Anders Lindberg tycker Hanif Bali drevar mot fattig 19-åring

INVANDRING. I går skrev vi om 19-årige Hossein Jafary som levde på socialbidrag och hade problem att betala sina krogbesök.

Aftonbladets politiske chefredaktör, socialdemokraten Anders Lindberg och den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali tar upp samma ämne.

-Pettersson konstaterar att herr Lindberg tycker det är OK att en fullt frisk 19-åring lever på socialbidrag i stället för att arbeta eller studera och att kritik mot detta är ett drev…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Anders Lindberg tycker Hanif Bali drevar mot fattig 19-åring

 1. jag lider med den stackars pojken det måste var en mänsklig rättighet att kunna swisha, eller?

 2. Och Anders Lindberg (mannen som framstår som en omogen och okunnig skolgosse i allt han gör) är som vanligt ute och cyklar.

 3. Varfor tar SVERIGE emot dessa typer av individer – vill de etniska svenskarna vara hela jordens socialbyra?? Massinvandringen ar PATVINGAD av naiva politiker! Den egna befolkningen tar allt skit utan att reagera tom hojd pensionsalder till 67 utan att protestera! Denna kille och hans 10,000 kompisar borde skickas ut ur Sverige, det ar dags att organisera kraftiga protester mot importen av kriminellt avskum, dit raknas dessa Afghaner!! De skulle sparkas ut ur vart land!!!!

  • Tillagg….EU prioriterar vara galna politiker, de ser inte SVERIGE som en suveran stat langre utan all makt vill de ge till Bryssel och EUs byrakrater…..Kontentan blir att vi ska tvingas forsorja av slakten till dessa Afganer + allt annat som vill till Costa Gratis….

 4. Mitt svar till denna hen som enligt dom flestas önskan skulle blivit en fläck på lakanet.
  Minns när vi trodde att Aftonbladet skulle vara undersökande journalister, sicken sjujä..a blåsning vi gick på

 5. Anders Lindberg som säkert har en bra lön kan i stället swisha några tusen i månaden åt Hossein om han tycker så synd om honom För herr Lindberg borde de ju lyckas

 6. I bilderna ser man honom ha en sprillans ny telefon som kostar 14 000 och en guldklocka… 25-50 tkr. Fattigdom tar sig märkliga tecken i dessa dagar…

 7. Nä men ”STACKARN”…. vi andra med lägre pension än hans bidrag tittar AVUNDSJUKT på hans NYA NIKE DOJOR…. synd att han inte kan ÄTA OXFILÈ på fin restaurang…. snyft, snyft…..

Kommentera