Stäng

Jimmie har rätt och de andra sju fel…

INVANDRING. Ett ordspråk är ofta en värdering eller en visdom baserad på erfarenhet och används ofta för att ge extra tyngd i en debatt eller argumentation. Ordspråk är ofta mycket gamla och finns i de flesta kulturer med ungefär samma innehåll.

Den äldsta, kända samlingen av ordspråk finns på 4000 år gamla sumeriska lertavlor, en mängd olika kommer också från Gamla testamentet, en del från Poetiska Eddan och vikingatiden.

-Pettersson minns ett ordspråk som verkar bortglömt idag. Lika barn, leka bäst.

Micke K, twittrar om ett annat. Det finns en sak som har saknats i den svenska integrationspolitiken i 25-30 år – den självklara principen om att man tar seden dit man kommer.

Övriga partiledare ser ut som små skyldiga barn som läxas upp av en vuxen – de VET hur rätt Jimmie har och att det är de som har fel värderingar!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 reaktioner på “Jimmie har rätt och de andra sju fel…

 1. Om SD 20 år framåt fick föra sin politik helt oinskränkt och verkligen visa riktig verkstad, undrar hur Sverige då skulle se ut och fungera ?
  Hur Sverige kommer att se ut och vara om 20 år med en fortsatt 7 klövern vid makten behöver man inte vara Einstein för att förstå.

 2. Exakt, inte nu eller enare kan vi få ordning på det land vi vill kalla vårt Sverige. Det ska gälla för alla som gör sig förtjänta av att bli medborgare. Det får inte vara så att slentrianmässigt alla som uppehållit sig här ett antal år per automatik blir medborgare, de måste förtjäna det!

  1. Jag tycker dom förtjänar en enkelbiljett hem alllihop. Det är faktiskt så att Sverige ej har något behov av ej läs och skrivkunniga getvallare. Sen om det ska vara av humanitär karaktär så bör bara kvinnor få komma in dels av skyddsbehov av dom själva och den Svenska befolkningen.

 3. Jimmy som är det enda politikern i Sveriges riksdag har så rätt. I Sverige är vi Svenskar, Har Svenska lagar och rättar oss efter Svenska regler, De som inte begriper detta har inte i Sverige att göra.
  Kasta ut alla som vill införa lagar och förordningar från Afrika så kan vi 2 miljoner Svenskar som finns kvar bygga upp Sverige igen.

  1. Tycks inte hjälpa så mycket att J.Å har och haft rätt, 7 klövern verkar inte bry sig speciellt mycket om varken detta eller partiet SD !

 4. Hörde på TV4 nyheterna ikväll att störst förtroende av alla partiledare nu har Annie Lööf.😥
  Helt i linje med den svenska förståndshandikappade befolkningen.
  Så totalt hjärndöda är en stor del av oss.
  Jag skäms över Sverige. God natt. God natt i dubbel bemärkelse. Godnatt.

  1. Det luktar lite framtida statsminister-uppdrag för den mångkulturella och kramgoa Annie Lööf som verka lida av panisk skräck för SD !
   Ulf Kristersson fick uppdrag att bilda regering och nu Löven, undrar om Jimmy Åkesson som idag leder Sveriges tredje största parti om Löven misslyckas av talmannen får i uppdrag att försöka bilda regering ?
   Knappast troligt i det s.k demokratiska Sverige, tror istället att Annie Lööf får detta uppdrag.

 5. Lövin (mp) ser mest bekymrad ut att det inte sker fler böneutrop och att det byggs för lite moskéer.

  Växjö är tydligen den stad som är mest anti mot islamism,trots att dom ber att Växjöborna ska glädja sig med dom så gör dom inte det – Växjöborna är nog lite mer vakna och förstår faran.

 6. Talmannen sitter också i sandlådan, hur svårt är det att säga till Ulf och Stefan att när de avger lägesrapport i halvtid att nu måste ni prata med Jimmie i andra halvlek

  1. Be någon att tala med det farliga och hemska populistiska högerpartiet SD ?
   Det får och vågar naturligtvis inte en politiskt korrekt talman att göra.

 7. Ja, lika barn LEKA bäst, med betoning på LEKA, i SANDLÅDAN. I stället för deras mobbinglekar och sandsprättande på en kille som vill vara med, men inte får. Borde de ta seden dit de kommit, DEN VUXNA RIKSDAGEN, där alla VUXET borde behandlas lika. TY SÅ ÄR SEDEN DÄR!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: