ointressanta i sammanhanget. Enligt Köpenhamnspolisen är de misstänkta för annan typ av kriminalitet och vid en presskonferens i lördags sade man att de möjligtvis var världens mest otursförföljda kriminella som befunnit sig på fel plats vid fel tillfälle. En av dem är nu enligt Danmarks Radio misstänkt för häleri.

-Pettersson är inte förvånad. Flyttar vi Mellanöstern till Europa och Norden så får vi Mellanösterns konflikter på köpet. Vi har sett konflikter mellan turkar och kurder, shia och sunnimuslimer, afghaner och araber osv.

Trots tunnelbanan så blir de inte svenskar när de trampar svensk mark även om PK tror det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Invandrarhot mot invandrare stängde Danmark

 • Kenth Andersson

  Ja vad säger man ?
  Denna ständiga mångkultur.

  Gilla

 • heraldikern

  Men det vore intressant att veta om polisen i Danmark är lika på alerten när vanliga danskar är hotade? Och framför allt vore det trevligt om den svenska polisen kunde göra samma sak.

  Gilla

 • Lellego

  Låt dom göra upp istället för att stänga landet. Det befrämjar framtiden. Från den kultur de kommer finns det bara vinnare och förloraren är död. Att gå emellan förlänger processen och innebär en risk.
  Låt oss sköta detta med MENA-metoder. Sedan kan vi ta itu med dem som återstår och inte sköter sig. De som sköter sig ges förutsättningar att assimileras.

  Gilla

 • Mike E

  Som alla normalbegåvade människor visste så betyder importen av muslimer, på nyspråk ”nyanända”, att man importerar den muslimska världens helvete.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Import av ett muslimskt helvete ?
   Det tycker inte 7 klövern den svenska journalistkåren och det s.k kändisetablissemanget, i deras ögon är SD, AFS, Trump och övrig s.k högerpopulism helvetet på jorden !
   Den mångkulturella moderatledaren U.K vill föra samtal med sina Allianskompisar och Socialdemokraterna inte med SD, blir nog tufft för U.K och förmodligen slutar det i fiasko och i slutänden kommer bollen tillbaka till Löven som återigen bildar en vänsterregering med stöd av C och L.
   För den hycklande 7 klövern är det viktigare att hålla SD borta från politiskt inflytande än Sveriges bästa !!!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: