Biktbås för priviligier

GOTT OCH BLANDAT. En medverkande på Gothenburg design festival är Hanna af Ekström, som öppnat ett biktbås för privilegier. Hanna af Ekström ställer frågor som hur privilegierad är du egentligen? Och hur använder du dina privilegier? 

Hanna af Ekström säger att designvärlden i dag är väldigt homogen och består av en vit medelklass. Det finns många makthierarkier i vardagen. Jag tror att vi måste arbeta mer med att skapa en inkluderande miljö.

Läs mer på GP.se…

-Pettersson tror att Hanna AF Ekström är något på spåret, hon borde i designvärlden skapa en inkluderande miljö även för heterosexuella, vita män som är konservativa nationalister, min grundinställning är att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar skapligt. Dock är jag demokrat för att alternativen till demokrati är sämre liksom alternativen till nationalstaten. Mångkultur och globalism ska jag förespråka när jag ser ett exempel på att det fungerar.

På dom Hanna, låt vänsterliberalerna och genustramsarna bikta sig om hur de förtrycker den vite heterosexuelle mannen och minoriteten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

One thought on “Biktbås för priviligier

  1. Hanna af Ekström har säkert kunnat kvittera ut ett rundhänt tilltaget projektbidrag för sitt normkritiska biktbås med tillhörande normkritiska design.

Kommentera