Tål Körberg drevet?

En av våra mest folkkära artister (Kjell Bergqvist får ursäkta) och genom tiderna bästa sångare, Tommy Körberg, har ett kommande drev att vänta.

I ett samtal går Körberg hårt åt det religiösa klädesplagget slöja och säger att plagget inte har i Sverige att göra. Körberg menar att de som kommer hit ska ta seden dit de kommer, att tvånget för muslimska kvinnor att bära detta patetiska plagg är en patriarkalisk handling och att de här stenåldersidéerna bör stanna i hemlandet.

Nu är Tommy Körberg så väletablerad och ekonomiskt oberoende att hans framtid är tryggad trots dessa ord, men gissa att vänstern gnisslar tänder just nu.

Expressen

16 thoughts on “Tål Körberg drevet?

 1. Det finns en klok “kulturperson” i Sverige! Det är bara att gratulera. För övrigt, jag undrar hur orkar ni med skiten, vi finnar var önskegäster om man jämför med dom nuvarande.

  • @Thomas, Tack för länken, doch läser jag inte Aftonbladets Plus.
   ABs bild på den lydige muslimen visar tecken på hon ser bättre ut utan det patriakaliska påbudet.
   Eller längtar hon efter kränkningsersättning?

 2. “Chess”-mate säger jag då. Sakligt klarspråk från en kändis.

  Men vad säger Benny Andersson?

 3. Hoppas han inte pudlar nu, jag var djupt besviken när han stod med på Åsa-Nisse Bergqvists lista, men där var ju tydligen de flesta önsketänkande från dåren Bergqvist.

 4. Tommy Körberg har ryggrad, och agerar som en man. 👍
  Kjell Bergqvist raka motsatsen 🐭

 5. Bara hoppas han är stark nog för att stå emot “drevet” som lär komma från vänstersidan, kan bli så enkelt att han pudlar om ett par dagar, bara vänta att se. Men visst har han rätt, klart att de ska ta seden dit de kommer. Tyvärr är vi inte så många som tycker det, men fan han som ger sig.

 6. En bra åsikt, men fegt av honom att inte “börja prata” tidigare, men han kanske börjar förstå vartåt det barkar nu!? Bergkvist är endera dum eller imbecill eller taktisk för att få behålla sina jobb, och därmed feg.

 7. Tänk om Tommy stod med på Kjelles hemsnickrade lista. Då blir det nog än rörigare i Åsa-Nisse-kopians skalle.

Kommentera