Pettersson är existentiell rädd för okunniga journalister och har skäl för det…

MEDIA. Ida Ölmedal, är nytillträdd kulturchef på Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad. Jag är existentiell rädd för vad en sådan kan ställa till med, när hon Twittrar. 

Det är märkligt med Sydsvenskan, de håller nästan samma klass som Aftonbladet på skribenterna…

Minns ni en annan av Sydsvenskans skribenter, Andreas Ekströms, uttalande om Sverigedemokrater. Det är människor som tycker att de alternativa medierna sprider hat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Pettersson är existentiell rädd för okunniga journalister och har skäl för det…

 1. Journalister vet att med SD i ledande ställning skulle bidragen från staten riskera att minska för tidningarna. Då skulle flertalet av tidningarna läggas ner, och halva journalisthögen skulle mista deras födkrok. De agerar i egen sak, men lurar folk att det är andra orsaker. Därav medias drev mot SD.

  • Det kan inte råda något hot mot journalister i Sverige, för vi har ju inga journalister i Sverige.

 2. Apropå det som rör människans existens………..

  Från och med oktober är Ida Ölmedal chef för HD:s och Sydsvenskans kulturredaktion:

  – ”Som samhällsintresserad journalist har jag längtat efter att jobba mer med ’fötterna i myllan'”.

  HD-Sydsvenskans ansvariga utgivare Pia Rehnquist säger………

  ”Med Ida får vi en begåvad, driven, bildad och rolig kulturchef.”

  https://www.medievarlden.se/2018/09/ida-olmedal-ar-ny-kulturchef-pa-hd-sydsvenskan/

 3. Sverige styrs nu i praktiken av folk med en två-årig yrkesutbildning (eller t.o.m. ännu mindre), dvs, Sveriges lågutbildade journalistkår.

  • Vanligt sunt bondförnuft riktig arbetserfarenhet och en äkta verklighetsförankring är det enda som behövs för styra dårhuset Sverige !
   Tyvärr så saknar dagens välgödda ryggradslösa och föraktfulla politiker allt detta och då blir det naturligtvis bara en patetiskt sandlåda av allting.

  • Finns det någon s.k. journalist i Sverige som har någon utbildning så borde dom visa det och börja arbeta som journalister.

 4. De allra flesta av Dagens journalister är antingen opålästa, dumma, hjärntvättade, indoktrinerade, orakryggade och/eller rövslickare, alternativt en kombination av dessa, och detta gör dem oerhört farliga! För vanliga Svenskar! Allvarligt!

 5. Journalister är farliga, därför dom är korkade. Det gäller därför att hålla sig borta från dessa element.

Kommentera