Dessa kan Löfven (S) tala med…

REGERINGSBILDNING. I går fick socialdemokraternas ledare Stefan Löfven uppdraget av talmannen att sondera möjligheten för att bilda regering. Löfven säger att han kan och ska tala med alla utom Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson. 

Alliansen hade chansen, men helt uppenbart har de ljugit i fyra år när de sagt att de vill avsätta Löfven och ta makten. De vill inte regera.

Deras enda politiska mål som de har gemensamt med de röd-gröna är att inte prata med SD och den enda skillnaden mellan Löfven och Alliansen är att Löfven vill ha makten och behålla den…

Jens Ganman förklarar vilka Stefan Löfven (S) pratar med:

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Dessa kan Löfven (S) tala med…

 1. Det verkar som inget av de tre blocken vart nöjda med valresultatet. Att samarbeta över blockgränsen kan ingen tänka sig. Visserligen säger sossarna att om vill bryta den fördummande blockpolitiken. Men det är inte på riktigt då endast dom skall bestämma. Alliansen vill inte heller och SD tar ingen ens i med tång. Jäkla Svenska Folket! Ni röstade FEL!

 2. appropå mobbning. I valet röstade 87 % av de röstberättigade, ca 6,5 miljoner. Av dessa röstade ca 1,14 miljoner på SD
  Feministiskt initiativ fick 0,46 % ca 30 tusen röster ( och det ska vi ju vara glada för)
  Men är det någon som har funderat på vilket sätt FI har presenterats på i massmedia gentemot den behandling som SD fått.

 3. Det är bedrövligt att 7 partier inte under valrörelsen eller under regeringsförhadlingarna kommit med något vettigt Hela deras tid har gått åt till att spotta på SD Sverige står inför så stora problem dom närmaste åren att ett sammarbete med SD skulle vara nödvändigt Nu ser de ut att i stort sätt samma idioter kommer att sitta i den nya regeringen som i den gamla Kommer den ännu att fyllas på med Lööf och Björklund så kommer medelintelligensen att sjunka ännu lägre

 4. Mångfaldens statsman som respekterar alla människor, har talat.

  Socialdemokrater har en annorlunda syn på mycket. Makthungriga har de alltid varit, på bekostnad av verklighetens sakfrågor.

 5. En mycket liten person med en, än mindre personlighet, statuerar ett exempel på vad han anser om demokrati. Vad är det? Facism!
  Han kallar oss rasister, det är en missfirmelse av en grupp människor bara för att de inte delar hans åsikter.
  Låt oss enas om en sak ”denne lille man passar ej till en statsministerposition.”

 6. Sa inte 3 åringen att han skulle tala med ALLA partier.
  Mig veterligt finns det 8 partier i riksdagen, ett politiskt och demokratiskt ( SD ) och 7 som sitter i sandlådan och inte har den blekaste aning om vad demokrati är för något. Inte heller politik

 7. VARFÖR GÖR VI INGET FÖR ATT STÄLLA UPP FÖR JIMMIE ÅKESSON SOM STÅR DÄR ENSAM????

  Vi är 1.1 miljoner personer som alla sticker huvudeti sanden f u att skriva våra inlägg. VARFÖR STÅR VI INTE UTANFÖR RIKSDAGSHUSET OCH BUAR ÅT ALLA ANDRA PARTIER SOM GÅR IN GENOM DÖRRARNA??

  • Eftersom jag inte existerar så tänkte jag så här.
   Jag skall sluta betala skatt i det land som har uteslutit mig men jag skall ha samma rättigheter som inkräktarna som kommit it från Afrikas djungler D.v.s. gratis bostad, fri sjukvård fri tandvård och höga bidrag.

 8. Klart att de ljuger, vad ska man annars göra i ett totalt förljuget land med skendemokrati ?
  Allt är ju bara ett spel för galleriet vilket det naiva och konflikträdda svenska folket tyvärr aldrig inser utan låter sig grundluras vart 4:e år vid varje val !
  Ingen politiker från vänster till höger har och kommer aldrig att bry sig om väljarna mellan valen bara om en bra plats vid köttgrytorna.
  Nästa regering är garanterat S-ledd med stöd av V, MP och Alliansen någon ny typ av DÖ är att vänta med fortsatt massinvandring och mångkulturell trygghet.
  Halleluja, Sverige är fantastiskt !!!!!

 9. Har aldrig tyckt om svetsarn.Från första början har jag förtått att den här ”människan” är absolut ingenting att lita på.Tyvärr visade sig att jag hadde fel,han var kollosalt mycket värre än jag har kunnat föreställa mig.Resten vet vi och den här mobbare,käbblare skall försöka leda landet 4 år till.Gud bevara Sverige,svenskar vakna.

 10. Löven = mobbingministern no 1
  Noll demokrati !!!
  Omval som gäller !!!
  SD blir vinnare i längden !!!!

  • SD kommer att få 100% av rösterna så småningom om inte 7-klövern blir botade från sin mycket svåra hjärnsjukdom.
   Men det kommer att ta tid. Senaste valet var det 82% som led av denna sjukdom. Förra valet var det 87%. en minskning av 5%.
   Alltså var det 5% av väljarna som blivit botade och fortsätter det så kommer alla att vara botade om 20 val alltså om 80 år.

 11. Löfvén – en av vår tids största mobbare. Tycker mer och mer illa om den mannen liksom om Major Björklund och Näbbgäddan Lööf.

Kommentera