Äntligen går polisen ut med signalement – på den våldtagna kvinnan

POLISEN & BROTTSLIGHET. Under helgen skedde fem våldtäkter och våldtäktsförsök i Värmland, veckan innan ytterligare ett par. Till ett våldtäktsförsök i Deje, vet kvinnan vem gärningsmannen är och var han bor men polisen har inte haft tid att hämta afghanen. 

Men nu blir det andra bud. Äntligen har polisen gått ut med signalement, på den våldtagna kvinnan, rapporterar Värmlands Folkblad. 

Kvinnan är 175 cm lång och har långt brunt hår. Hon bar en ljusbeige 3/4-lång kappa och bar på en mörkt färgad axelremsväska. Den som tror sig ha sett kvinnan uppmanas nu att kontakta polisen på 114 14 och be om att bli kopplad till tipsmottagningen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Äntligen går polisen ut med signalement – på den våldtagna kvinnan

  1. Gud hjelpe meg ! Ser dessverre ut til at dumskapen ikke har noen ende hos stormakten som går under navnet ”SVERIGE”. DEJE er et godt eksempel på hva som faktisk hender i virkeligheten når berikelsen er innblandet. Her kan dere se hva Norsk politi går ut med og hva Sverige gjør vet dere vel godt. https://youtu.be/io3AAF5WsFM

    • Jag tror att det är besynnerligt lättare att ordna en varaktig fred mellan Israel och Palestina, än att övertyga de politiska makthavarna i Sverige att det är liknande förhållanden i Norge som här. Taharusch är tex en urgammal Svensk sed enligt Gudrun Schyman, lite fritt tolkat.
      -Ironi varning-

  2. Kling och Klang är i farten. Bor alla klingar o klangar i Värmland, man kan nästan tro det. Kan ingen tala om för dem att det är våldtäktsmannen som skall jagas inte offret.

  3. Tips!
    de kanske skall leta på Lamotte’s blogg, han är ju tyvärr den ende med moral kompass och har ju lyckats intervjua henna live hemma i DEJE
    alltså på bild.
    gärningsmannen skulle ju också befinna sig nån km denna plats i ett boende, men nu blir det förstås svårt att ta in all information som lämnats denna utsatta kvinna, hon kan ju svenska!
    undra om detta hjälper.
    det här är ju så dj… sjukt tröstlöst.

  4. Vad är det för sinnessjuka, som pågår i Värmland. Vad fan håller polisen på med? Hjälpa våldtäktsmännen att angripa sina våldtäktsoffer eller vittnen? Nu måste högre instanser gripa in mot polis, som verkar helt vilsna i pannkakan. Har aldrig hört liknande dårskap. Varför finns de här våldtäktsmännen i Sverige? Vem har bjudit in dem? Det är nog nu.

  5. Svenskarnas feghet är som ett konstverk. Den spräcker gränserna för den mänskliga upplevelsen och besöker platser som tidigare ej har existerat.

  6. Den som våldtog den efterlysta kvinnan i Karlstad har kanske polisanmält kvinnan för våldtäkten och hänvisat till sharia-lagarna som utpekar kvinna som den skyldige.

    Delcitat ur ledarsidorna.se

    ”Då och då nås vi av nyheter som blixtbelyser detta: 2008 rapporterade medier om att en trettonårig flicka stenades till döds i Somalia. Aisha Ibrahim Duhulow dömdes till stening efter att ha anmält att hon blivit våldtagen. 2001 dömdes Safiya Husaini till döden genom stening av en sharia-domstol i Nigeria. Hon hade anmält en våldtäkt, men blev själv dömd. Susan Moller Okin skriver att kvinnor som anmäler våldtäkt i Pakistan och delar av Arabvärlden riskerar att dömas för zina, alltså sex utanför äktenskapet, vilket enligt sharia är ett allvarligt brott. En kvinna som döms för zina kan sättas i fängelse eller dömas till spöstraff. I vissa fall drivs den dömda kvinnan till självmord eller mördas av sina släktingar, något som samhället ser mellan fingrarna med. Det handlar ju om att upprätta familjens heder.

    Slut delcitat

    Läs mer på:

    https://ledarsidorna.se/2018/05/gruppvaldtakt-en-fraga-om-varderingar/

    Kan det ha gått så långt i att muslimska sharia-lagar redan står över svensk lagstiftning?

  7. Helt enligt FI, Feministregeringen o Metoo inget konstigt alls, grattis PK hoppas Ni drabbas stenhårt.
    Kling o Klang, sök annat jobb, det fattas ngt viktigt, en hjärna.

  8. Tänk så många mörkläggningar på gärningsmännens signalement som skett av Polisen vid våldtäkter och våldtäktsförsök.
    Man skulle väl kunna misstänka hatbrott mot flickor och kvinnor från polisens sida.

KommenteraAvbryt svar