Sara (SD) kurdisk kvinna med fel värderingar

INRIKES. Sara Seppälä från Kramfors är riksdagsledamot för Sverigedemokraterna. Sara har ett och annat att säga till S, M, V, C, L, KD och MP. Sara (SD), har kurdiskt ursprung och är en av de oanständiga som 7-klövern inte kan prata med för att hon har fel värderingar, twittrar Micke K. 

-Pettersson tycker det skulle vara intressant att får höra någon, bara någon, specificera vilka värderingar som ligger bakom mobbningen av drygt 1,1 miljon svenskar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Sara (SD) kurdisk kvinna med fel värderingar

 1. Jag tvivlar på att det finns någon svensk som har en annan uppfattning om hedersvåld än Sara.
  Könsstympning är förbjudet i detta land likaså äktenskap före 18 års ålder
  och regeringen vill också ha skärpta straff när det gäller hedersbrott.

  Däremot borde man informera mer om vilka regler som gäller här.

  Men det är heller inte så lätt att vi samtidigt som invandringen fått in sådana här problem och kurderna borde också själva modernisera sig och försöka få till en ändring.

  • Ok, varför är en 20år gammal klapp i arselet viktigare än hedersmord för #metoo och #vistårinteut?

   • Hedersmord tar varje normalt funtad människa avstånd till och bör straffas extra hårt.
    Och vad menar du med en klapp i arslet, är det för att mannen är svensk, för så skulle du aldrig yttra dig om det handlade om en invandrare.

   • Nej Mia, jag för ej invandrar mäns talan och kommer aldrig ta dessa i försvar precis som ni kvinnor i landet skiter högaktningsfullt i hedersvåld mot invandrarkvinnor här i landet.

  • Varför sätter inte PK7 stopp för det är i Sverige då?
   Vilka tillåter, barnäktenskap, månggifte, olika tider för bad,skadestånd för handskakning fortfarande.
   Samtidigt som vi vet vilka får låga straff och inte utvisning vid grovvåldtäkt.Vilka daltas med när de kastar stenar mot blåljuspersonal , det poppas plöstliga lagar som ger personer utan giltiga identitet rätt gymnasiet, som en 26 åring som dömdes till våldtäkt i Norge och är ungdom igen här för en ny möjlighet.
   Det spelar ingen roll vad PK7 har lovat och vad är förbjudet…de bryter ständigt mot det.

 2. Jag skulle vilja veta varför denna Sd ledamot Sara valde att lägga ner sin röst två gånger då det skulle röstas för att lägga ner eller ha kvar Sollefteå BB och sjukhus.Denna Sara hade avgörandet i sin hand,hade hon röstat nej till nedläggning så hade Sollefteå BB och sjukhus inte lagts ner utan fortsatt vara kvar,hon hade utslagsrösten två gånger men valde att lägga ner sin röst till förmån för S som var initiativtagare till nedläggningen.För mig är det fullständigt obegripligt hur Sd som säger sig vara ett sjukvårdsparti kan uppmana en av sina ledamöter att rösta för nedläggning av ett fungerande och välbehövligt BB och sjukhus i Sollefteå.Den här frågan borde SD ledningen svara på anser jag då den är av stort intresse.
  Stefan Torssell har forskat i detta och lagt fram fakta på sin sin blogg.

  https://www.torssell.today/sd-sekt-maffia-eller-brodraskap-del-3/

 3. skulle vilja se Sara och övriga SDs politiker börja ta avstånd till undertecknandet av FN:s globala migrationsavtal (Global compact for safe, orderly and regular migration) som undertecknas nu den 10 December vilket gör att Sverige förlorar kontrollen på invandringen totalt.
  Inte ett pip från SD vilket är märkligt

  ….Detta avtal har bland annat kallats för ett ”självmordsavtal” eftersom det sägs öppna upp för helt fri invandring och inte göra någon principiell åtskillnad mellan flyktingar och ekonomiska migranter….(C)Friatider
  http://www.friatider.se/polen-varnar-f-r-fns-migrationsavtal-hotar-v-rt-folks-s-kerhet

 4. Hoppas vi på något svar från Pk7 ?
  Hur skulle det vara?
  ” -Eftersom du är SD :are så har du fel värderingar vilket betyder att det du säger är per automatik fel och vi tycker alltid att motsatsen är det korrekta så vi är för hedersförtryck…”

 5. Jag undrar vad de andra i sjuklövern och övriga extremvänstern säger till Sara?
  Allt är relativt säger de kanske har man sådana traditioner så är det rasistiskt att påpeka det och försöka ändra på det.
  Denna här regeringscirkusen blir bara mer absurd för varje timme som går.
  Om man jämför Sara och Rödluvan så väljer jag Sara alla dag i veckan.

 6. Jag väntar nu bara på att sjuklöverpartier kallar denna kvinna ”fascist, nazist, rasist”.

 7. Begreppet ”alla´s lika värde” saknar allt värde i begrepps-världen. ”Mobbens lika mobbning”, kommer nog närmare sanningen. Den skenbara verkligheten äger större dignitet än den upplevda. Den snyggt förpackade lögnen smäller högre än den verkliga sanningen. Hur kunde det bli så här…?

  • Du frågar hur det kunde bli så här. Svaret är att det blir så här när idioter skall bestämma hur Sverige skall styras.

Kommentera