Är EU viktigare än Sverige?


REGERINGSBILDNINGEN. I måndags fick socialdemokraternas ledare Stefan Löfven i uppdrag att sondera läget för att bilda en ny regering av talman Andreas Norlén.

Steget efter

Men det är tydligen ingen panik med regeringsbildningen, det finns viktigare saker. Idag har Stefan Löfven (S) åkt till Bryssel för att på onsdagskvällen delta i en middag med de andra topparna i EU.

Förväntningarna på ett genombrott om brexit är låga.  – Det finns en risk att vi får en skilsmässa utan uppgörelse – en så kallad no deal – men vi är inte där än, säger Löfven.

Om EU-mötet…

-Petterssons förväntningar på en svensk regering är också låga, men jag hoppas på en no deal så det blir ett nyval…

Hoppas maten smakar gott i kväll Stefan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


35 responses to “Är EU viktigare än Sverige?

 • Arne Groningsson

  Jag såg Pajasen på Spansk TV i morse, där han vandrade runt och klappade sossarna Sanchez och Macaroni i ryggen…avskyvärt.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Löfven spänner upp sej och försöker se ut som en riktig statsman ihop med dom andra Tyvärr lyser svetsaren igenom och Löfven kommer alldrig att bli en riktig statsman för hela sverige Han får gärna vara en stor statsman för de patrasket som stöder honom för de e inte mycket att skryta med

  Gilla

 • Hans

  Fjäska för EU är viktigare än ordna upp Sveriges läge. Det avslöjar vem Löfven arbetar för, tydligare kan det inte bli.

  Gilla

 • selma fattig

  Jag kan inte förstå varför de inte hade detta möte över videolänk. Varför åka ner till bryssel ( Eller skit EU ) . Som middag till till Stefan freslår jag en middag i korva ludan. Tänk vad pengar där hade sparats.

  Gilla

 • Ner med 7k

  EU är Europas Undergång kort och gott

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Jag hoppas också på ett nyval.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Jag hoppas också på ett nyval. Det ser ut som att SD, KD och M kommer att styra i Trelleborg. Besked kommer om någon dag.

  Gilla

 • Stenbock

  Har ju i flera kommentarer skrivit ner,hur världen förändras till det sämre.
  Kan därför inte låta bli att berätta för er,om ännu en ny uppfinning.
  Som bekant är det mer än i min hyreslänga det finns fler Mohammed,än vanliga Nilsson och Karlsson.
  Tänk är de då stor höghusen i tyska städer, där framgår det ju öppet,på dörr/postlådor vilka som i första hand beredes plats.Detta har ju upptäckts av alla inhemska bostadslösa-,och sökande. Som undrat varför dessa importer,går före i kön ?
  Och nu kommer den lysande idén,hur detta skall hemlighållas framöver. Namnen skall ersättas med nummer. Ex. Erik Jönsson ,Storgatan 7 ersättes med nr:99 o.s.v. !
  Som försvar/orsak för denna idiotiska uppfinning,nämnes ”datalagen” !!!

  Gillad av 1 person

  • Ner med 7k

   Samma sak i Danmark men nu har regeringen och Dansk Folkparti beslutat om ghetto-pakken, slödder områden som Vollsmose i Odense ska jämnas med marken och boende i sådana områden kommer inte få kontantjhælp (försörjningsstöd) för boende i sådana områden. Nu väntar man med spänning på andra ghettoområden, tex Gellerupparken i Aarhus, vissa områden i Köpenhamnsförorten Høje Taastrup, Nørrebro i Köpenhamn mfl spyfärdiga områden som danska regeringar ordnat fram utan att lyssna på Glistrup och Kjærsgaard.

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Kan väl inte bli något annat än Nyval. Fast då är vi framme vid 2019. Det måste lekas ett varv till. Hujeda mig skulle Astrid Lindgren sagt.

  Gilla

 • Erik Bergman

  De svenska sjuklöverpartiernas ledare lider av sverigedemokratofobi.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Löven och övriga 7 klövern behöver inte ha bråttom de vet att Sverige inom kort har någon typ av regering och uppgörelse inom familjen 7!
  Allting är ju bara ett spel för galleriet är uppgjort i förväg bakom kulisserna, utgår ifrån att SD inser att partiet aldrig har någon möjlighet eller kommer att få inflytande inom svensk rikspolitik så länge Sverige styrs av 7 klövern deras knähund PK-media övriga extremvänstern och nysvenskar.

  Gilla

 • Grune

  Man brukar säga att man ser inte längre än vad näsan är lång.
  Löven ser inte längre än till sin egen plånbok.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det gäller naturligtvis alla politiker från V till SD plånboken och köttgrytorna är viktigast, inte landet eller alla hederliga arbetande svenska medborgare bästa !

   Gilla

 • Stenbock

  Ja du Pettersson,där serveras inte vanlig husmanskost. Ej hellre vanlig GT,där lär det finnas årgångsviner,och andra smakfulla drycker att för dem gratis inmundiga.
  F.ö. läste jag just ett nytt ”korrekt” namn från STATS-TV text,på kriminella människosmugglare.
  På korrekt abzurdiska skall dess nu heta ”Migrantorganisatörer”.. 🙂

  Gilla

 • Mm

  Vad har han där att göra, han skall bara sköta det allra viktigaste I SVERIGE, förslagsvis få ihop en regering, ligger inte i att åka runt o äta, frugan Ulla får väl laga till nåt och klarar hon inte det-sosse-, så får de väl be säkerhetsfolket köpa en pizza att dela på

  Gilla

 • Jag

  Sverige är inte ett dugg viktigt för våra s k ”politiker” inom sjuklövern vilket de bevisar gång på gång i deras egen sandlåda Sverige med allt trams och tjafs. De är enbart intresserade av att sänka Nationen Sverige till förmån för globalisterna, de egna invånarna nonchalerar de kraftfullt. Vi ser det gång på gång, på gång. Förpassa denna politikeradel till soptippen där gör de säkert större nytta

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå EU och lite att jämföra med…………

  – 13 procent av befolkningen i Sverige upplever problem med brottslighet, våld eller vandalisering i bostadsområdet. Andelen är högre än i andra nordiska länder och har ökat något i Sverige de senaste åren.

  – Ungefär 16 procent i åldern 65 år och äldre i Sverige har en årlig inkomst efter skatt under gränsen för risk för fattigdom.

  Andelen är något högre än i EU generellt. För de som är i åldern 75 år och äldre motsvarar andelen ungefär 22 procent i Sverige och drygt 16 procent för EU i genomsnitt.

  http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/levnadsforhallanden/levnadsforhallanden/undersokningarna-av-levnadsforhallanden-ulf-silc/pong/statistiknyhet/namnlos/

  Gilla

 • Nya tankar

  Ja, det blir ingen förändring till det bättre, förrän SD kommer över 30%. Det är bara att se på kommunerna i Skåne. Det är först då de inte ignoreras mer, utan får vara med i samarbeten. Tänk att de ska behöva bli större än vad socialdemokraterna en gång var, för att få kunna vara med. Det är typiskt hur diktatoriskt det är i Sverige idag. Det är först när det inte går att ignorera SD längre, som de får vara med. SÅ MYCKET VIKTIGT ALLT NYHÖGERFOLK, ATT RÖSTA PÅ SD, om det blir nyval. För som det ser ut, är det enda motkraften som har en chans idag, som det ser ut, med all den intollerans gentemot oss som gäller.

  Gilla

  • Grune

   Jag tycker att samtliga som röstade på SD och som uteslutits om Svenska medborgare av idioten Löven skall sluta betala skatt här i Sverige.

   Gilla

  • Ner med 7k

   Fast i landsting och kommuner är det inte dom tynga ideologiska frågorna som splittrar så där är det lättare att bilda oheliga allianser. Som PK buset beter sig nu måste SD över 50 procent i riksdagsvalet.
   NYVAL NU!
   SD I NYVALET!
   SD 2022!

   Gilla

 • Mike E

  Afrika och muslimer är viktigast. Därnäst kommer EU.
  Och det är Sveriges MSM journalistkår som bestämmer detta och så är det bara för Sveriges politiker att följa detta. De som inte gör det hängs ut som rasister, fascister, nazister, xenofober, homofober, antidemokrater etc.
  Detta har de modiga politikerna i SD råkat ut för.

  Gilla

 • precipice

  Löfvén är en huvudlus som rusar fram på hårfästet för att åskådas av alla. Sådana parasiter tål inte att förbli anonyma.

  Gilla

  • Ner med 7k

   Glöm inte (S)katan Wallström, dollarmiljonären från EU kommissionen som är föreslagen efterträdare för Junker

   Gilla

 • Carl ekström

  Han bryr sig inte om oss,bara han får åka runt världen är han nöjd..
  Än stor skitstövel tycker jag,ingen man vill ha som vän.

  Gilla

 • Tore

  Vi får se om han blir på lyset och ska hålla tal den här gången, så man får bli riktigt stolt över att få komma från samma land som denne pajas. Han har ju vanan inne – MR President……

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Varken EU eller sverige är viktigt för Löfven Men de som är viktigt är att leka stor ledare och att skaka hand och bli fotogaferad med riktiga stora ledare

  Gilla

 • Thomas

  Nothing beats a free dinner

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: