Dagens Bilder

Dessa 6  ”värdefulla kulturberikare” är anhållna av den Italienska polisen, för att ha våldtagit och mördat en sextonårig flicka!

Läs mer om denna ”kulturberikning” HÄR

Flickan, som hette Desirée Mariottini såg ut som på bilden ovan

Våldtäckarna, som var illegala invällare från Senegal, Gambia  och Nigeria kommer nu att kosta de Italienska skattebetalarna massor med pengar för ”inkvartering” under många år framåt !

19 thoughts on “Dagens Bilder

 1. Nu kommer såklart någon italienare som fått nog, att hämnas. Det kommer ses som ett mycket allvarligare brott än denna hemskhet som hände unga flickan. Har någon förresten någonsin hört om nåt fall där 6 eller fler Europeiska vita män gruppvåldtagit och mördat en mörkhyad/muslim flicka? Kanske år 1653, men typ dom senaste 200 åren..? Vad kan det bero på att vi inte sysslar med sådant när så många andra tycks ha det som hobbyverksamhet?

 2. Det finns många svarta män också som ser trevliga ut.
  Men det konstiga är att det finns inga vita män som ser ut som dessa vildar.

  • Förolämpa inte primater. Avskrädet på bilder skall bara förintas, de förtjänar inget annat.

 3. Dom är fast….. det är huvudsaken! Utvisning däremot skulle inte vara lönsamt, snarare en typ av långtidsförvaring a’la ” Guantanamo” borde vara effektivast.

 4. De här avskyvärda utlänningarna från Afrika mm gör att dödsstraff snarast måste införas.

 5. Bildserien ser ut som ett biologiskt träd över människans första utvecklingssteg i evolutionen. Det är synd att bara den initiala utvecklingen gestaltas. Men det är klar, en god förståelse för hur det hela började kan ju inte skada, för vidare studier.

 6. Men nu har Italien fått en regering som på kort tid fått slut på ”taxirörelsena” över Medelhavet till Italien. Nu är det vänsterblivna i Spanien som välkomnar med öppna armar. Arma dårar som valde dem.

  • Spanien !
   Inte att förglömma den världsberömda socialbyrån det välkomnande trygga heliga och mångkulturella paradiset Sverige.

 7. Massimporten av MENA-individer till Europa fortsätter oförtröttligt. Mängden grova brott ökar inom EU!
  Våra s k regeringar bryr sig inte om vad deras egna medborgare önskar och vill.
  Se bara på Sverige, s k ”politiker” som leker med sitt land (landsförräderi) och nonchalerar sina egna medborgare!
  Globalisterna styr inhemska politiker oavsett nation.
  I Sverige avskrivs grova brott samtidigt som rättsväsendet jagar småbrott att lagföra för bättre ”statistik”. Fy F@n! V@dF@nFårJ@g??

 8. Tur att de åkte fast i Italien annars hade de tagit sig hit och hävdat att de var syriska flyktingbarn.
  I Sverige rubricerar man enbart brott som begås men det verkar som polisen därefter anser att ytterligare åtgärder inte behövs.
  Polisen är dessutom fullt upptagen med att leta efter medborgare som skriver kränkande kommentarer på internet.

  • Bara lugn de får inom kort en enkelbiljett till paradiset Sverige !
   Ju fler pensionsräddare desto tryggare framtid för Folkhemmet.

 9. Det här bestialiska sättet att behandla flickor som importerats från under utvecklade länder, gör att dödsstraff börjar kännas mer adekvat åt dessa herrar.

 10. Den trygga mångkulturen i sin linda, ingen kommer undan !
  Stackars flicka vilken fruktansvärd upplevelse och slut på ett ungt liv men som det mångkulturälskande etablissemanget säger, massinvandring och mångkultur berikar samhället och då får man naturligtvis stå ut med våldtäkter skjutningar stenkastning bilbränder rån mot unga/gamla misshandel knarkhandel stackars utsatta områden eller rättare sagt ghetton osv osv listan kan göras lång i den heliga mångkulturens namn.

Kommentera