Araber med aggressivitetsproblem misshandlar kvinna för att hon påtalar att de blockerar handikapplatser

INVANDRING. En 42-årig dansk kvinna skulle in och handla på en REMA1000 butik i danska Sönderborg. På väg mot entrén såg hon en bil stå parkerad tvärs över två handikapplatser Runt bilen stod en grupp yngre män och kvinnan gjorde dem uppmärksamma den vårdslösa parkeringen varpå föraren, som förmodligen känner sig kränkt av att bli tillrättavisad av en kvinna, varpå han närmar sig kvinnan och spottar och utdelar ett knytnävsslag i kvinnans ansikte.

Eftersom både polis och media, som i de flesta andra länder, är angelägna om att få hjälp av allmänheten går man ut med ett fullständigt signalement: Man 20-25 år, svart hår, svart helskägg och brun hy. Trolig bakgrund i Mellanöstern och talade danska med brytning. Han var vid
tillfället iklädd beige baseballkeps, blå täckjacka, vita byxor och svarta Nikeskor med vit sula. Bilen ifråga var en grön Renault Clio.

Trots att polisen har tagit del av butikens övervakningsfilmer och känner till registreringsnumret på bilen går man ändå ut och vädjar om hjälp ifrån allmänheten.

Mer på Ekstrabladet…

I Sverige är polisen antingen förtegen eller så går man ut med med ytterst vaga signalement och aldrig förmodad etnicitet. Anledningen till detta brukar heta att man inte vill påverka eventuella vittnen i någon riktning. Som vi alla vet beror det i själva verket på att man tvingas mörka alla negativa konsekvenser av en oansvarig asylpolitik. Även om polisen skulle gå ut med fullständiga signalement hade svensk gammelmedia själva censurerat och ”pixlat” av samma själ.

I Danmark arbetar polisen annorlunda. Tidigare chefen för mordutredningar, Ove Dahl, undrar varför inte den svenska polisen talar om vad de vet om möjliga förövare vid varje tidpunkt.

Vi talar om vad vi vet, oavsett om det är mord, våldtäkt eller något annat brott där gärningsmännen kanske har setts. Vi talar om så bra som vi kan i ett försök att lösa fallen, säger Ove Dahl till Ekstra Bladet och fortsätter, Jag har många exempel från min tid när vi har fått hjälpt av allmänheten. Om vi inte ger någon information alls, får vi ingen hjälp, förklarar den danska polisen.

-Pettersson tycker att ett lämpligt straff för de unga herrarna är det vanliga straffet för misshandel plus indragna körkort och utvisning om brottsligheten upprepas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Araber med aggressivitetsproblem misshandlar kvinna för att hon påtalar att de blockerar handikapplatser

 1. Ansvarsfrihetsgrunden ingen fritidsgård och Mohammedteckning och påstår sig va 15 år gammal, ger immunitet

 2. Brottet borde vara lika oavsett nationell och etnisk bakgrund och tillhörighet. Om man betänker Alla m…. och likhet inför lagen. Myndigheterna i Sverige har egentligen gjort något skrämmande och ofattbart, det är väldigt olyckligt att tjänstemana-ansvaret är avskaffat. Befolkningen får lida dubbelt upp.

  • ANDRA LANDER SATTER DE EGNA FOLKET SOM NUMMER ETT!!! Det gor Danmark ocksa, om inte araben varit dar hade detta inte hant!!! Det ar sunt att tanka pa sitt eget folk i forsta hand,. att prioritera negrer och tokiga araber ar ren sosse-idioti!!!

 3. AFTONHORAN publicerade inte en bild pa ett negerhelvete som mordat en 24 arig norrman pa grund av att sossarna och MP prioritert massinvandring av arabhelveten och negerhelveten, varje individ bland dessa skapar kaos och helvete for omgivningen! Rasist? Hast mot soffgrupp?? OKEY, da star jag for det! Nar en etnisk svensk eller norrman mordar publicerar AFTONBLADET bild och hade det varit tvartom att en neger blivit mordad med kniv hade skittidningen skrivit om rasistiskt mord! Att vita endast utgor 7 procent pa jorden bekymrar inte Aftonhoran, dvs 93 procent ar gula, bruna eller svarta…Anda pratar de som om vita vore en majoritet pa jorden….

 4. Ja tänk vad märkligt att grottmän uppför sig som grottmän gör.
  Svensken blir alltid lika förvånad.

 5. Detta hände också i Landskrona, det var då jag hittade Petterssons.

  Den 23-åriga kosovoalbanen Ahmad Akileh har ihjäl 78-åriga Inger över en diskussion om en handikapparkeringsplats 29 mars 2010.

  Jag vet inte vilka handikapp, förutom möjligen mentalt handikapp, de anför men det i sig räcker det inte att få handikapstillstånd. Det borde istället, liksom grav demens, resultera i indraget körkort.

  • Det fuskas ,med handikapptillstand och alla andra tillstand, invandrare bluffar till sig dessa, fullt friska individer som ar proffs pa att utnyttja svensk flathet!!

 6. Det är ju den här kvinnosynen vänstern sagt sig kämpa emot under hur många år som helst men som man nu omhuldar eller väljer att titta åt ett annat håll för.
  Det är endast infödda svenskar som omfattas av kravet på jämställdhet. Importerade individer går fria från detta krav och tillåts ha en kvinnosynen som den vi hade här på 1500-talet.

  • Ja man kan nästan få det intrycket. Egentligen borde det tas upp och öppet diskuteras, och man får hoppas på att det finns ett stort intresse bland våra folkvalda att göra det per omgående.

   • Jo våra kräkmedel till politiker har ju en lång historia i att upp babbe problem.


 7. den kvinnan är kanske 1 på 100 som ids utsätta sig
  för Allahs vrede…de flesta låtsas som att de regnar
  Inte bara allmänheten, även ordningsmakten gör på
  samma vis…tacka fan för att det är som det är, bl.a
  här i Sverige…nää en snigel i ögat på Arabpatrasket
  de enda som hjälpligt skulle hjälpa…knorrar lössen,
  så ere bara att kalla på Anticimex

 8. Allah-avguden har åter fått verka i anti-Gudligt praxis. För är man förgiftad av muhammeds irrlära islam, kan ju inte reaktionen och resultatet bli nåt annat än ovanstående. För endast allah-dårar, reagerar på liknande sätt, för de har ingen kristen-västerländsk medkänsla, humanitet och vänlighet i sina sinnen och hjärtan.

 9. Han kanske visste att han själv var utvecklingsstörd och därför hade rätt till handikapplatsen?

 10. Vilken wow-känsla: att halvligga, garva sig fördärvad medan man tittar på en gammal tv-repris av filmen ”Den vite, den gule, den svarte”. Ni vet, spaghettiwestern från 1975 med Giuliano Gemma, Eli Wallach m.fl. Ni ska veta att filmtiteln är samma som för 43 år sedan.
  Ingenting ändras, ingenting förvandlas, allt är stilla. Folk lever i ett ideologiskt limbo här, man är inte så pass utveckad vad nya progressiva trender innebär …..

 11. Svensk polis vågar inte för de vet att Sveriges journalister inte tillåter det. Tror inte svensk polis skulle ha något emot det.
  Men kanske är svensk polis också så feminiserad att den inte vill utsätta brottslingar för risken att bli identifierade.

Kommentera