Gudrun Schyman är igång…

INRIKES. Feministiskt Initiativs partiledare Gudrun Schyman försöker väcka uppmärksamhet på Twitter

Nåväl, -Pettersson har ingen statistik men har för mig att de flesta som fastnade i #mettos garn var vänsterblivna feministiska män, och att en av dessa var Gudruns efterträdare i det feministiska vänsterpartiet.

En annan stor del är de talibaner som V och Fi värnar om i förorterna, så Gudrun det är  nog lika bra att du är tyst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Gudrun Schyman är igång…

 1. Gudrun Schyman är en mycket tragisk figur.

  Den som sålt sin själ till Satan blir, förr eller senare, ett försupet eller nedknarkat vrak – ett skrumpnat och innehållslöst skal, som patetiskt försöker klamra sig fast vid sin tidigare framgång. När Horn-Pär tröttnat på kräken, så slängs de på sophögen. Det finns gott om yngre och fräschare bimbos att förleda…

 2. Ja inte fan gillar jag gamla skator.

  Jag blev så förbannad när hon gick ut och anklagade Lars Werner för alkoholism, när hon var det största fyllsvinet själv.

 3. Jag GILLAR Gudrun. Hon försökte hjälpa mig en gång. Hon har ett stort o varmt hjärta för svaga människor. Tyvärr blev hon girig och hennes trixande med skatter var inte snyggt. Lite som Marjasin kommunal chefen. Men på det stora hela gillar jag Gudrun,

  • Du är, Gud ske lov, ganska ensam.

   En kvinna, som ägnat hela sitt liv åt att splittra svenska folket – arbetare mot medelklass* och kvinnor mot män – och som hyllar de värsta massmördarna någonsin i historien, ligger mycket långt ned på min och de flestas topplista.

   Men det finns ju folk som gillar så’nt, har jag förstått…

   */Storkapitalister, som Bröderna Warburg och Henry Ford (som finansierade Lenin, Trotskij och Hitler), och inhemska kapitalister, som Olof Aschberg (som gjorde sig en hacka på att tvätta det guld, som de ryska kommunisterna stulit från ortodoxa kyrkor och nackade ryssar), undantagna, självklart.

 4. Högern drömmer om undergivna kvinnor??
  Vad fan har hon nu druckit???
  Med import av mer kättare, som vi håller på med, ja då blir det slut på jämställdhet i det här landet.. och det kan jag säga utan att ta till flaskan..

 5. Det är dominanta män som drömmer om undergivna kvinnor. Oavsett om de männen är på höger, mitten eller vänsterkanten.

  • Nu är det ju så här att det finns undergivna kvinnor av naturen precis som det tyvärr måste jag säga finns undergivna mansvåp.

 6. Gudrun kryp nu tillbaka under din sten och fundera på varför ditt extremistparti bara fick 0,4% i årets val.
  Gör oss sedan stor tjänst och stanna under stenen för alltid. Ingen skulle sakna dig och dina idiotiska uttalanden. Jag lovar!

 7. Jag känner mig väldigt jämställd med mina manliga vänner från högern! De är inga mulliga mansgrisar, riktiga karlar.

  • Så talar en riktig kvinna!
   Ta för er, kämpa och använd eran begåvning, det ger er respekt och framgång hos alla normala män. Inte fan bara gnälla på att allt är andras fel. Kvotering hit och dit snackar vänstern om hela tiden. Finns det något mer nervärderande än att ha blivit inkvoterad?

 8. Att drömma, är inte detsamma som att göra det. Att skapa sexslavar. Som Gudrun & Co:s gunstlingar islamisterna gör, i parti och minut. Men rätt ska vara rätt. D v s för Gudrun och hennes anhang, handlar det inte om kvinnor trycks ned eller inte. Inte heller bryr de sig det minsta om, om kvinnor riktigt trycks ned i skiten, och används som slampor för hela brutala gäng. Alltså: RIKTIGT UTNYTTJAS!!! Nej vad de feministdårekvinnorna endast bryr sig om, är om det är FEL män, som gör det. ÄVEN OM DE BARA DRÖMMER.

  • Jag tror aldrig att hon har pausat. PissGudrun är en obotad alkis. Kan bara inte låta bli att skratta när hon kissade ner en biofotölj.

Kommentera