Jimmie Åkessons hösttal 2018


INRIKES. Jimmie Åkessons hösttal i Norrköping 20 oktober 2018 med kommentarer om regeringsbildningen, nyval och den gångna valrörelsen. 


14 responses to “Jimmie Åkessons hösttal 2018

 • Roland Karlsson

  I Nyköping var det helt jämt mellan blocken. SD gav alliansen villkorslöst stöd. Men C valde S o Mp med passivt stöd av V. Tyvärr blir det nog likadant i riksdagen. Att jag nämnde Maggan o psykvården beror på att denna fråga kunde lyfta SD. Jag röstar direkt på det parti Margareta Gunsdotter företräder. Nu får vi vänta tills 2022 innan ett maktskifte, TYVÄRR!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Jag blir inte ett dugg förvånad om Bilderberggruppen får rätt att det blir Annie Lööv som blir landetas första kvinnliga statsminister. Värre kan det INTE bli.

  Gilla

 • Lars Eriksson

  Å

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Visst kan Jimmie rösta fram Kristersson om han vill. Men detta utan krav förstås. Vill Jimmie hellre se SL som statsminister så var så god. Men ???

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tyvärr förstår inte Jimmie vilken tillgång hans svärmor vore i socialutskottet i riksdagen. Han placerade henne i utrikesutskottet helt emot vad hon ville o har kompetens för. Därmed dog debatten om framtidens psykvård och därmed gynnar Jimmie Stefan Löfven som TYVÄRR blir Sveriges nästa statsminister. Med Maggan i laget minst 25%. Kom igen Jimmie o be henne om ursäkt o ge henne det uppdrag hon förtjänar. Hon klädde av Annika Strandhäll i debatter. Varför ville Jimmie dumpa henne? Jag förstår INTE!

  Gilla

 • Macke

  JÅ var på besök hos deras kvinnoförbund i Norrköping.

  ”DN:s Hanna Jakobson intervjuar Jimmie Åkesson efter hans tal för SD:s kvinnoförbund i Norrköping.”

  Intervjun är 8.20 min lång.
  https://www.dn.se/webb-tv/klipp/nyheter/vi-slapper-inte-fram-nagon-regering-om-inte-vi-ar-nojda/

  Gilla

 • tikamax

  Jag undrar nu om Jimmie Åkesson får uppdraget att sondera nu när de som företrätt största och näst största parti, kommer nu 3:e största parti att få SONDERA eller hoppar de bara över SD? Och går tillbaka till ”Go” igen?

  Jag hoppas på NYVAL jag!

  Gilla

 • Björn

  Bra tal som alltid från Jimmie! Han vore en mycket värdig statsminister.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Jag /vi på Ulsans blogg har inte SD-åsikter, de åsikterna har vi haft hela livet.Med andra ord är det minst sagt beklämmande när P G Gyllenhammar kallar oss och SD för fascister. Vi som också sett til att Volvos hjul har snurrat liksom hela det svenska samhället. Maktens piruetter när de är på reträtt för att de hela tiden varit odemokratiska och stött socialister är en fröjd att skåda.

  Gilla

  • Arne Groningsson

   ”Volvos värde varar”, som det hette i de gamla reklamkampanjerna.

   Detta gällde bilen alltså,
   inte avlagda Presidenter i komposteringsstadiet…

   Gilla

 • Jack

  Den enda tänkbara som statsminister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: