Ytterligare våldtäktsförsök i Karlstad

BROTTSLIGHET. I helgen anmäldes fyra våldtäkter i Värmland. I söndags kväll var det dags igen. En kvinna ska omkullknuffad i ett motionsområde nära polishuset i Karlstad. Polisen utreder händelsen som misstänkt försök till våldtäkt och som vanligt är ingen gripen och vi får inget signalement.

 

12 thoughts on “Ytterligare våldtäktsförsök i Karlstad

 1. Svensk polis försöker skuldbelägga en ung kvinna som utsatts för våldtäktsförsök,misshandel och knivskärning av en av sjukklöverligans inbjudna barbarer,den stackars kvinnan får bara ett hånfullt bemötande då hon ringer 112 och uppmanas att ringa 114 114 vilket kvinnan har gjort hela dagen/kvällen utan att komma fram.I Danmark säger polisen att svensk polis som mörklägger/skyddar brottslingars signalement och härkomst hjälper brottslingarna att komma undan,och det är obegripligt.
  Återigen får vi bevis på att Sverige är en skurkstat som styrs av skurkar för världens alla grova kriminella avskum.På Birger Jarls tid ,1200 talet införde han kvinnofriden vilket innebar att ett sådant här grovt brott mot kvinnan i Deje så hade brottslingen avrättats på allmän plats.

  Joakim Lamotte intervjuar den brottsutsatta kvinnan och hon är verkligen modig som klarar av att bli intervjuad så snart efter den barbariska attacken .Sjukklöverligan med Annie Lööf i spetsen är skyldig till detta hemska brott och mycken annan ondska de med vett och vilje verkar njuta av att utsätta svenska kvinnor och hela befolkningen för.

  http://snaphanen.dk/

 2. Sverige är världsbäst o moralfrågor
  absolut när det gäller andra länder
  Sveriges politiker bryr sig igentligen om bara hur omvärlden ser deras positiva parti politik.
  men som andra ruttna äpplen och päron har de glömt att de skall vara våra landsfäder, som vårdar om sitt eget land och eget folk.
  nu våldtas, mördas, rånas kvinnor och män 24 h om dygnet
  och du får ringa polis och får ett medelande som svar som säger du är nu nr 47 i kön vi kan tyvärr inte ta ditt samtal , och hänvisning att du kan via polisens hemsida anmälla eventuellt brott
  Hallå!!!
  hur länge och hur långt ner i skiten kan de köra den svenska medborgaren.

 3. Det är snart fritt fram att våldta i Sverige idag tack vare Löfven och Ruinfeldt ,inga straff inga poliser i närheten och upptaget på 112 och det vet dessa våldtäktsmän om . 🙁

  • SOS alarm 112 de svarar så fort de kan.
   Är det lång väntan till den närmaste kopplas man omg. vidare.
   Vi ringde 112 på senanatten för ett akut sjukdomsfall.
   Efter runt 10 sek. svarade en kvinnlig röst.
   När vi talade med henne så hördes det på henne att hon inte var ifrån länet. Så vi sade att det hörs att du inte sitter här i länet för du talar värmländska.
   Hon skrattade till lite – “Jaa – jag är i Värmland”.
   Det kopplas vidare när det är fullt hos den ena.
   Polisärenden kopplas vidare till polisen.

   I det här fallet hänvisades hon av SOS alarm att åter ringa 114 14.
   Efter att först ha gett upp efter lång telefonkö hos polisen.

   “Det har framkommit att kvinnan efter överfallet ringde till polisen via 114 14 och blev placerad i telefonkö. Eftersom det tog så lång tid vände hon sig istället till nödnumret 112 – men där blev hon hänvisad till 114 14 igen – och placerades återigen i telefonkö.”

   Kvinna utsattes för våldtäktsförsök – sen fastnade hon i polisens telefonkö
   http://www.friatider.se/kvinna-utsattes-f-r-v-ldt-ktsf-rs-k-sen-fastnade-hon-i-polisens-telefonk

   • Detta tycker tydligen Feministregeringen & 7klövern, Metoo Feminister o Jonas kommunister är helt OK, fy fan tycker jag, Ut nu Dror med din djävla saxofon, AFA o EXPO o tuta utav bara helvete. 82% PK idioter, saknar all empati, bara hoppas det var några av Era egna.

  • Snart tillåtet, är det inte redan det i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

 4. Kvinnoorganisationera är tysta i vanlig ordning, det måste till en 20å gammal klapp i arslet från en svensk man för att dom ska öppna munnen.

   • Hela #metoo rörelsen och alla kvinnoorganisationer som inte fördömer dåden ger sitt tysta medgivande till övergreppen utförda av invationstrupperna.

Kommentera