Miljöpartist löser transport och klimatproblem

KLIMAT & MILJÖ. Sverige svarar för i storleksordning en tusendel av världens koldioxidutsläpp och frågan blir hur våra miljarder i skattehöjningar kan påverka jordens klimat, om människans utsläpp överhuvud taget har en klimatpåverkan tar vi inte upp, denna gång. 

Valarbetaren ger bland annat exempel på hur vi skulle kunna utveckla nya lösningar för varutransporter.

Hel intervjun och mer därtill på Svensk Webbtelivison…

-Pettersson är imponerat, jag hade inte ens kunnat tänka mig underjordiska mattransporter…

Nåväl, miljöpartiet verkar lite kluvna, för några veckor sedan var det lådcykel som gällde när vi skulle storhandla utanför stan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 thoughts on “Miljöpartist löser transport och klimatproblem

 1. Tror inte att kvinnan vet vad en elektron eller ventil är för något och människan, tillsammans med de andra ”gröna” ideologiska ignoranterna, står och skall designa framtidens energi- och transportsystem!

 2. MP står väl för Minimalt Pålästa. Underjordiska transporter? Förmodligen någon dimmig idé att då påverkas inte vårt klimat eller att om ingen ser hur det sker så har det inte skett. Inte konstigt att vi har det som vi har det idag.

 3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När de mindre vetande och och opraktiska i samhället får allt för mycket luft under vingarna kommer de mest tokiga idéer fram. Att miljöpartiet borde ha gjort sitt i svensk politik borde var en en ansvarsfull person inse.
  Ett gott skratt förlänger livet sägs det, men man kan också kikna av stupiditeter från de svenska miljöstollarna.

 4. Ungefär lika intelligent som den andra gamla tanten som sa,
  Varför ska vi ha massa skadliga kärnkraftverk för att producera el, när det bara är att stoppa kontakten i väggen för att få ström.

 5. Att miljöpartister börjar prata om underjordiska mattransporter är naturligt då de har fullt utvecklade och dagliga kontakter med Hin Håle själv och han befinner sig i underjorden för det mesta.

 6. Miljömupparnas själsfränder – de islamistiska Hamasterroristerna i Gaza – skulle ju kunna hjälpa till med själva tunnelbyggandet här i Sverige. De har ju under mycket lång tid skaffat sig erfarenheter av att bygga mängder med tunnlar från Gazaremsan under gränsen och in i Israel.

  https://i.ytimg.com/vi/u1uqevtLPFk/maxresdefault.jpg

  http://mfa.gov.il/MFA/PressRoom/2014/Other2014/idf-tunnelnetwork.jpg

  Hamas syfte med tunnlarna är ju inte precis att transportera mat från butiken till hemmet, men de skulle säkert kunna anpassas till MP:s modell.

  Margot Wallström skulle som vanligt gärna ställa upp med finansiering om Hamas-terroristerna önskar sig mångmiljardbidrag.

  ”Ship to Gaza”-sympatisörer som exempelvis Mattias Gardell skulle säkert kunna ställa om och transportera Hamas-tunnelbyggare från Gaza till Sverige i ett nytt projekt benämnt ”Ship from Gaza”.

 7. Att bli städare på SSAB måste jag ha bra gymnasiebetyg, men i riksdag kan man komma in utan som helst krav på utbildning, bara man få tillräcklig många kryss kan du bli Riksdags man eller kvinna. Är du sen så smart att inte göra något utom att då och då skriva en motion eller trycka på ja eller nej knappen är din lycka gjort, efter ett antal år i riksdagen kan du gå i pension. Egentligen skulle man kunna träna en Schimpans för jobbet.
  Så att den Afghanska Kavesi eller vad hon nu heter vill bli Statsminister förvåna mig inte ett dugg, i Sverige är allt möjlig även det till synes total omöjliga

 8. Och sådana kommer in i riksdagen, vill jag städa på SSAB behöver jag ha topp betyg från Gymnasium. I riksdagen kan jag kommer in utan några krav på utbildning. Bara jag få tillräcklig många kryss så är lyckan gjord. Och så länge jag inte gör något alls kan jag sitter där tills pensionsålder räcker för att få uppehälle livet ut

 9. Inom inte så många decennier kommer de ”begåvade” att vara i majoritet och strax därefter även vara flest i Riksdagen, inom polisen och rättsväsendet, och då är det KÖRT! Om inget görs!

 10. Det är inte ofta jag säger det men vissa är genuint dumma i huvudet.

  ”Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.” (Albert Einstein)

   • Jag försöker; Två saker är oändliga, universum och den mänskliga dumheten, men när det gäller universum är jag inte riktigt säker.

 11. Ha ha ha … Jo men visst … en underjordisk separat underjordisk mat gång hem till mig som bor mitt ute i ödemarken .

 12. Hade det inte varit för stödrösterna hade detta idiotparti åkt ur riksdagen.
  Älskade när Pontus Mattsson på SVT klämde till Isabella Lövin. Hon menade att SD inte skall ha något inflytande och att det minsann var 82 % som inte röstat på SD.
  Då frågade Mattsson varför MP skall ha något inflytande när 96 % inte röstade på dem? Lövin blev svarslös som så ofta förr.
  Hon är bland de allra allra värsta när det gäller att ALDRIG svara rakt på en fråga.

  • Isabella Lövin är inte den skarpaste politikern med siffror.
   Som är landets vice statsminister.

   Som i Partiledardebatten när JÅ frågade henne om flyktingar.
   Det rör sig om 65! Miljoner som är flyktingar.
   Enl. Isabella Lövin skall alla flyktingar som vill komma hit få komma.
   JÅ – Skall 65 miljoner flytta till Sverige…..?
   Lövin: De som vill komma till Europa och till oss skall vi ta hand om dem, det är humanism – det är medmänsklighet.
   Det är det som MP står för.
   JÅ: 65 Miljoner människor ?
   Lövin – Skakandes på huvudet med: Neee…
   JÅ – Hur många då?
   Lövin – (Schack matt).
   https://www.youtube.com/watch?v=LBalQhB0LF4

   Tala om hur Isabella Lövin svamlar som inte svarar på reporterns enkla frågor.
   Reportern förstår ingenting av hennes svammel och får fråga om.
   Svarar inte på några frågor och ens om hon inte har ett ansvar,
   med att det går så dåligt för partiet.
   Vad socialdemokraterna tycker om att det går dåligt får reportern fråga dem om. Fast hon själv sitter i regeringen och borde veta
   Med de skärpta asylreglerna så skall dessa tas bort 2018 för då upphör lagen.
   Reporten kontrar med att den gäller till 2019.

  • Miljöpartisterna kan gå i lära hos denne man med dessa skills. Sedan sköter de alla godstransporter på cykel, i hela Sverige. Rosor på kinderna och rejäl motion får de också.

Kommentera