Vad tycker folk på stan om att ge SD inflytande…

REGERINGSBILDNING. Den illegale invandraren, lögnaren, mannen som haft svårt att skilja på ditt och mitt, den nuvarande socialdemokratiske civilministern Ardalan Shekarabi gav sig ut på stan för att höra vad folk tycker om att ge Sverigedemokraterna inflytande.

Filmen från Politikfakta

Om Ardalan Shekarabi på bloggen

Ardalan är lika ”skicklig” som SVT…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 thoughts on “Vad tycker folk på stan om att ge SD inflytande…

 1. Oj det måste verkligen vara en vetenskaplig och statistiskt säker variant av undersökning. Eller?

 2. Allt fler svenskar är nöjda med att vara med i EU! 77 % av ”svenskar” tycker enligt Sifo att det är bra.
  Vi pumpar hit främlingar och frågar dem om EU är bra .Så klart!
  Rena rama idiotin att föra folket bakom ljuset.

 3. Hade landet varit friskt skulle den här ha sparkats ut för länge sedan, istället sitter han i Riksdagen!!! Vilket säger allt om landets förfall!

 4. Har det dödats nån till morgonen?? Dagens Skjutövningar har väll inte börjat än..
  Några har säkert hunnit bli våldtagna.
  Men sånt bryr sig inte dessa om, huvudsaken inte SD får makt. Sen får landet gå åt helvete…
  Undras om inte nån av dessa, har barn eller barnbarn, som säkert redan nu är utsatt i samhället, med all säkerhet på skolan. Men Näe det tänkte vi inte på..prata om att vara förnekare. Fan, det har gått så långt att man bryr sig inte längre…

 5. ”Agendajournalistiken” är inget nytt inom socialdemokratin.

  Verkligheten har de svårt att hitta och se.

 6. Hur till.
  rättalagt kan det bli ??????????????

  Diktaturen Sverige och likaledes EU som poltiker vurmar om , EU var något som Hitler hade gillat. Tänk på att den polska EU presidenten inte är folkvald !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Demokrati Nej det är det inte och det samma I sverige

 7. Tyvärr tror jag inte att detta är tillrättalagt!

  Dom flesta i Sverige har blivit hjärntvättade!

 8. Vilket dravel! Hur ska vi kunna tro annat än att detta är tillrättalagt för att passa de förskrämda sossarna.
  Att de har en ledare som inte har mod att ens tala med det tredje största partiets ledare Jimmie Å. visar att han inte förstår sig på parlamentarism. Denne lille man utan examen, spottar på ca 1 200 000 av landets väljarkår!
  Ingen av dessa kommer förmodligen att lyfta ett finger för att rädda syltryggen när de gudomliga till slut vill dekapitera honom.

  • Jag tror att om man frågade befolkningen hur många som vill att deras barn och barn-barn skall bli våldtagna och hur många som vill att deras närstående som skall bli misshandlade eller mördade så skulle 100% svara att ”det vill vi inte”. Ändå röstar 82% för just detta.
   Mycket märkliga människor som lever i detta s.k. land.

 9. När man ser och hör intervjuer i PK-media med s.k vanligt folk som som politiker från V till M (även SD) och journalister föraktfullt säger så får man en konstig känsla av att de utfrågade och svaren är politiskt korrekt utvalda för att passa 7 klöverns politik och det heligt mångkulturella Sverige !

 10. Det här var det bästa man kunde hitta. Ett gäng opålästa förvirrande kärringar. Men det är väl deras väljarbas tillsammans med den importerade underklassen som inte kan få jobb i något annat land i hela världen.

 11. Jag blir skrämd, så många lider av oligofreni i Sverige. Saknar ord att uttrycka ilskan när jag ser att landet är förlorat ….
  De flesta svenskars hjärnor är rena och bakbundna, de har fråntagit sig själva alla rätttigheter och all frimodighet. Andra är rädda, bestämda att resignera och tro på ett obevekligt och grymt öde.
  Det blir inga nya val, varken nu eller om fyra år. Hösten 2018 röstade man för sista gången och missade tåget till livet.

 12. Lika trovärdig undersökning som Rädda Barnens som kom idag. I första programmet av Fråga Lund tog man reda på i vilken ålder barn börjar ljuga. Frågan är nu i vilken ålder sossar slutar att ljuga?

Kommentera