Ådalen 2018…

INSÄNDARE…är tyvärr inte riktigt som förr.

Här några typiska exempel från det ”moderna” Ådalen av i dag!  

1. Flera försök under bara en dag att sätta Valla skolan i Sollefteå i brand. Räddningstjänsten kallades till plats två gånger under samma dag.Sammanlagt fem bränder på skolan bara dom sista dagarna.

2. Polisen i Sollefteå spärrar av stadsparken p.g.a. kvinnoöverfall och även våldtäkt mot ett barn. Parken genomsöks med hundpatruller!

3. Dagliga gängslagsmål, misshandel och skottlossning utanför butiker och på andra offentliga platser i Sollefteå. Människor är rädda att ens gå ut och handla, ingen går säker längre.

4. En föräldralös nioårig pojke våldtogs av en 25 årig man från Afganistan, på ett hotell i Docksta utanför Kramfors.

5. Tre unga män anhållna i Härnösand för gruppvåldtäkt på en 16-årig flicka. Barn våldtagna på badhus i Härnösand.

6. En 8-årik flicka överfölls och misshandlades av ett ungdomsgäng med kniv på Rödsta lekpark i Sollefteå.

7. Flera småbarn har attackerats i centrala Kramfors av en person som bl.a försökt att strypa dem.

Som bekant har Sollefteå varit säte för två regementen, I21 och T3.

Och under dess verksamma tid stationerades genom åren tusentals unga friska och pilska, svenska män från hela Sverige i Sollefteå -jag var en av dom!

Och jag hörde aldrig någonsin att unga flickor eller barn blev våldtagna, misshandlade eller trakasserade! Det fanns inte på kartan.

Jag hörde heller aldrig att bilbränder, skolbränder eller andra anlagda bränder förekom varken i Sollefteå eller i dess omgivningar.

Inte en enda pensionär misshandlades och rånades!

Skottlossning, ja i massor men inom militära övningsområden, men naturligtvis aldrig på offentliga platser.

Sollefteå och Ådalen har drastiskt förändrats, från ordning, reda och idyll till kaos, terror och laglöshet.

Socialisterna, kommunisterna och nykommunisterna (centern) är dom som regerar nu och som också har haft makten i dessa områden i ett kvarts sekel. Detta har naturligtvis satt sina spår och här ser vi nu resultatet av deras galna och farliga politik!

Janne

15 thoughts on “Ådalen 2018…

  1. Det kanske bör diskuteras offentligt, hoppas bara att berörda myndigheter och media är välvilligt inställda till det. Nu verkar det finnas diametralt olika uppfattningar i frågan, men är det ett problem / utmaning så bör det väl få komma upp till ytan.

  2. Tack Pettersson
    när skall den den vanliga pressen börja tala om de övergrepp våld mord som sker mm, spalta upp på 1:a sidan på deras allmänna tidningar alla brott som sker.
    det bara tigs ihjäl.
    Idol – sorry!, verkar ha mer viktigt nyhetsvärde än våldtagna barn i 9 års åldern.
    bilbränder som knäcker normala bilägare från att ta sig till arbete och behöva hosta upp pengar återigen för ett fordon.
    spalta upp meter för meter alla djävla brott och sluta att hymla. för varje stad, varje liten ort
    för tusan se verkligheten någon gång som den är.
    risken är väl att saningen är för överväldigande och ohanterbar.

  3. Importerade problem! Tacka oansvariga politiker för det. Politiker som tittar åt ett annat håll när sådant här förs på tal och som stämplar de som påtalar det som rasister, fascister och nazister.

  4. Det är synd att man inte är ung längre. Jag och min kompis hade som sport att gå ner till Folketspark och spöa upp dom som var vålsamma eller elaka mot tjejerna som var där. Oftast hände det inte, men någon gång ibland. Nu däremot verkar det som vi hade haft mycket att göra. Antar att knogarna inte hunnit läka innan det var dags igen.
    Och den världsfrånvända vänstern försöker via media ljuga för landet att det är vi svenska män som utövar våld mot kvinnor.
    Jag får väl säga som så många innan mej sagt. Vänsterfeminister är bittra kvinnor som är så fula och otrevlig att ingen svensk man vill ta i dem med tång.
    De ända som vill ha dem är de muslimska våldtäktsmännen. Därför skyddar vänsterkvinnorna dessa galningar och skyller på oss svenska män när det är våld mot kvinnor.

    • Vi behöver medborgargarde över hela Sverige, men såna som du är Jack växer inte längre på träd. Och den sk vegankosten har krympt både hjärnan och musklerna på karlar och gjort kvinnor till anorektiska skeletter utan former ELLER till bigmamas med för mycket former på fel ställen.
      Modern människa gräver sin egen krav med alla måsten ! Mode att äta vegan ,mode att se ut som fan själv med alla tatueringar och konstiga kläder. Att inte sköta sin hygien hör också till den nya tiden, att färga håret grönt eller lila … Mycket konstigheter tycker jag som gillar allt estetiskt. Jag har nog blivit för gammal för att förstå.

  5. Ny Socialdemokratisk taktik med en ny vänsterextrem reform ska Socialdemokraterna ge straffrihet för alla utvisningshotade som begår brott. Reformen syftar till att förvanska brottsstatistiken och dölja utlänningars roll i den kriminella miljön.
    Småstölder, snatterier, sexuella ofredanden och mildare former av misshandel blir således helt lagligt att begå om man är invandrare och hotas av utvisning. Detta enligt en ny reform Socialdemokraterna beslutat om.
    Det enda kravet för att slippa att straffas för sina brott är att fängelsestraffet inte förväntas bli längre än sex månader. Vilket det sällan bli för utvisningshotade ungdomar med medelålders utseende. Dom särbehandlas som bekant alltid, det finns många exempel där bestialiska mord ”straffats” med böter av samma dignitet som en simpel fortkörning.
    Socialdemokraterna motiverar den nya straffriheten med att då kan ju de kriminella utlänningarna utvisas snabbare.
    Motsägelsefulla argument, när inte kriminella får utvisas, hur skall då dessa nykriminella som inte längre då anses vara kriminella, utvisas??

  6. SD har en hel del praktiska lösningar av problemen, som kallas främlingsfientliga. Sju-klöverns partier höjer skatterna och tror då att de löst problemen. Om SD:s lösningar kallas främlingsfientliga eller rasistiska vad skall man då kalla de 7 uppräknade exemplen? Det är viktigare för politiker att försvara sina påstådda värdegrunder än att slippa anlagda bränder och våldtäkter på barn. Det är inte främlingsfientligt att utvisa alla asylsökare på livstid, som begår den typen av brott. Det måste vidtas åtgärder för att återgå till normal kriminalitet och normala skatter om man skall vara skattebetalare.

    • Varför tusen har inte ni också röstat på AFS för??
      Hade de fått 4+ hade det varit debatt i RK värt namnet!
      Fakta och frågor hade ställts och lyfts som aldrig förr..
      Återvändning är den enda lösningen.

  7. Det är fler och fler områden, i det en gång så Fina Sverige, som vi förlorar till andra kulturer, andra kulturer som inte förvarar utan förstör – jämför bara med deras egna länder, hur mycket fungerar i dessa länder?!
    Tack sjuklövern för massimporten av MENA-individer.
    Tack för att ni inom sjuklövern bidrar så snabbt till Sveriges förfall.
    Jag längtar mer och mer, för varje dag att lämna detta land! Till förmån för något bättre. Jag mår illa av att se hur mitt Sverige förfaller, till våra s k ”politikers” goda vilja. För mig är sjuklövern landsförrädare, det värsta brott man kan utföra!

  8. Vi får inte glömma så många jobb som skapas i socialtjänster, för tolkar och advokater, inom polisen och i fängelser – i det flyktingindustrella komplexet.

  9. Två unga tjejer lockades till Helgum och blev utsatta för våldtäktsförsök av asylsökande.
    Håller med skribenten att trakten blivit förslummad. Nånstans har visionen om solidaritet gått fel, det har bara utmynnat i slpphet och överseende med invandrarna.

    De har en annan inställning till livet, om ingen stoppar dig då är det fritt fram. Det bryter totalt mot den svenska attityden som politiker tror att de besitter – den att man respekterar och bryr sig om varandra.

    Upplever det samma i Kramfors centrum, hela köpingen är full med invandrare, alla tider på dygnet. Det är sällan du ser någon från den inhemska befolkningen.

KommenteraAvbryt svar