Anders Lindberg tycker Hanif Bali drevar mot fattig 19-åring


INVANDRING. I går skrev vi om 19-årige Hossein Jafary som levde på socialbidrag och hade problem att betala sina krogbesök.

Aftonbladets politiske chefredaktör, socialdemokraten Anders Lindberg och den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali tar upp samma ämne.

-Pettersson konstaterar att herr Lindberg tycker det är OK att en fullt frisk 19-åring lever på socialbidrag i stället för att arbeta eller studera och att kritik mot detta är ett drev…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Anders Lindberg tycker Hanif Bali drevar mot fattig 19-åring

 • br

  Hanif är den ende moderat jag tycker om

  Gilla

 • Gunnar Edlund

  Anders Lindberg har länge gett idiotin ett ansikte.

  Gilla

 • Nizze

  jag lider med den stackars pojken det måste var en mänsklig rättighet att kunna swisha, eller?

  Gilla

 • Björn

  Och Anders Lindberg (mannen som framstår som en omogen och okunnig skolgosse i allt han gör) är som vanligt ute och cyklar.

  Gilla

 • Brasklappen

  Varfor tar SVERIGE emot dessa typer av individer – vill de etniska svenskarna vara hela jordens socialbyra?? Massinvandringen ar PATVINGAD av naiva politiker! Den egna befolkningen tar allt skit utan att reagera tom hojd pensionsalder till 67 utan att protestera! Denna kille och hans 10,000 kompisar borde skickas ut ur Sverige, det ar dags att organisera kraftiga protester mot importen av kriminellt avskum, dit raknas dessa Afghaner!! De skulle sparkas ut ur vart land!!!!

  Gilla

  • Brasklappen

   Tillagg….EU prioriterar vara galna politiker, de ser inte SVERIGE som en suveran stat langre utan all makt vill de ge till Bryssel och EUs byrakrater…..Kontentan blir att vi ska tvingas forsorja av slakten till dessa Afganer + allt annat som vill till Costa Gratis….

   Gilla

 • Fyllfinnen

  Mitt svar till denna hen som enligt dom flestas önskan skulle blivit en fläck på lakanet.
  Minns när vi trodde att Aftonbladet skulle vara undersökande journalister, sicken sjujä..a blåsning vi gick på

  Gilla

 • ossie

  Anders Lindberg kan väl adoptera honom och försörja honom.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Anders Lindberg som säkert har en bra lön kan i stället swisha några tusen i månaden åt Hossein om han tycker så synd om honom För herr Lindberg borde de ju lyckas

  Gilla

 • Sara från Skåne

  I bilderna ser man honom ha en sprillans ny telefon som kostar 14 000 och en guldklocka… 25-50 tkr. Fattigdom tar sig märkliga tecken i dessa dagar…

  Gilla

 • Bajen666

  Äsch skit i Annelie ”Anders” Lindberg den dåren är inte frisk.

  Gilla

 • tikamax

  Nä men ”STACKARN”…. vi andra med lägre pension än hans bidrag tittar AVUNDSJUKT på hans NYA NIKE DOJOR…. synd att han inte kan ÄTA OXFILÈ på fin restaurang…. snyft, snyft…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: